stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Şikayetim görselde. Sonu nereye gidecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 ayrıca süreç gerçekten böyle. şuan telefon açın, en ufak bir soru sorun misal kargom nerede diye direk olarak dedikleri bilgilerinize erişmek için paylaşım verin yoksa yardımcı olamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 bu iş reis de son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 aynen ondan korkuyorum. bakanlıkta çalışanlarından biri bile, bu işe kimin baktığını bilmiyor mu yani. kanunun adını bile yazdım lan yazıda. sıradan biri bilmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 reisten direkt telefon gelir, "olm amma boş işlerle uğraşıyosun nabcan sen faturayı maturayı iban yolla 100 tl ateşliyim git al ne istiyosan boşa işgal etme cimer'i" at fava bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 tamam da bunun şikayet yeri cimer mi vatandaş da bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Normalde Ticaret Bakanlığı'nda bir birimin ilgileniyor olması lazım. Bakanlıkların birleşmesinden sonra Cimer'den Ticaret Bakanlığı'na düştüğünde eski Ekonomi Bakanlığı tarafından birisine düşmüştür, abi bizle ne alakası var diye iade etmiştir kesin lol KVKK'ya baya önem veriyor şu an devlet sözde de olsa, uzun sürse de sonuç alırsın diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 BTK'yı bulana kadar dolanacak o talep :D bu arada şöyle bir kurum varmış. direk burayla iletişime geçmen lazım sanki https://kvkk.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Direk cimere gitmek yerine önce ilgili idareye gidip daha sonra cimere başvururken o bilgiyi de eklemek daha etkili oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 "Bilgi Edinme Hakkı Kanunu, Dilekçe Hakkının Kullanılması Hakkındaki Kanun, Kamu Görevlileri Etik Kurulu’na yapılacak müracaatlar ile İnsan Hakları İhlallerine ilişkin müracaatlar CİMER’e yapılabilir." Kişisel verilerin korunması kanunu, TÜRKİYE İNSAN HAKLARI KURUMU KANUNU ile ilişik. Haliyle şikayet yeri CİMER olması lazım. Yani zaten CİMER tek merkez olması ve kolaylık sağlaması için kuruldu. Sen şikayetini CİMER'e yazıyorsun oradaki işi bilenler ilgili yere aktarıyor. Aracı yer gibi yani. Yoksa vatandaş nereden bilsin farklı tür şikayetleri nereye ileteceğini. Bizde, banka iadat ücreti aldı diye direk 155 aranıyordu zamanında. bundan sonra nereye aktaracaklar merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 bu iş hanımefendi danışmanına kadar gider. kuaför bakar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 İşte atıyorum “ben İSKİ’ye bildirdim durumu ilgilenmediler. Dilekçe numaram bu” falan dersen daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 cimer'e şikayet yapılıyor diye siz niye rahatsız oluyosunuz ki hiçbir işe yaramayacak yerde sırf akrabalarına maaş bağlamak için saraya vs aldıkları tipleri belki şikayet sayılarındaki fazlalığı görür de saray vs yerine cimer'e falan yerleştirirler de en azından nepotizmleri bi boka yaramış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Direk demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 gerçi şikayet de oradan oraya yollanıp durmuş. belli ki cimer'de ve bakanlıklarda da zaten ne yaptıklarını bilmeyen akrabaları dolu. liyakattan eser mi kaldı ki ülkede zaten. aslında senin şikayeti de alıp ülkeyi kapatalım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 yok ole islemiyor gibi..simdi bu sikayetin muattabinin kim oldugu belli degil..belli olsa direkt o kuruma gidiyor..bu yazismalari okuyan sozlesmeli personeller de deneme yanilma yapiyor..aha mal almis ticaret bu diyip oraya gondermis..orasi da kardesim bizi baglamaz diye geri gondermis.. ha ben yaparim diyen cikana kadar dolanir durur o sikayet.. ben ilk acildigi zamaninda cok spesifik bir sikayette bulunmustum 1 sene filan gezip durdu saglik bakanliginin butun dairelerini bir posta gezdi geldi.universitelere soruldu filan..en son bir gun ablanin biri aradi ben cimerden bilmem kim..ya biz sizin sorunu anlayamadik galiba dedi..tesekkur ederim bir tanem sorun degil diyip kapattim.. 6 7 sene kadar sonra ilgili sorun hakkinda gorus bildirimi yapilip karara varildi olay kapandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Abi KVKK.gov.tr'ye şikayette bulunman lazım. https://kvkk.gov.tr/SharedFolderServer/CMSFiles/66b2e9c4-223a-4230-b745-568f096fd7de.pdf burada 5. sayfadaki C'yi oku. Ona dayandır şikayetini. CİMER'den ihbar kısmından ihbarda bulunup TCK 135'e göre cezalandırılmalını isteyebilirsin özgür iradenle verdiğin rıza olmada haksız yere kişisel verilerini ele geçirdikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Ekşi Sözlük'e yazmak da bi ara iş görüyodu ama modası geçti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Bright said: Direk demokrasi. Direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 sardalya said: Bright said: Direk demokrasi. Direkt yok bizimki direk olani..kivrila kivrila asagi iniyorsun filan..ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 KVK Kurulu'na şikayet etmen gerek. Sistem daha açılmadığında ama dilekçe yazıp postaya vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 cimer şimdi oraya iletemiyor mu bu şikayeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 iletiyor sonra oradan gelen cevabı sana iletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 sardalya said: Bright said: Direk demokrasi. Direkt yav he he oturgaçlı götürgeç hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 https://i.ibb.co/JvXtM0H/Screenshot-20181228-134425.png Buda benim dün oluşturduğum şikayet. Dün 2 kere aradılar açmadım. Şimdi avukat gibi konuşup büromuz davanın hazırlık sürecindedir. Müvekkilimize iletmek istediğinizi biz iletiriz felan diyecek biri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar