Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 gmailim hep türkçeydi daha beni rahatsız edebilecek bir şey görmedim bile 10 yıldır. hastalık falan olabilir sende hakikaten. hadi film altyazısı fln ingilizce anlıyorum da. gmail amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 hangi dilde kullanalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 English veya ucuncu bir dil ogreniyorsaniz onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 1. Durum: 27.03.2005 tarihinden beri gelen tüm postalar için POP etkindir TEYTEY Gözümde canlanır koca mazi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Black-ice said: hastalık falan olabilir sende hakikaten. hastalık değildir ya disorder olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Cokomantis said: Black-ice said: hastalık falan olabilir sende hakikaten. hastalık değildir ya disorder olsun :( disorder dediğin türkçede bozukluk. onlar da tıbbi olarak birer hastalık. bak ingilizce diyince şekil olacak sandın yine hasta çıktın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 sonuç olarak disorder'ım olduğuna katılıyorsan ok'im ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Subat 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Cokomantis said: gmail'i türkçe kullanan bu kadar insanla aynı yerde forumladığımı öğrenmek beni ziyadesiyle mutsuz etti. (07/05/2007) chrome'u da türkçe kullanıyor musunuz, ZUM falan yazıyordu bi ara (facepalm) VIP Salon'a alalım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 yazılım donanımla ilgili herşey ingilizce çünkü sorun yaşayıp google'a sorduğumda, donanımhaber dışında kaynaklardan da troubleshoot yapabileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 1. Status: POP is enabled for all mail that has arrived since 10/7/05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 dynun'a ban gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 cokomantis de bundan sonra bütün mesajlarını ingilizce yazsın. türkçe yazdığını görürsek ıslak odunla dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 en fosil benim diyen proof yapıp ünvanını alsın diğer konu için ise; telefonu da İngilizce kullananlar var şEqİL olsun diye. (ha gmailim ing miş o ayrı. sanki makale yazıyor zaten lan iki ayarı var o kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 hepsini ingilizce kullanınca , belli bi standart'a oturtuyorsun settings her yerde settings ama türkçesi bazen ayarlar, bazen seçenekler, bazen başka bişi ayrıca sorun troubleshoot etmek 1 adım daha zor türkçede , karşılaştıgın hata mesajını fln bide ingilizceye çevirmek zorundasın ingilizce daha kolay, 2 tane ayarın ingilizcesini öğrenebilirsen sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Dynun said: Cokomantis said: gmail'i türkçe kullanan bu kadar insanla aynı yerde forumladığımı öğrenmek beni ziyadesiyle mutsuz etti. (07/05/2007) chrome'u da türkçe kullanıyor musunuz, ZUM falan yazıyordu bi ara (facepalm) VIP Salon'a alalım sizi. şikayet ettim, umarım bamlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 September 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 DoGMeaT said: hepsini ingilizce kullanınca , belli bi standart'a oturtuyorsun settings her yerde settings ama türkçesi bazen ayarlar, bazen seçenekler, bazen başka bişi ayrıca sorun troubleshoot etmek 1 adım daha zor türkçede , karşılaştıgın hata mesajını fln bide ingilizceye çevirmek zorundasın ingilizce daha kolay, 2 tane ayarın ingilizcesini öğrenebilirsen sorun yok. oyunlar için katılıyorum. yıllarca alıştığın inventory bir oyunda çekmece diye yazarsa eğer o ne lan diye etrafta komidin arıyorsun. walkthrough aramakta zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 10/06/2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Durum: 8.08.2005 tarihinden beri gelen tüm postalar için POP etkindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 kimse settings'i seçenekler diye çevirmez abi. çeviren varsa da amatör işidir. settings/options/preferences kavramlarının karşılıkları belli türkçe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Dynun said: VIP Salon'a alalım sizi. BAMLAYIN dynun hatırlıyor musun, fede mi fistan mı ne forumdaki akıl hastalarından birine "komik değil" yazdım diye oçlu moçlu post atmıştın bana. sonra -kim hatırlamıyorum- arkadaşlarından biri bana "ya sinir terapisi görüyor, haplarını almamış ondan yazdı yoksa yapmaz öyle şey" falan demişti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ülkenin %68,7sinin görmesi lazım o terapiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 bence net %100 ya https://i.imgur.com/7WCQDHd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 goldbären said: Dynun said: VIP Salon'a alalım sizi. BAMLAYIN dynun hatırlıyor musun, fede mi fistan mı ne forumdaki akıl hastalarından birine "komik değil" yazdım diye oçlu moçlu post atmıştın bana. sonra -kim hatırlamıyorum- arkadaşlarından biri bana "ya sinir terapisi görüyor, haplarını almamış ondan yazdı yoksa yapmaz öyle şey" falan demişti sdf. Evet hatırlıyorum. 6-7 sene önce idi galiba. Yok abi baya kafam bozuktu sinirimi senden(?) çıkarmıştım sanırım. Hap map hiç almadım hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar