Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunların alt+tab yapınca durması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

önceden yoktu bu, win güncelleme falan aldıktan sonra bir şeyler oldu.

misal x bir oyunda cutscene girince alt+tab yapıyordum ve chrome da gezinirken o sırada video arkada oynama devam ediyor seslerini duyuyordum. şimdi tamamen pause yapıyor. geri oyun penceresine döndüğümde devam ediyor.

Örnek şuan bu yazıyı yazarken, arkada oyunun cutscene si devam etmesi lazım, ama duruyor. windows ayarlarında pencere preview gibi bir şey vardı onu enable etmek mi lazım

Mesaj tarihi:
Cutscene izlemeye zorunlu tutmak, skip yaptırmamak (ki son zamanlarda moda) insan haklarina aykırı bildiğin ya. Zorla izletmek nedir yani, ne kadar vakit calacagini belirlemek benim özgürlüğümde olmalı
Mesaj tarihi:
sabonis said:

oyundan oyuna değişiyordur o?

şu sanırım.

hatırladığım kadarıyla witcher 1 ve 2'de de böyleydi. 3'te durmuyodu diye hatırlıyorum.
windowed mode ile alakası olmaması lazım hepsini öyle oynamıştım çünkü.
Mesaj tarihi:
ya da 3'te duruyodu da diğerlerinde mi durmuyodu acaba bak şimdi kafam karıştı. bi farklılık vardı ama onu hatırlıyorum hepsini arka arkaya oynadığım için.
Mesaj tarihi:
cutsceneler oyunlarda çile ya hala örenemediler

1. pause olmalı
2. skip olmalı
3. oyunda new game yapmadan cutscene olmamalı

ulan ayar yapğmamışım subtitle açmammışım çöp rezolasyon video oynatıyo
bi izin ver ayar yapıyım ya
Mesaj tarihi:
bu kısıtlamalar tepki çekmiyor mu. yani ben arkadan sesi duyacam arkadaşım video devam etsin yani.

hele skip yapamamak ciddi insan haklarına aykırı ya. pause seçeneği de olmalı bone'nin dediği gibi. scene devam ederken kapı çalıyor kaçırıyorsun
  • Yeni Oluştur...