Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers Endgame (2019)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kujo123 said:

samaella said:

f4 ne sikko bir seridir ya.

Değil aslında reed richards marvel evrenindeki en zeki insan doomda ona çok yakın 2 super zeka karakterin kapısmasıda iyi işleyemiyorlar ne yazık ki filmlerde.

Moongirl çıktı şimdi, en zeki o. Karakter çok gereksiz, o ayrı.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şunu ben de farkettim kaptanın gear baya eski görünüyor

https://static.gamespot.com/uploads/scale_super/1562/15626911/3495428-screen+shot+2019-02-03+at+9.04.15+pm.jpg

Time travel tahmin ediyorduk da kaptanın 1940lara gitmesi bilemedim ne kadar gerekli. Soulstone için illa ajan simite gerek yok
Mesaj tarihi:
O da işte bi kaç yıl geçmiş işte kimileri durumu kabullendi mesajını vermek için sanırım. Scot langin kızını oynamak için ( son antmande 10 yaşında falan) 16 yaşında bi kız bulmuşlar, demek ki hemen olayların akabinde gelemiyor antman.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

-Deno- said:

Gear'ı ciğır diye okuyordum ben bir dönem hey gidi günler heey.

ciyırs of var

Mühendislik öğrencilerinin dik açıyı, rayt encıl diye okumasından daha üzücü değilmiş ama gene de.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

goldbären said:

UF YENİ MARVEL FİLİMİ UUUUUUUUUU

http://i1.imgiz.com/rshots/10384/entel-feridun-deep-turkish-web_10384723-43760_640x360.jpg

sdfsfds. marvel izleyen insan, kendisine saygısı olmayan bir seyircidir.
Mesaj tarihi:
yok BEDAVA THOR 1 bileti dışında sinemada izlemedim ama snopy imax'e geldiğinde bir bakarım, bu sefer fark var mı diye.

deadpool (ki o zaten sinematik ünüvürs falan ne şeyse ona dahil değilmiş) ve logan dışında farklı bir şey göremedim...
Mesaj tarihi:
Bi insan hoslanmadigi konulara girip niye o konuya bok atar ki. Yani ben anime sevmiyorum o yuzden o konulara girip uuu aa falan yapmiyorum.

Amac tamamen ilgi cekmekten oteye gitmiyor. Konuyla ilgili yorum yerine 3 sayfa milletin birbirine bok atmasini okuyoruz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...