akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 NASA'nın Teksas'ın Houston kentindeki Johnsons Uzay Merkezi'nde tuvaletlerin kapısına asılan ilanda, cuma gününden itibaren temizlik personeline ödeme yapılamayacağı, bu nedenle NASA personelinin tuvalet temizliği için gönüllü olması gerektiği belirtildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Adamlar uzaya gidip geliyor biz uzaya uydu atamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 atacakları başlığa vurayım eski haber bu ayrıca https://old.reddit.com/r/space/comments/aab1gc/16700_nasa_employees_96_of_the_nasa_workforce_are/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 abi hintlisi somalilisi dünyanın her yerinden adam almıştır nasa her gece etnik etnik yemeği dayıyolar zaten kendileri white olsa bile hepside tabi nerd nerd tipler, kişisel hijyen temizlik vs hakgetire o tuvaletlerin anası ağlıyordur eminim hele kadınlar tarafı fln inanılmazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 uzaya gönderdikleri tuvaletler kendileri arıtıp gene içilir hale getiriyor, onu kullansınlar. :p ahah tam komedi oldu yalnız amerika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 hayır bide mühendis fln olcaklar ,hepsi 5er dolar atıp bi gündelikçi getirmeyi akıl edemyio mu ? amerikalı iğrenç pintiler ya. allahansen , bitane çaycıyla bi tane temizlikçinin günlüğü kaç para la,koyar mı nasa gibi kuruma ,rezillik ya aya fln kesin gitmemişlerdir bunlar , köbrik fln çekmiştir harbi o görüntüleri, umudum sarsıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 NASA sadece usa vatandaşlarını çalıştırıyor. SpaceX'te de o tarz kurallar vardı tam vakıf değilim ayrıntılarına ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 sacmalik ertesi gun istifayi basardim orda calissam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Ben Nasa'da temizlikçi olarak çalışmak için neler vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 niye ya bildiğin taşeron, lise hademesnden ne farkı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 3 soru sorsalardı 1 geleceğe mi? 2 geçmişe mi? 3 uzaya mı? gitmek istersin diye. Cevabım uzaydır. En yakın yer Nasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Abi ben temizlik görevlilerini uzaya gönderdiklerini pek sanmıyorum. Daha cok bu is icin eğitim almış insanlari gonderiyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bence yüksek bi dağa çıkarsan uzaya literally daha fazla yaklaşırsın tutkunu mesleğe çevirme, valla uzaydan soğursun uzak bilimcisinin bokunu sümüğünü temizleye temizleye geleceğe geçmişe yolculuk ise birnevi mümkün , anı hatırat fotoraf vs ile geçmişe yolculuk yapabiliyorsun işte geleceğe yolculuk yapmak istersen de , bekliyorsun,geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 ahahah zaten gidemem o g kuveti bana göre bir şey değil. Hatta uzay gemilerindeki tuvaletler hiç değil. İşte o havaya yakın olmak diyeyim. En yüksek umut edebileceğim rüyamdı. Ama artık oraya temizlik görevlisi olamayacak kadar bile yaşlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 burdaki cevheri görse bence nasa hepinizi alir nasil yuksek bi potansiyel var ciktisini alin yollayin. almazlarsa da gecmise gider gider ciktiya bakarsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 DoGMeaT said: hayır bide mühendis fln olcaklar ,hepsi 5er dolar atıp bi gündelikçi getirmeyi akıl edemyio mu ? amerikalı iğrenç pintiler ya. +1 ama diger yandna turkler de oyle. canlari cehenneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Dusunsenize trump 2020 de kullaniyor bunlari -nasa calisanlarimiza tuvalet temizlleti bu DeMoKrat zihniyeti -kliselerimizi hipster rave mekani yabdilar -katedrale esrarla girdiler -benim sari sacli mavi gozlu bacimi irkcilik yapiyorndiyenisinden attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 UF ŞAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Saka degil artik bunlar, trumpin beyaz sarayda serifleri topladigi bir gerceklikte yasiyoruz Harbinserifleri toplayip mcdonalds ismarlasa gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 orada çalışanların %80 ı gönüllü olarak temizler, kalanı da gönüllüymüş gibi davranır merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 https://thehypertextuallounge.files.wordpress.com/2017/02/in-valid.jpg gattaca aklıma geldi hademe ve nasa denince. izlemeyen varsa izlesin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 He ya iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Bu nasi keke bir konudur allam yareppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 O kadar mühendis var orada, hazır el atmışken taharet musluğu da taktırsınlar valla seneye Mars kolonisi kurulur o rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 senko said: Abi ben temizlik görevlilerini uzaya gönderdiklerini pek sanmıyorum. Daha cok bu is icin eğitim almış insanlari gonderiyorlardir Hocam adamlarin uzaya kopek, kedi, maymun gibi seyler gondermislikleri var temizlik gorevlisi neden yollamasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar