Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 iyileştirme değil zaten doomlaştırma, mick gordon stili de fena olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Kötü değil kesinlikle, oyunun içinde hayal ettim uyumsuz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 neutrino +1. Unseen Ones varken gerek yok doom stiline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 abi elin alışıyor bide mantıklı oynayama başlıosun, tabi ilerledikçe her seferinde farklı yaratıklar çıkmaya başladı bana daha babayı kesemedim sadece, onu da yapıcam yakında. Hem silah iyileşiyor hem de trinket sıramı kafamda oturtmus oluyorum. Mesela önce athena + savaş tansırı + zeus baya şukela oluyor ama diğerleride çok güzel falan, boon almak tam bir strateji On 06.01.2021 at 15:49, Bone dedi ki: benim elimim skilli gelişmez, doğru düzgün bir talent tree kasamıyorsak meh 1 kere tesadüfen bitirmek de kesmiyor yani aboo... abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 aynı yeri geçmek için 100 kere tekrar etmek sarmıyor beni. yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Babayı kestikten sonra devam etmeye değer mi? Hiç kasmadım ben sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 (düzenlendi) On 06.01.2021 at 09:23, Silphatos dedi ki: 10 kez bitirince normal ending, epilogue için en az 100 run lazım epilogue sonuna kadar hikaye devam ediyor bu arada yeni konuşmalar vs, aynı şeyleri görmüyorsun 100 kere Nisan 5, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 39 dakika önce, Bone dedi ki: aynı yeri geçmek için 100 kere tekrar etmek sarmıyor beni. yapacak bişi yok. hiç mmo oynadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 1 saat önce, Bone dedi ki: aynı yeri geçmek için 100 kere tekrar etmek sarmıyor beni. yapacak bişi yok. her oyun farklı ama, hep bana farklı seyler gelıyor. aynı gelınce hemen kesıosun zaten sdfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 1 saat önce, Liebe dedi ki: Babayı kestikten sonra devam etmeye değer mi? Hiç kasmadım ben sonrasında. Değer, hikaye devam ediyor. Romancelar falan öncesinde nihayete ermiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 ben %100ledim oyunu değer bence, 32 heatli bitirip 3 skelly heykeli dahil (bunun achievementı yok) 87.9hrs gözüküyor steam, en dandikj roguelikeın en az 50 saat oynanması gerektiğini düşününce çok uzun değilmiş aslında bu oyunu suyunı çıkarana kadar oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Ne zamandir oynayasim vardi dun bi oynadim da cok eglendim ya. Styx'e kadar geldim simdilik. Bi tek shield biraz dengesiz geldi ama o da muhtemelen hala yeto oldugum icin dodge ve deflect'i duzgun zamanlayamamam ve shield'in pasif olarak bunu sagliyo olmasindan kaynaklidir, biraz ilerledikten sonra damaji yetersiz bunun ya diye soylenirim heralde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 shieldin zeuslusunu cok sevıorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 1 saat önce, Silphatos dedi ki: ben %100ledim oyunu değer bence, 32 heatli bitirip 3 skelly heykeli dahil (bunun achievementı yok) 87.9hrs gözüküyor steam, en dandikj roguelikeın en az 50 saat oynanması gerektiğini düşününce çok uzun değilmiş aslında bu oyunu suyunı çıkarana kadar oynamak Ya sen hizli tamamlamissin bence. Benim 10 saati gecti sanirim, hala Hades fight'in son phase'ini goremedim. Guide falan okumuyorum, videosunu bile izlemedim hatta dogru duzgun, kesfede kesfede gidiyorum. Her seyi tamamlamak istesem 90 degil 190 saat anca yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 hades fight 2 phase diyin ne olur ben de aynı şekilde ilerliyorum, 16 saat olmuş benim de 2-3 kere farklı silahlar ile savaştım Hades ile ama ikinci phase geçince saçma vurmaya başladı sdasf ilk fight sonrası yolda spawn olan moblar falan değişti hatta, daha zorlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Sans faktoru de onemli baya. Ben de 3-5 gun once basladim oynamaya. 11. run da daha ortada keepsake, silah, ayna upgradeleri falan yokken geldigim noktaya tekrar konforlu sekilde anca 30-35. runlarda gelebilmeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 @deadwoll 10 saatte ben nerdeydim hatırlamıyorum ama baba son phase bence normal. mirror, keepsake, silah upgradeleri falan maxlandıkça otomatiğe bağlıyosun. bonec bile 100 saatte kassa %100ler (şaka şaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 18 saat olmus benım hadesı kesemedım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Benim hep progress oluyor runlarda. Ama su cekic seklindeki upgradeler bayagi etkiliyor run'i. En cok chiron bow'u seviyorum bu arada. Cok safe oluyor. Minotaurla oteki elemani en rahat kestigim silah herhalde. Bu arada act 3 boss'uyla vs en zor act'i bence oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 1 saat önce, Suark dedi ki: 18 saat olmus benım hadesı kesemedım daha 32. runda kesebilmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 bitiremeyenler athenanın dash boonunu alın 99% bitirirsiniz divine dash olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Athena - Mars/Zeus/Demeter - Invulnerability sırasıyla gidiyorum ben. Başlangıçta Divine Dash, en sonda da Invul'u almak (Invul dediğim de Broken Spearpoint) rahatlatıyor. Böyle diyorum ama henüz heat 7 yaptım max tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 9 saat önce, applev0dka dedi ki: hiç mmo oynadın mı ? bir questi 100 kere tekrar ettiğimizde geçebildiğimiz bir mmo görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Hiç dungeon raid de yapmadın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 2 saat önce, ZaugnaKhaldun dedi ki: Athena - Mars/Zeus/Demeter - Invulnerability sırasıyla gidiyorum ben. Başlangıçta Divine Dash, en sonda da Invul'u almak (Invul dediğim de Broken Spearpoint) rahatlatıyor. Böyle diyorum ama henüz heat 7 yaptım max tabi yaaa bende benzer gidiyodum bak. Doom çok kuvvetli hele çoklu alırsan. reflect eden dash + doom(ama vuruşa) + fırlattıgın şeyde sekme ve zeus etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar