Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auto Chess (Dota2 Custom Game?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Riot bir kaç güne PBE'ye koycak sanırım (belki koymuştur bile), bu ay sonu da 9.13 patch'i ile oyuna bekleniyor.

AutoChess'de oyun içi bir kaç güne EpicGames ve kendi siteleri üzerinden PC için indirilebileceğini duyurdu.

Tutacağı garanti gözüyle bakılan bir oyun türü, pazara ilk girip oyuncuları toplayan yol alcak.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

aslında beklendiği kadar da tutmayabilecek bi oyun sanki. ben de baya oynadım seviyorum da oynamayı. ama 30-40 dklık mobil oyun oynamak sıkıntı biraz. telefon çalabiliyor mesaj gelebiliyor falan. 30 sn tur süren var kaçırdın mı geri düşebiliyorsun. bilemedim mobil için biraz fazla hype var sanki.

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

hiç oynamadım, bi izleyeyim dedim bi halt da anlamadım. işin benim için garip tarafı hala neymiş ne değilmiş diye bi öğrenesim bile gelmiyor içimden. yaşlılık belirtisi herhalde hep bunlar ?

abi bu arada bu smileyleri kazınmasın diye mi yaptınız ya. otomatik geliyor backspace ile silinmiyor bile. bu ne ya.

belki henüz alışamadığımdan item mevzusunun farklılığını sevemedim bir. hoş bonusları falan iyi gibi level atladıkça gelen ödüller baya iyileşiyor. mobilden oynadığım için hero seçme ekranı bi hoşuma gitmedi her şey çok büyük çok kocaman. 

mobildeki autochess daha böyle minimal telefonun sarj durumundan tut bonuslara kadar daha bir hakimsin. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ortada bir hype varda, oyun türü biraz sorunlu gibi. Ne kadar geliştirebilirlerki bu türü? tamam yarı afk oynuyorsun diye, eğlenceli geliyor. Mobil oyunları tadı var. Her şey iyi ama bilemedim.

Mesaj tarihi:

Sadece ui değil balance diye bir şey de yok oyunda. Tamam daha beta falan normal de çok abartı farklar var. Diğer tarafta hazır oyun varken bu sadece valve hype’iyla oynanır. Cinlilerin arkasında büyük bir firma olsa aslında iyiydi. Açık ara en iyi oyun onlarınki hala. 

Mesaj tarihi:

bu level üçlemenin taktiği var mı ?  tüm roundlarda %95 herkesin eline verdim. 1v1 kaldık adam 4 tane level 3 hero ile geldi karşıma. ben 1 tane anca yapabildim. gelmiyor resmen

yok ya onu biliyorum. bildiğin farklı tür herolarla lvl3 geliyorlar. son 2 macımı hep lvl3 eksiklğinden kaybettim. ben mi cok sansızım yoksa bilmediğim bir taktik mi var acaba

troll/warlock/shaman setup gidiyorum. şimdiye kadar tutan tek setupım; eğlenceli de

Flassh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

2 oyun attım botlarla, hüç tuto falan bakmadım

mapte nereye hangi heroyu koydugunun çok bi farkı var mı tam anlayamadım. kısaca açıklayabilecek var mı?

melee’leri öne koyuyorum falan ama kare kare maçı farkettirecek bi olay var mı?

teşekkürler

Oyunun en önemli olayı buff ve bir an önce 50gold seviyesine çıkabilmek sanırım.
her 10 golda fazladan +1 gold veriyor.

gördüğüm kadarıyla round 10-15 arası gold biriktiriyorlar.

Oyun ilerledikçe fazla hasar yendiğinden olsa gerekki insanlar ilk başlarda takımı düzeltip para yapmaya çalışıyorlar.

Densiz tarafından düzenlendi

xp basmama ramen lvl 9 yapmak bile zor abi 2 reroll  yapıyım dersen falan. 20g bile birikmiyo bende. Hero gelmezse rollüyon malesef.

Oyun modu zaten aq warcraf3 custom map yani. Tw def, hero def xherosiege karışık pvpsi falan.

samaella tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...