progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 topici görünce uplayi açtım bana da davet gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bana da gelmiş beta, bu haftasonu oynarım. nick: Ultramarinus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Gangren said: DareJedi said: Gangren said: Betaya katılanlar 3 arkadaşını davet edebilecek. İsteyen varsa yazsın. Varsa davet alabilirim. PC'den PS4'e invite atabiliyor muyuz acaba? Bana da geldi gerek kalmadı teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 olm yollanmıyor hala lan inv. referal değil di mi bu olay? Zaten bi tıklıyon oradan oraya gidiyon, yok club yok beta page bıdıbıdı hastamıdır nedir aynı sayfada yapsana şunları bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 beta invite isteyen 2 kisi uplay account isimlerini bana öm ile ulastirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 var mı hala beta invite isteyen? varsa pm ile uplay nicklerini atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 üffff o kadar indirdim tam işe gidince açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 yarım saate açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 gangren sagolsun invite atti ama o PS4 versiyonunda calismiyor ne yazik ki :( eger konsolda beta invite hakki kalmis olan varsa cok makbule gecer :P edit: PS4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Banlısın diyor Oysa ubi hesabım asla ban almadı Bu nasıl sistem yahu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Bende bombilo ve captain logar arkadaşa teşekkür ederiyorum, invite için uğraştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 kizillelma said: Banlısın diyor Oysa ubi hesabım asla ban almadı Bu nasıl sistem yahu 8-) https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/ao1vcq/apparently_im_banned_from_td2_beta_lol/ pc de bug varmış. Banlanıyormuş otomatik milely nalışlıkla. Düzeltceklermiş. edit: dat typo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 progamer Kalbinin derinliklerinde sakladığın sevgilin sana taparcasına aşık olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 malisef baska invite kalmadi elimde, artik bir önümüzdeki diger maclara bakacagiz :D ilgi gösterenlere tesekkurler o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 ps4 için invite mevcut. uplay adınızı yazarsanız yollayabilirim isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 "No Dialogue Bug" said: So I just found a solution for this very annoying bug. The game decides it's a good idea to change the dialogue language everytime you login back to your regional language. To avoid that, navigate to your Documents -> My Games -> The Division 2 and edit the 2 files persistent_settings.cfg and state.cfg Changes you have to make in persistent_settings.cfg: set the "BD" value to 0 (was 76 for me default) save the file and mark it read-only (VERY IMPORTANT!!) Changes you have to make in state.cfg: Scroll down to localization and enter another 0 for "spokenLanguage" Also save the file and mark it read-only. Enjoy your dialogues. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Oyunu 2 saatte bir kapatıp yeniden başlatmak gerekiyormuş Yoksa çöküyor Ubi olayın farkında. Betada böyle devam edecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 3 saate yakın oynadım.. Birincisinden bariz farklı bişey göremedim.Belki beta diye olabilir bazı şeyler kapalı vs vs . Yani oyunda heyecan ögesi yok. Yine aynı tırıvırı işler, action zaten yok.. Yanan binalara gir, sutunların arkasına geç, çık sık çık sık lootla devam et. Adamı yayında izliyorum. Makinelı tüfekle dağı taşı deliyo.. koltukları, masalar, vazolar oldugu yerde duruyo falan audshfauf allah belanızı versin.. Çok mu zor ulan artık şu sağa sola sıktıgında o çevresel tepkiler.. parçalanmalar kırılmalar yani o kadar komik duruyo ki artık şu üşengeçlikler veya neyse adı. Yap işte bişeyler orda parçalansın vazolar,mobilyalar kireçler dökülsün kolonlardan vs ortam kat biraz ama yok ne gerek var, böyle devam diyor işte. Aynı oyun 25 lira.. alın birincisini 3-4 gün keyfinize bakın. Konu kapanmıştır.ne o şu trip varya onu da yapayım.. " Garbage'e taşıyabilirsiniz .. " Bide Anthem'ın başlıgında şu Anthem'i alıp Division 2'yi almayanın aklıyla ilgili şuphelerim olur tarzında falan yazan biri vardı sdufhdsu Anthem hadi hiç olmasa bi şuna kıyasla action ögesi var. uçuyon zıplıyosun ironmancilik falan oynuyosun, combolar mombolar tank mank falan var farklı tipte karakterler vs vs 50 kere daha kendini oynatacak bir oyun olur release'den sonra Anthem, ki zaten görücez 2-3 haftada belli eder kendini. Yanılırsam gelir burdan özür dilerim. Bu bildigin Division 1'i washington yapmışlar alın da oynayın diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 beta için amma rage kastınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 az oynadım bende. Birdeki kar fırtınası, Manhattan atmosferi çok daha iyiydi ya. Washington sarmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 al anthemi vur buna. hangisi daha leş karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 ya oyun washington için expansion gibi gördüğüm ama new york karlı atmosferi çooooook daha iyiydi. gözlerim aradı yani o atmosferi. bu daha ziyade i am legend filmi gibi olmuş. onun dışında genel bir sıkıntı yok gördüğüm, oynanır yani ama fiyat meselesi. neyse 4 gün daha oynayıp karar veririm artık kimler var kimler yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 ben kesin varım ekran kartı sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 HarveyQuinn said: beta için amma rage kastınız sen bir de anthemin "demo"su için kasmalarını görseydin fanboy oldurturlar insanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 karlı atmosferi ben de aradım ama bu da iyi ya, Im Legend işte Will emmi gibi dolaşıyoruz "2" denecek bir oyun mu, şu an için değil gibi, harbi WDC ek paketi gibi geldi. Bir de Division'ın Nvidia resmi rehber metnine bakarak ben ekran ayarı çekmiştim, aynısını buna uyguladım anlık frame atlaması drop falan yok + yağ gibi yayın da yapıyorum. Bir siz de bakın derim https://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-the-division-graphics-and-performance-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar