akirafes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Raylen said: https://i1.imgiz.com/rshots/7769/ateizm-dernegi-allah-var-da-biz-mi-inanmiyoruz_7769419-59990_640x360.jpg Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 mani said: spoiler verememeyi becerememek nasıl birşeydir ya. adam açıklamaya yazmış detayı ahaha ahahahhahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Alfred said: Abi son 2 bölüme kadar hane 5/10 diyebileceğim ama son 2 bölümde 4/10 a düştü. Plaza kaşarı ölü kalsa daha iyiydi. o kadar kötü dizi değil ama son 2 bölüm mantık devre dışı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Bekeldigim gibi tırt bi dizi olmus. Citir cerezlik bile degil. Vaktimin kaybina uzuldum. 2/10 bile fazla. O bile netflix hatrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 o değil de şu ceylan denen kız ne güzel oynamış şeker bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 başıma bir şey gelmeyecekse ilk 3 bölüm o kadar kötü değildi iron fist kadar kötüydü diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 İlk iki bölümü izledim, inanılmaz kötü ya dizi. Şaşkınlıkla izledik. Senaryo kötü, dialoglar kötü, oyunculuk kötü, kamera kötü, color kötü. Sonra açtım baktım kim çekmiş, şaşırdım. Görüntü yönetmeni falan da başta gelen görüntü yönetmenlerinden. Rezalet yani. Hatta skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Alala, ben zevkine güvendiğim 1-2 kişiden tersi yorumlar duyduydum. "Abi senaryo çok klişe, özenilmemiş, ama geri kalanı gayet iyi, izletiyo kendini. Türk dizisi kıvamında değil bi iki sınıf üste geçmiş" demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 bi daha güvenme onlara asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 2'yi geçtim, 3 ve 4. sezon onayı da almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 ya çok ucuza çekiyorlar ya da millet hakikaten saksı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Çok ucuza çekmiyorlar, çekemezler zaten. Baya pahalı bu işler proje nekadar küçük olursa olsun. Yerli içerik sunmazsa abone kaybedecek yapacak bir şeyi yok. Bir sürü yerli içerik olacak ki birkaç tanesi kurtaracak. Bakma aslında diğer yabancı Netflix içeriklerinin de çok büyük bir bölümü çöp. Türkiye'den çıkan içerikler sadece sayıca çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 avrupa birliği streaming kanallarına kota koydu 30% lokal içerik koymaları gerekiyor. o yüzden çöp möp dolduruyor netflix gibi hizmetler https://techcrunch.com/2018/10/04/european-union-approves-content-quota-for-streaming-services/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 bu sebepten o danimarka dizisini izledim yani vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=QuPfCuga5NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 bitirdim ben geçen hafta biraz next next şeklinde izledim merak ettiğimden. çok cheese dizi ya :p. Burçin terzioğlunun gelmesi iyi oldu bence inş diğer ibirik kız ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Biz de başlamışken bitirelim dedik. O kadar da kötü değildi. Tr dizisi olarak 6-6.5/10 var bence. Usta oyuncular dışındakilerin oyunculuğu ciddi anlamda göze batıyor. Cgi çok çok kötü. Cgi gerektirmeyen kanlı sahneler falan da kötü. Hatta teknik olarak dizi bayağı kötü asdf Leyla güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar