dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 sardalya said: Like ona kurban olsun :D forumun kadinlar klubune dondugu o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Anelor said: Reddit'de böyle bi çocuk baya viral olmuştu like basmışlardı bir kaç videosuna daha sonra yeni like'lar gelmeyince çocuk yeni video çekmişti ne hata yaptım neden artık beğenmiyorsunuz vs diye. Like'lasan bir dert like'lamasan bir dert. şu daha doğru. bugün like atarız çocuk sevinir. yarın niye artık likelanmıyor diye daha üzülür çocuk. çocuk bu sevinecek de üzülecek de böyle büyür anca.. basın dislike ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 bence bu tür çocukların youtube kanallarına promotion diye like atmak subscribe olmak falan çok yanlış. denildiği gibi küçük hype yaratırsın sonra doğal olarak azalınca ilgi çocuk kendini suçlar. her çocuk başarılı olacak değil. her çocuğu böyle internette hypelamak da masum gözükse de uzun vadede çok zararlı bence. çocuğun tüm özgüven sistemini sağlam sarsma imkanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Bütün çocuklar bi heves ediyor atık youtube işine ya, ergenliğin atlatılması gibi bunu da atlatırlar bırakın üzülsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 hiç mi dans davet oynamadınız öldürmeyen güçlendirir duyar kasmaya gerek yok büyüyünce burayı okumasın yeter sdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 aynı şey değil abi işte. bir anda 3. sınıf bir çocuğun tüm okulla arkadaş olup 5 gün sonra kimsenin konuşmaması gibi bir şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 evet kesinlikle beğenmemek lazım böyle, bu şekilde hevesi geçmez bilakis artar. diğer türlü üzülse de unutur bi şekilde. ama rot'un hatrına beğenelim tabi, elimize mi yapışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 9 dislike abartmışsınız siz de ben geri çektim dislike’ı, like yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 soyadları Isısı mı ısısısısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 baya tehlike gavuristana giderlerse isisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Çocuğun gelişimi açısından iyi birşey yapmıyorsunuz. Bugün çocuğa acıyıp vidyosunu beğenmiş gibi yapıyorsunuz ama yarın çocuk umrunuzda olmayacak. Çocuk da düşünecek acaba neyi yanlış yaptım da artık beğenmiyorlar. Bilmiyor ki annesinin babasının ricası ile o vidyolar beğenildi. Ailenin çocuğu daha iyi vidyolar hazırlaması için teşvik etmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 yapıştırdım laykı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 yalnız eğlenceli he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 2 yıla jr. suark da atılır artık youtube işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 masa said: Çocuğun gelişimi açısından iyi birşey yapmıyorsunuz. Bugün çocuğa acıyıp vidyosunu beğenmiş gibi yapıyorsunuz ama yarın çocuk umrunuzda olmayacak. Çocuk da düşünecek acaba neyi yanlış yaptım da artık beğenmiyorlar. Bilmiyor ki annesinin babasının ricası ile o vidyolar beğenildi. Ailenin çocuğu daha iyi vidyolar hazırlaması için teşvik etmesi gerekir. youtuber olmak kolay mı köşeyi dönen döndü çokton arz fzalası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Fistan said: 1 dislike’ı da ben bastım hayatta kötü insanların da olduğunu öğrensin Sabah okuyunca sinirim bozulmuştu :D Bu arada çocuklar arasında oyuncak kutu açılımı videoları oldukça popüler durumdaymış. Geçen birisi arkadaşının çocuğuna oyuncak hediye etmiş, 2 dakika sonra kutuyu güzelce açmış. Unboxing videosu çekip YouTube'a atmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 star citizenda pilot olarak görces inşallah TABİ OYUN CIKARSA k1nJo said: 2 yıla jr. suark da atılır artık youtube işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 suark sen sçs de yazıyo musun hatçeye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 50% dislike a yaklaşmış asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 16dislike basacak kadar nasil hayatsiz olabilir insanlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 =) Paticiğin özeti maalesef. Benimle olan mevzuularını çocukla karıştıran dallamalar olduğu için, zaten benim diyecek bişeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 dislike'lar burdan geldiyse akil fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Bitek buraya yazdım. Dolayısı ile evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 ahaha buraya koyarak hata yaptın abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 fistndan sonra gaza gelip dis atanlar, o cocuktan daha az zeka seviyesine ve sosyal yeterlilige sahip orasi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar