totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ac: origins aldım ama mobil 1050ti ile ağladı resmen oyun iade ettim. total war atilla + dlc life is fedual forest village stronghold crusader 2 + dlc aldım. eu ıv dlcleri ile divinity orginal sin 2 ve pillars of eternity 2 alıp bitiricem bu kışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 warhammer ii slay the spire amikrog battlechasers: nigtwar başka birşey almam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 steam link ile oynamak için limbo ve inside pack'ini aldım 14 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Seru said: amikrog senin alacağın oyuna tüküreyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 totemic said: ac: origins aldım ama mobil 1050ti ile ağladı resmen oyun iade ettim. total war atilla + dlc life is fedual forest village stronghold crusader 2 + dlc aldım. eu ıv dlcleri ile divinity orginal sin 2 ve pillars of eternity 2 alıp bitiricem bu kışı. Life is fedual forest village nasil oyun? cok dusuk puani ama konsept hosuma gitti. Mmo'su patladi galiba bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 banished'in aynısı oyun. tek farkı köylülere tıklayıp fps gibi oynayabiliyorsun. ben kışın kendim avlanıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Elite Dangerous alıp almama arasında gidip geliyorum. Diğer istediklerim en fazla 50% filan inmiş, meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 sabonis said: Seru said: amikrog senin alacağın oyuna tüküreyim :D neverhood olm, hatırası için 3 liraya değer. baya sorunlu bi oyun oldu bu herhalde ama sonuçta bitirilebiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ShadowFury said: Elite Dangerous alıp almama arasında gidip geliyorum. Diğer istediklerim en fazla 50% filan inmiş, meh :/ alırsan haberimiz olsun B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 çok üstüme gelmeyin ama Age of Civilization 2 aldım dafgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Age of demişken dün girdim 2v2 bir maç attım inanılmaz eğlendim hem de kazandım alskfamsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 khalad said: çok üstüme gelmeyin ama Age of Civilization 2 aldım dafgdsg üstüne niye geliyorlar ki, kötü oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 europa universalis çakması ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 en iyisi hangisi bu tarz oyunların peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 oyunlar ne kadar ucuz tr steamde. divinitiy 2 alman steamde 29 euro, tr steam 48 tl 6 euro Gerci oyunu direk refundluyorum kurduktan sonra farkettim ki bu kadar zamanim yokmus oyun oynamaya artik. Baldurs Gateli gunlerimizi anarak yaslanacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 fakirik alman abi Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu mesajı halen gönderebilirsiniz, fakat forum yöneticileri mesajı onaylamadan diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 fakirik alaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Şunu Blizzard'da yapsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/8fb9de56678e0a657aee969b8330b63f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/8fb9de56678e0a657aee969b8330b63f.jpg haaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 sipeyskeyk said: Age of demişken dün girdim 2v2 bir maç attım inanılmaz eğlendim hem de kazandım alskfamsd Biz de geçen oynadık. 2 defa 4v4 BF girdik. Bir dövdük bir dövdük... UFFF.... Yalnız 2018'de AoE bayaa canlandı. Çok mutlu oldum. Tüm streamerlar bayaa 2-3 katı daha fazla izlenir oldu. Her hafta sonu turnuvalar var. LAN turnuvası bile yapıldı emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Xenocide said: ShadowFury said: Elite Dangerous alıp almama arasında gidip geliyorum. Diğer istediklerim en fazla 50% filan inmiş, meh :/ alırsan haberimiz olsun B) Alıyorum, dlcsini almak gerekli mi? Şu 36TL lik paketi mi almak lazım, 18TL lik olanı yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ShadowFury said: Xenocide said: ShadowFury said: Elite Dangerous alıp almama arasında gidip geliyorum. Diğer istediklerim en fazla 50% filan inmiş, meh :/ alırsan haberimiz olsun B) Alıyorum, dlcsini almak gerekli mi? Şu 36TL lik paketi mi almak lazım, 18TL lik olanı yeterli mi? al al horizonlu dlc yi de al mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Trove - Blade of the Celestial Empress diye bir şey envartele düştü eşyayı aç falan diyor ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar