Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=5GNUc_fMGaM said: In Last Oasis, players take on the role of the unwilling chosen nomads from Flotilla. They must gather resources and build Walkers; large woodpunk inspired ship-like machines required for world travelling, combat, base building and harvesting. Walkers are upgradable and can be equipped with different attachments for these various purposes. At the highest level, clan warfare incorporates multiple walkers and players manning them on both sides. Large amounts of resources will be destroyed during clan wars, so players must think carefully about what and when to attack. Over time, clans will form alliances and hostilities. There will be times of peace, times of global war and constant player development. “In Last Oasis, Clan Warfare fuels the economy, the economy encourages traders, traders encourage piracy, pirates encourage mercenaries...” said Florian Hofreither, Project Lead. “Everything is designed to be interconnected, players affect other players with their actions, often without even knowing it. This leads to a meaningful, evolving world and real player-driven stories.” Last Oasis will be launching into Early Access in Spring 2019. https://store.steampowered.com/app/903950/Last_Oasis/
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 related: https://www.youtube.com/watch?v=cNZPRsrwumQ
Loex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 guzele benziyo combatda sanirim gloria victis gibi olucak skillsiz
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Çok uzun zamandır bir tane oyun bulamadım bağlanacak. İnşallah bu o dur.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Video bayagi guzel olmus, arada kucuk kucuk toz bulutu gibi bir seyler var onlar takildi gozume bir tek.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 10 ekim'de başlıyormuş early access
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 yarın çıkıyor sand atlas oynuyo muyuz karantinada?
omersem Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 (düzenlendi) how much ucuz olursa new world e kadar bakılabilir yayıncıdan izliyorum şu an oynanır gibi duruyo. Mart 25, 2020 omersem tarafından düzenlendi
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 65 lira çıktı. forsenden izlerim yeter bana
jonq Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 65 değildi ya daha az dı sanki ilk çıktığı saatte ben mi yanlış hatırlıyorum.
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 oynayan var mı? şimdi indirmeye başladım. solo oynamak zorluyor diyorlar varsa ekiple birlikte oynayalım yada eu bir clana gireceğim daha en başından.
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 Mesaj tarihi: Mart 28, 2020 serverlar dünden beri çökük durumda, giremedim bir türlü
Qali Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Az çok oynayıp yorum yapabilecek var mı. 3 gündür akşamları giriyorum serverlar sürekli full, bilmemkaç saat queue var hepsinde. 2 saat dener güzel mi bi bakalım diye aldık arkadaşlarla, daha girebilen olmadı.
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Ben 2 gundur hic giremedim ve baya kastim girebilmek icin. Oyuna girenler cok memnun ama devlerin iletisimi kotu pek update vermiyorlar o yuzden steam yorumlarinda cok fena negatif yorum aldilar. Backend problemi var dediler ekstra team getirdim dediler bugun oglen o saatten beri hic haber yok. Eskiye gore daha lotu durumda serverlar artik streamlerde giremiyor serverlara. Bu arada serverlarin herbiri mapteki alanlari ifade ediyor. Ben bir eu guildle Eu oasis 17 ye girecegim. Baska bir serverda olup, arkardasin oldugu servera gelmek lokasyonuna gore baya zaman ve resource kaybi oluyormus bilginiz olsun.
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 " We are suspending Last Oasis servers for the next seven days. Full refunds will be offered regardless of your playtime. "
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 (düzenlendi) Bugun saat 21.00de 3. stress testi public yapacaklar. Problemsiz gecerse pazar gunu serverlar acilacak. Hadi bakalim hevesle bekliyorum. Rust, age of conan benzeri bir yapisi var oyunun ama melee agirlikli, ayricaoffline raidi oyundaki mekaniklerle engellemisler gozukuyor. Full loot pvp var tabi bu arada. Pvp sevene guzel bir oyun olacak umarim. Nisan 4, 2020 Mosquito tarafından düzenlendi
Tridz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 (düzenlendi) Kalabalık bir grubun yanına gelince fps baya düşüyor bende. Normalde 100-150 arası büyük bir klan ekrana girsin 30 a kadar düşüyor. Etraftaki rupular bile takıla takıla ilerlemeye başlıyor melee combat çok saçma sapan bir hal alıyor. Bu olayı çözmeden nasıl büyük savaşlar dönecek bilemiyorum. Hard mapler de açılmış Nisan 8, 2020 Tridz tarafından düzenlendi
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Grafik ayarlari lowda pek fps sikintisi yasamadim 30kisilik 5-6 geminin etrafta oldugu savaslara katildim. Oyun guzel bu arada tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar