Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Esh said: deadpool u da alsalar bari sdfg When asked if that meant Deadpool could one day become an Avenger, Iger said: "Kevin's got a lot of ideas. I'm not suggesting that's one of them. But who knows?" X-Men için hepsi kesin olarak MCU'dalar artık, ikinci Infinity War ile zaten girişleri başlayacak diyorlar hep ama işte en son Deadpool içinde ucunu açık bıraktılar. Main storyline'a koymazlar belki ama Deadpool filmlerinde işte goygoyuna falan dahil olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9rwN1W4WVI0 https://pbs.twimg.com/media/Dt1hPuEU0AEupGQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 evet bu daha ziyade teaser gibi olmuş, capn marvel'lı filan hakiki bir trailer gelir sonra ama yine de iyiydi. Absolut said: Deadpool yeni saati ile geri gidip herşeyi düzeltir. ahah cidden bir yerden cameo bile olsa girerse efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 xmen hayatta gelmez abi. fazla op çünkü her biri. Gambiti falan koyarsın ucundan capn americanın karşısına en fazla buda iskambilci diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 x-men gene iyi kötü, inişli çıkışlı orta bir noktada ama fantastic four'u kurtaramamaları çok kötü oldu, varılan son gudubet nokta feciydi yeni rebootta. aslında thanos gibi galactus ile bir mücadele de çok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 antman sevginin gücü ile çıkmış quantum zımbırtısından, dostluk ve kardeşliğin gücüyle zamanda geri gidip, kardeşlik-cesaret ve sevginin gücü eşliğinde evreni kurtaracaklar hadi bakalım. mk nerden sattılar şunları disneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 GONDARCENGIZ said: antman sevginin gücü ile çıkmış quantum zımbırtısından, dostluk ve kardeşliğin gücüyle zamanda geri gidip, kardeşlik-cesaret ve sevginin gücü eşliğinde evreni kurtaracaklar hadi bakalım. mk nerden sattılar şunları disneye. This :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 KARDEŞ DAHA DÜŞMEDİ FİLM YA. sıçtın ağzına anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 arkadaşlarım yıllardır taşak geçiyor, ne çok spoiler yiyosun diye. bu forumda 15 yıl forumlayınca yiyorsun. gel de açıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 üf gelse de gitsek. çıkışta da fortnite dansı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 çizgiromanın spoilerını yesen nolur allahaşkına önümüzdeki 3 yılda filmin yenisi çıkcak alın size spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 antman and the waspdan yemedim mi? ya da neyse hiç söylemeyin. bu konu kapansın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 antman ve wasp geçen ay çıktı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Hulk gelir artık. Iron Man, Thor sırtlar. Captain da Bucky'sine ağlar. https://media.comicbook.com/2018/12/avengers-endgame-captain-america-crying-chris-evans-1149022-1280x0.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 GONDARCENGIZ said: Gondarcığım gerekli yerleri karıştıran herkes senin verdiğin bilgiyi edinir. Ama sen buraya gelip bu şekilde spoiler olarak yapıştırman çok bilmişliğini belli etmiyor. Keşke spoilere alsaydın ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Kaptan bu film ölür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 her filmde peggy degisiyor mu noluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Kaede said: Kaptan bu film ölür bence FFS SPOILER OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 https://i.imgur.com/J79Tgtq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 yalnız hakikaten trailerin kendisi antman için devasa spoiler oldu, ben de filmininin bitişinden sonra merak ediyordum nasıl bağlanacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 neredeyse tamamen belli değil miydi ya? Spoiler ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 darkrider - antman&wasp son sahneyi görmeyen açmasın wasp ve anne&babasını thanos yoketmişken antman quantum boyutunda hapis kalmıştı işte, oradan kendi başına değil de avengers filan mı yardım edip kurtaracak derken trailer çaat diye "guys i'm here"a geçti, onlar kurtarmıyormuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 yalnız ben CM'i görmeyi bekledim ya. o pager işe yaramalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 kesin ikinci trailerda "yaa cm çıkmadan bitti bu da" derken ZAAAAAN diye gelecek, kendi son trailerının bitişi gibi yardırıp. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Muhtemelen esprili bir giriş yapar. Hi handsome falan der thora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar