xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Riot bir kaç güne PBE'ye koycak sanırım (belki koymuştur bile), bu ay sonu da 9.13 patch'i ile oyuna bekleniyor. AutoChess'de oyun içi bir kaç güne EpicGames ve kendi siteleri üzerinden PC için indirilebileceğini duyurdu. Tutacağı garanti gözüyle bakılan bir oyun türü, pazara ilk girip oyuncuları toplayan yol alcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 (düzenlendi) aslında beklendiği kadar da tutmayabilecek bi oyun sanki. ben de baya oynadım seviyorum da oynamayı. ama 30-40 dklık mobil oyun oynamak sıkıntı biraz. telefon çalabiliyor mesaj gelebiliyor falan. 30 sn tur süren var kaçırdın mı geri düşebiliyorsun. bilemedim mobil için biraz fazla hype var sanki. Haziran 14, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 hiç oynamadım, bi izleyeyim dedim bi halt da anlamadım. işin benim için garip tarafı hala neymiş ne değilmiş diye bi öğrenesim bile gelmiyor içimden. yaşlılık belirtisi herhalde hep bunlar abi bu arada bu smileyleri kazınmasın diye mi yaptınız ya. otomatik geliyor backspace ile silinmiyor bile. bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 utanmazlar heroları bile cakmışlar ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 nerden çakmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 https://store.steampowered.com/app/1046930/Dota_Underlords/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Sagol Xenus cıkmasını bekliyordum iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Underlords olmamış sanki ya. Orijinal Chess çok daha iyi. En azından mobilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 nesi olmamis, orcinalden farki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 (düzenlendi) belki henüz alışamadığımdan item mevzusunun farklılığını sevemedim bir. hoş bonusları falan iyi gibi level atladıkça gelen ödüller baya iyileşiyor. mobilden oynadığım için hero seçme ekranı bi hoşuma gitmedi her şey çok büyük çok kocaman. mobildeki autochess daha böyle minimal telefonun sarj durumundan tut bonuslara kadar daha bir hakimsin. Haziran 21, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 cinli biliyo abi mobil isini, adamlar ona uygun yapmistir. volvo davar gibi dandik source motoruyla girmistir asdf. digeri daha pc'ye cikmadi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 underloards'un desktop tarafında ui reworke ihtiyacı var. boyle hem mobile hem desktopta calıssın ui diyince ikisi de olmuyo işte. ama gameplay olarak keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Ortada bir hype varda, oyun türü biraz sorunlu gibi. Ne kadar geliştirebilirlerki bu türü? tamam yarı afk oynuyorsun diye, eğlenceli geliyor. Mobil oyunları tadı var. Her şey iyi ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 biraz baktım da moba menajerlik oyunu gibi saha kenarından takılmak hoş gelmedi kaldırdım. diğer oyuna yetişelim diye heralde early access çıkarmışlar ui'ın ağzı yüzü kayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Sadece ui değil balance diye bir şey de yok oyunda. Tamam daha beta falan normal de çok abartı farklar var. Diğer tarafta hazır oyun varken bu sadece valve hype’iyla oynanır. Cinlilerin arkasında büyük bir firma olsa aslında iyiydi. Açık ara en iyi oyun onlarınki hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 bu level üçlemenin taktiği var mı ? tüm roundlarda %95 herkesin eline verdim. 1v1 kaldık adam 4 tane level 3 hero ile geldi karşıma. ben 1 tane anca yapabildim. gelmiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 bu level 3 un kesin bir numarası var ya. 5 tane lvl3 ile geldi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 2 druidse, en dusuk levelliyo +1 yapiyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 (düzenlendi) yok ya onu biliyorum. bildiğin farklı tür herolarla lvl3 geliyorlar. son 2 macımı hep lvl3 eksiklğinden kaybettim. ben mi cok sansızım yoksa bilmediğim bir taktik mi var acaba troll/warlock/shaman setup gidiyorum. şimdiye kadar tutan tek setupım; eğlenceli de Haziran 22, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 oluyo abi oyle, bazen oyunun basinda adam 5. turnde 2 yildizlilari dizmis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 2 oyun attım botlarla, hüç tuto falan bakmadım mapte nereye hangi heroyu koydugunun çok bi farkı var mı tam anlayamadım. kısaca açıklayabilecek var mı? melee’leri öne koyuyorum falan ama kare kare maçı farkettirecek bi olay var mı? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 glass canon rangelerin varsa, takımı sol alta veya sag alta yasla, karsı tarafın assassinleri arkalarına teleport olup eritemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 (düzenlendi) Oyunun en önemli olayı buff ve bir an önce 50gold seviyesine çıkabilmek sanırım. her 10 golda fazladan +1 gold veriyor. gördüğüm kadarıyla round 10-15 arası gold biriktiriyorlar. Oyun ilerledikçe fazla hasar yendiğinden olsa gerekki insanlar ilk başlarda takımı düzeltip para yapmaya çalışıyorlar. Haziran 22, 2019 Densiz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 (düzenlendi) xp basmama ramen lvl 9 yapmak bile zor abi 2 reroll yapıyım dersen falan. 20g bile birikmiyo bende. Hero gelmezse rollüyon malesef. Oyun modu zaten aq warcraf3 custom map yani. Tw def, hero def xherosiege karışık pvpsi falan. Haziran 22, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar