stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 önceden yoktu bu, win güncelleme falan aldıktan sonra bir şeyler oldu. misal x bir oyunda cutscene girince alt+tab yapıyordum ve chrome da gezinirken o sırada video arkada oynama devam ediyor seslerini duyuyordum. şimdi tamamen pause yapıyor. geri oyun penceresine döndüğümde devam ediyor. Örnek şuan bu yazıyı yazarken, arkada oyunun cutscene si devam etmesi lazım, ama duruyor. windows ayarlarında pencere preview gibi bir şey vardı onu enable etmek mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 izlesene arkadaşım cutsceneleri emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 oyundan oyuna değişiyordur o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Cutscene izlemeye zorunlu tutmak, skip yaptırmamak (ki son zamanlarda moda) insan haklarina aykırı bildiğin ya. Zorla izletmek nedir yani, ne kadar vakit calacagini belirlemek benim özgürlüğümde olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Ilkinde skip ettirmese bile 2. De izin vermesi lazim skiplemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 oyunun ayarlarına bak. run when out of focus falan tarzı bişey olması lazım. he ama müstehak bence sana. otur izle, insanlar emek vermiş '>_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 windowed mode falan varsa o da işe yarar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 vindovd mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Windowed yaramadi işe ama reddit de falan windows da şu focus ayari varmis biyerde onu yapinca duzelio falan denmiş de ayarı bulamadım. Oyun da darksiders 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 illa izlemeyeceksen telefondan istagrama vasapp'a falan bak ya izle ama, EMEĞE SAYGI DUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 sabonis said: oyundan oyuna değişiyordur o? şu sanırım. hatırladığım kadarıyla witcher 1 ve 2'de de böyleydi. 3'te durmuyodu diye hatırlıyorum. windowed mode ile alakası olmaması lazım hepsini öyle oynamıştım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 ya da 3'te duruyodu da diğerlerinde mi durmuyodu acaba bak şimdi kafam karıştı. bi farklılık vardı ama onu hatırlıyorum hepsini arka arkaya oynadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 cutscene si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 iki 31ci ergenin c&c tarzi oyun oynarken skipe bas karikaturu aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Frostbite said: iki 31ci ergenin c&c tarzi oyun oynarken skipe bas karikaturu aklima geldi. ahuahauaahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 cutsceneler oyunlarda çile ya hala örenemediler 1. pause olmalı 2. skip olmalı 3. oyunda new game yapmadan cutscene olmamalı ulan ayar yapğmamışım subtitle açmammışım çöp rezolasyon video oynatıyo bi izin ver ayar yapıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Windowed Mode + oyundan oyuna değişiyor. Windows'da bi ayar olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 bu kısıtlamalar tepki çekmiyor mu. yani ben arkadan sesi duyacam arkadaşım video devam etsin yani. hele skip yapamamak ciddi insan haklarına aykırı ya. pause seçeneği de olmalı bone'nin dediği gibi. scene devam ederken kapı çalıyor kaçırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 hangi oyun o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 darksiders 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar