sardalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 bu kadinin yuzunu niye buzlamislar bu dizide ya cok garibime gitti https://youtu.be/HuIKOStZwqY?t=1398 bu dakikaya kadar baska boyle karakter yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 test ediyolardir bakalim calisiyomu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 cleavage fazla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 meme buzlamalarına karşı gönderme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 anaa gercekten olabilir sagolun, cok guzel dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 bu ne la yeni komikli osmanli dizisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Nurseli Idiz degil mi o? oyle ise alkolik diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 dizi iyimiş lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Kadının ağzında alkol vardır onu buzluyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 saçmalama ağızda alkol durmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Subs yaptın mı bana gene sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 sarkasm var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 harem izlenmesi sorgulanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Google > Harem dizisi sansür İlk post https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2012/10/02/nurseli-niye-mozaikli said: Bu arada Nurseli İdiz'in yüzünün neden mozaiklendiğine bir anlam veremedim. Diziyi yarıda bıraktığı için cezalandırıldı mı, yoksa Valide Sultan'ı canlandırırken sürekli uzak çekim isteyen ve filtre kullandıran Nebahat Çehre'ye bir atıf mıydı bilemedim. İşin doğrusunu Gani Müjde'den öğrendim. Meğer Sultan Küçükesat üvey annesi için bir gün "Onun yüzünü görmek istemiyorum" demiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Yok artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Sultan Küçükesat ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 olm bu topikten sonra bakiyim bu da neymiş dedim şimdi 16. bölümdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 En son heroes izlemistim dizi olarak Ha ondan once de oz ve x files vardi arada bide prison break neyse Simdi de bu dizi, keske bitmeseydi, muhtesem absurdluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Mali napti kendine geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar