Goering Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 iphone 7'de cok kotu calisiyor underlords disarda falan oynarim diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 https://www.zizouqi.com/order?lan=en&mobile=false beta key göndermeye başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 mobil ile birlikte oynanabiliyor mu pc'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 https://nexus.leagueoflegends.com/en-us/2019/10/teamfight-tactics-rise-of-the-elements/ TFT set2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 TFT'de su an giriliyor beta'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 underlords betadan çıkmış adamlar bambaşka oyun yapmış resmen. underlords tft karşısında hiç hak etmediği bi popülersizlik yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 artifact için yaptıkları planları underlordsa geçirmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 (düzenlendi) Ben hiç sevmedim underlords'un yeni halini , gözüm kanadı effectlerden. Çok karışık oldu oyun. Balance fln. kuramazlar bence bu halde. Ne güzel cep telefonu oynuydu ,tam wc'lik. Şimdi karman çorman bir şey oldu. Auto Chess'e bir bakıyım Ekim 25, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 3 saat önce, Khiran dedi ki: underlords betadan çıkmış adamlar bambaşka oyun yapmış resmen. underlords tft karşısında hiç hak etmediği bi popülersizlik yaşıyor tam tersine underlords daha populer. sirf lol oldugu icin TFT oynayan az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 wow retaile donmus oyun, heryer rengarenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 riot teamfight tactics mobil için çıkmış bugün android ve apple'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 yeni underlords iphoneu yakıyor resmen, betada ne iyiydi ya kasıntısız niye kastırdın lan bunu volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 @Silphatos riot''unkini oyna LOL TFT set 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 casual oynuyodum ben arada underlords, bugün bi baktım dünya 200. olmuşum knockoutta asd. fazla oynayan kalmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 En son bir sene once fln oynadim heralde .Cok karman corman olduydu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Underlords çok hızlı oyun ya. Uzun süre girmemiştim her şey değişmiş. Okumaya çalışırken daha turn bitiyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 (düzenlendi) knockout öyle, normal mod baya uzun sürüyor. ben sadece knockout oynuyorum https://underlords.com/leaderboard/knockout/ 183 olmuşum, road to top10! Temmuz 12, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 underlords guzel de kalmadi oynayan, hearthstone battlegrounds bile daha cok tuttu sanki yine satmayi beceremedi aptal valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 bayadır oynamadım ama telefonda kasıyordu underlords. hearthstone da yüzlerce oyun atmışımdır hiç sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. illa kendi "source 2" oyun motorumuzu yaptık telefona da entegre ettik dersen olmaz ki o iş... publice bile hala açmamışsın bu oyun motorunu, unity bile daha başarılı olur doğal olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 antika 6s var bende, vidya ayarlarını minimuma alıp fpsyi 15e limitleyerek çözdüm ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 (düzenlendi) 69 SILPH 15137 Temmuz 14, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 bitmis ya underlords malesef, https://sullygnome.com/game/Teamfight_Tactics/365/compare/51489_51022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 öğh riot oyunu midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar