Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 benim yanımda adam kfc yedi.. kfc. gerisini siz düşünün bir kaç kez bira içenlere denk geldim onu yapmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Birayi iceri soktuktan sonra her turlu icilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Cinetech'ler güzel sinemalar, Torunlar'ın bütün AVM'lerinde var zaten onlara ait salonlar. Pink'lerde güzel ama ortalama üstü işte, çok şey beklemeden 2D keyfi için gidilecekse en temizi harbi. Cinemaximum'larda 2D'ye gidince koyuyor bana artık resmen kajsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Dark_Soul said: Birayi iceri soktuktan sonra her turlu icilir soktuk da biri şikayet etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 sanırım mars'ın tüm sinema salonlarında infrared kamera var abi bira mira isteseler hemen tespit ederler ama uğraşmıyolardır heralde azıtmazsan liseli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 kamera başındaki dayı clash royale falan oynuyodur abi işi gücü yok işini mi yapçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 şarap için kutu kola kutusundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Kamera başında dayı yoktur zaten. Bi sıkıntı çıkarsa incelemek üzere kaydediyordur varsa kamera, kimse ses etmedikten sonra açıp izleyen bile olacağını sanmıyorum. Belki bi de 1-2 defa korsan için filmi çeken var mı diye bakıyolardır diyecem de kimse artık sinema çekimi korsana da tenezzül etmiyo zaten galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 1 saat icmeden duramiyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 ben istinyeparkta içiyorum kutu bira, avmdeki macrodan alıp çantada sokuluyor rahat ama içerde bir manyağa dnek gelme şansı var tabii her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 sigara içip sinemaya girmişliğimiz, matarada amarula ile üstüne cila yaptığımız aksiyonumuz olmuştu bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 yeni nesil uu yu çekip göz damlasını damlatıp sinemaya gidiyor avm lerde. ne birası kfc si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Üni zamanında Ankamall'de Recep İvedik 1'e gitmiştik arkadaşlarla. O zamanlar Rece İvedik güldüren bir skeçten ibaretti, iyi bir şeyler çıkma ümidi vardı. Sinemada adamın biri Burger King'den getirdiği menüyü yemeye kalktı, itiraz eden görevlilerle bayağı küfürlü hakaretli kavgaya girmişti (görevli kız ve sonra ondan devralan genç çocuk sakince beyefendi yasak maalesef diyordu). Adam sonra "Lan tamam derdiniz para kazanmak değil mi, parası neyse vereyim yiyecem bunu, kaç kuruşluk adamlarsınız lan" diye bağrınmaya başlayınca artık diğer müşteriler de müdahale etti toplum baskısıyla çöpe attırdılar. Adam kolasını bırakmadı ama. Baya gerçek Recep İvedik'le Recep İvedik izlemiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 KONUŞMA LEYN BÖHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Avrupada sinema satiyor birayi mis gibi iciyorsun :)-D ama salon kalitesi turkiyenin 10’da 1’i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Iyi sinemalar var da, bilet parasi servet resmen. O yüzden heralde. Sinemaya gitme çok az. Türkiye ile kiyaslayinca. Bi kez bi marvel a gideyim dedim 20 euro bilet + 8 euro gozluk parasi istediler 30 euro haftalik alisveris masrafim amk deyip dondum Iyi ki hdfilmcehennemi var sdgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 avrupa 3 kat fazla gidiyor sinemaya ne azı aylık alıyorsun biletini falan abone gibi tek seans pahalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Fransada 3.5 falan admissions per capita. Türkiyede 0.9 Bilet ortalaması 15-20$ Avrupada. İskandinav ülkeleri baya pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Herkes reklam derdinde ama yıl olmuş 2019, Hatay il sınırları içerisindeki 3 sinemadan 3D altyapısına sahip olan tek sinema Cinemaximum. (2 yıl öncesinde buraya Cinbemaximum açılana dek 3D filmleri katledilmiş şekilde izlemek zorunda kalıyorduk) Cinemaximum'un avukatlığını yapmıyorum, eleştirmek istiyorsanız eleştirebilirsiniz, buna da saygı duyarım ama Cinemaximum'u eleştirene kadar düz duvara 3D projeksiyonu yaptıklarını görüp 5 dk sonra çıktığımızda bile para iadesi yapmayan Prestige yada Cinens'i protesto ediLmesi lazım ki samimiyetlere inanayım. Bu tartışmada Cinemaximum'dan yana tarafım. Hele hele Şahan'ın konu ile ilgili hazırladfığı videodan sonra görüşüm daha da bir sabitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Cinemaximum en iyi salonlarda bile 15-20 lira arası alıyor benim gördüğüm. kola-mısır parası olmasa uygun aslında fiyat tek bilet için. 15 yıl önce 8 lira falandı diye hatırlıyorum sinema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 cinemaximum'a laf eden yok ki zaten aramızda, aksine adamlar doğrusunu yapıyor bence kjasdhf imkan tanırsan, adamlar yasalar çerçevesinde gayet kendilerine göre çalışıyorlar. en iyi hizmeti sunan adamlar, kur artışıyla birlikte tabii kendi karlarını düşüneceklerdi batmamak için, yatırımları korumak için. mısır olayı bayağı yavşaklık ama şahsen bu büyük yapımcılara yaptıkları için destekliyorum bile asdf bugün bu yılmaz erdoğan'ından tut cem yılmaz'ına kadar çalışanına 1 sene önceye göre neredeyse yarı fiyatı para veriyor, ona da 6 ay vade koyuyor. sektör çalışanlarına kriz var diye ağlamaya biliyorlar kar etmek için, reklam filmlerini vs. gidip halen kriz öncesi fiyatlardan alıyorlar ama o zaman kriz yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 bursada internetten alınca 12 lira falan cinemaximum. pahalı falan değil. 10 yıl önce 7-8 liraya dandik sinemalara gidiyordum bursa'da yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Bayağıdır gitmiyorum ama en son cinemaximuma internetten bilet aldığımda 2 lira mı ne fazladan geçirmişlerdi, internet hizmet bedeli filan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 dark +1 bu mısır konusunun dışında yapımcıların set çalışanlarına sağladıkları haklar ve imkanların ne kadar çağ dışı olduğunu biliyoruz. afedersiniz orospu cocukluğu yapıyorlar o derece. ödemeler geciktiriliyor mu dersin, kaşe fiyatına mevcut ekonomik durum göz önünde bulundurarak zam isteyen çalışanlara iş vermeyip çömezleri neredeyse bedavaya çalıştırmak mı dersin, yeteneksiz ne kadar salak kamera departmanı çalışanı varsa sırf ses etmeyip amele gibi çalıştıklarından iş verilmesi mi dersin... say say bitmez. senelerdir çalışma saatlerini 12 saate çekmek için uğraştıklarında edilmedikleri tehdit yöntemi kalmamıştı. malesef ülkemizin şartları göz önünde olunca da bi gelişmiş ülkede olabileceklerin yarısından azı gerçekleşebiliyor burda. yine söyleyeyim, mısır konusu bambaşka, son tüketiciye yönelik bir takım düzenlemelerin ciddi bir şekilde yapılması gerekiyor buna katılıyorum çünkü marslılar ülkemizi sömürüyolar, buna okay. fakat yapımcıların da birileri tarafından uyarılması ve hatta daha büyük bir tepkiye hedef olması gerekiyor. her şey bi yana bu yapımcıların küçük çaplı filmleri nasıl elimine ettiği, büyük balık gibi kimse farkında değilken yokettiğini bilen biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 kazıkçı sinemacılara biraz daha sempati duyuyorum sanırım şu an https://www.youtube.com/watch?v=f1f2sd_ZhUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar