-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) Yani item gerektiriyorsa bile single player tower'lar, daha oyun çıkalı 24 saat olmadı anasını satayım. Zaten ne yapsan coin geliyor, item düşüyor. Biraz grind yapar açarsın iki üç item. Üsütnden bir gün geçmeden content'in hepsini bitiremiyorum diye ağlarsan bi yürü git derler adama. Nisan 24, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) time-based ve modifier’li towerlardan ve offline play olmamasindan dolayi yerden yere vuruyorlar. ben baya begendim ama, patch gelmeden su special towerlara bakmayin... (jax+ electric hands misal, stundan cikamiyorsun) Nisan 24, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 yıllar sonra Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero Walkthrough i gördüm şu başlık sayesinde, ne oynardım ps de cocukken be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 item dediginiz ne ozel ability falan mı aciyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Sonya Blade'i seslendiren ne kadar kötü ya. Az sahnesi var, onda bile soğuttu kendinden. Ronda Rousey tam bir öküz, sıfır rol yapma kabiliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 kozmetik-only değil mi lootbox'lar, tower'a girememeyle ne alakası var? level 4+ kozmetik only gear'ın yoksa giremen mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 cok yanlis anlamissiniz hepiniz. - x3 %dmg redection itemi - sektor joins fight to assist you - x3 projectile missile. o tarz seyler var krypt'te, bunlari tower'da boss'lar disinda kullanabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Story bitti bugün benim, yarın kalan işleri yapıcam tower mower. Sonra da 4-5 karakterde ustalaşmayı planlıyorum diğer karakterlere çok girişmeden. Temelde tuş kombinasyonları benzer olsa da epey varyasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 butun skinleri acmak $6440 tutuyormus dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 (düzenlendi) 6 milyor tutsun istiyorsa da su tower da random ucan roketlerin donup dolasip vurması falan sacma olmus baya Nisan 25, 2019 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 NORAKLANDINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 story chp 4'un sonunda frost aciliyor, kesin deneyin baya imba gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Fast food attendant: "Would you like fries with that?" Raiden: "I must consult with the Elder Gods." *teleports away* sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 bir hareketi var bu frost'un arada 30 metre var sanki dibindeymiş gibi yakalıyor kesin yiyorsunuz o saldırıyor abartı geldi hit range'i bu karakterin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Scorpion'ın 2nd variaton'ı ile yardırıyorum ben baya online'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 herkes scorpion oynuyor zaten baska birseye zor denk geliyorum. scorpion,subzero paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 deno bir turnuva yap da doguselim. King of the hill modu güzelmiş. Cıkar mı patiden 4-5 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 PC'de oynayan kac kisiyiz? ben mini turnuvaya katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) On 27.04.2019 at 00:04, Nekro dedi ki: deno bir turnuva yap da doguselim. King of the hill modu güzelmiş. Cıkar mı patiden 4-5 kişi Olur yapalım. Ben 3 karaktere epey hakimim şu an, bütün kombo listlerini ezberledim. Tekken'e göre çok daha kolay ezberleniyor MK'da combo'lar. Ama combo connect işlerini çok yapamıyorum şu an, zaten onu yapmaya başladığında bir dövüş oyununda gerçekten iyi oluyorsun. Connectten kastım şu rakibi havada tutarak yapılanlar. Onları henüz aşırı bağlayamıyorum Tekken gibi, zamanla oturur herhalde. Mayıs 2, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Olm MK10da bu kadar detaylı tutorial var mıydı ben bi başladım bitiremedim hala. Yok juggle combolar yok frame trapler advantagelar disadvantagelar bilmemneler. Hayır çoğu bide zor yani 50 kere deneyip anca yetebiliyorum zamanlamaya. Biz yıllarca boşuna oynamışız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Çok başarılı practive ve tutorial modları MK'nın, Tekken'i açık ara sollar. Zor değil dediğim gibi MK'da combo ezberlemek, önemli olan 200 min damage vuracağın combolar çıkarmak. Onu da ancak bağlayarak yapabiliyorsun. Asıl emek gerektiren iş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Pek bilmiyorum ama her karakterle kombo chain yapilmiyor sanırım. Kose kombolari var onları yapmasi biraz daha kolay. Ben noob biliyorum sadece digerlerine hic vakit ayirmadim. Hala pek cok seyi nasil counterlarim cozemedim zaten. Mixup zengini karakterleri dovmek asiri zor iyi oynayan gelince mesela. Kombosunu takip edip low-high block degisiceksin 150-200 ms le oyle bir tepki gelismedi bende. Noob zayıf gibi gelmeye basladi oynadikca tam emin degilim bilemedim. Cogu karakter neutral dan kolayca bloku ignorelayan seyler yapabiliyor ve aşırı hızlı yapıyorlar. Noob un her hareketi gostere gostere oldugu icin baitleme calisiyorum milleti. low-block yapsa rakip zaten bir tane kombom var overhead vuran. O da pek guvenli degil. Uzaktan shadow tackle spamliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Subzero da biraz göstere göstere, ama normal o. Cast animasyonlu kombolar güçlü oluyor genelde, o denge şart o yüzden. Pazar yapalım mı küçük çaplı bir turnuva? Gelmek isteyenler yazsın bi fikstür ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Bana uyar gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar