barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 1500e 970 satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 chipset değiştirttim, uğraşmak istemedim fırınlama vs... 400TL tuttu kdv ile birlikte. serviste değiştirttim. şuan bariz şekilde eski halinden daha iyi performans veriyor. benchmark testleri de bayağı iyi. wow'u ultra'da kastırırdı şuan temiz çalıştırıyor falan jsadhfsda (müthiş kıyaslama) Pahalıya patladı ama şuan aşırı memnunum. garantide verdiler tekrarlarsa gelin bizde o iş diye bakalım. 6 aya işe kapak atabilirsem zaten sağlam gaming laptoplardan birini alırım yatılarda falan kullanmak içinde bakalım. şimdilik idare etsin yeterli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 ikinci eli kac para ki onun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 500 civarı. Ama fırınlanmış mı, attırılmış mı vs. belli değil. Elemanlar garanti verince de yaptıkları işe bu daha sağlıklı geldi asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 sağlık olsun 400 lira sıkışmış demekki. keşke bi fırınlayaydın. 400tlye gider baska kart alırdın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 ekran kartı çipset nasıl değişirki hele türkyiede :D bence fırına atıp geri vermişler, 5dk ısıtma parası 400 tele asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yuzyilin kazigi 1050ti fln alirdin biraz bakinsan 400tl cok saglam para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 olm ben sana 500e falan 680'i verseydim onun yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 olabilirdi o aslında 500'e jkhsdfsad elemanlar güvenilir ya, o açıdan sıkıntım yok onlara karşı da düşününce aslında biraz pazarlık ve araştırma ile bir tık dahi olsa iyi kart alınabilirdi belki harbiden kjhfsd ama işte benchmarklara falan tekrar baktım, 660ti halen sağlam kart. elimde zaten güzel bir kart varken yenisini almak yerine yaptırmak da mantıklı geldi. zaten dediğim gibi maks 6-7 ay sonra sağlam bir gaming laptop toplamayı planlıyorum. bu şimdilik wow ve fsx açsın bana yeter jkshfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 mokoko said: olm ben sana 500e falan 680'i verseydim onun yerine :D Su direk 2x performans ya. Niye bu cocuk boyle ya, senol gunes nefreti beynini bitirdi yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 çok da öyle fark yokmuş ya asdf https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-680-vs-GeForce-GTX-660-Ti/41vs88 ama iyi olabilirdi evet. babama kitledim bir de o götürdü, yaptıralım uğraşma sağda solda diyince tamam sen de dedim asdkjfhsd yine kendime kalsa tahminen 2 gün falan araştırırdım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 olm o kadar yazıldı fırınla diye, gidip 400 tl'ye yaptırmış. adamların da fırınlamış olma ihtimali yüksek ben sana diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Benim de eski laptop'un gpu'yu değiştirmem gerekmişti. Fırınlama yapıp yapmadıklarını anlamak için eski gpu'nun fotoğrafını çekip, tamir sonrası da vermelerini istemiştim sdf. Dedikleri gibi serviste fırınlamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Yaptılar o işi zaten ya, parça aldıklarını bile kanıtladılar. Babamda zaten alırken özellikle eskisini vs. de görmek istemiş. Ondan yana sıkıntı yok daha önce çalıştığımız yer zaten asdfsd Bu arada babam bugün dedi, peşin vermiş KDV almamışlar. Oradan da ufak bir kar var. 340'a falan geldi işte. Fırınlama için 340 vermiş yorumlarını görür gibiyim kjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Deathblade said: Benim de eski laptop'un gpu'yu değiştirmem gerekmişti. Fırınlama yapıp yapmadıklarını anlamak için eski gpu'nun fotoğrafını çekip, tamir sonrası da vermelerini istemiştim sdf. Dedikleri gibi serviste fırınlamış olabilirler. foto ile nasıl anlıyacaksınki fırınlama yapıldıgını ? benim kart fırından gıcır gıcır çıkmıştı valla , metal yüzeyler pırıl pırıl parlıyordu temizlikten. sıfır kart gibi olmuştu https://imgur.com/a/Py34w?s=fbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Bir bölgesine permanent marker ile işaret koymuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ben 660ti sattıydım forumda birine 350 liraya mı ne sdf. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 bu fırınlamanın nası etkisi katkisi oluyor lan magic gibi bahsedilmis burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 evde değilde taş fırına götürsek daha iyi olur mu ? böyle daha yüksek dereceli ciddi soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 sanırım o lehimler falan bebek kakası gibi vıcıklaşıyor, temassız olan bir şey var ise temas ediyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 yine patladı garip bir sorun bu sefer, neyse ki elemanların garantisi var paşa paşa yapacaklar da bütün günümü yedim kendim yapmak için yarın götürürüm olmazsa diye, yarında kapalılarmış ptesi ye kaldı o sorun. ekran kartı çalışıyor sıkıntısız ama sürücü devreye girdiğinde gg, windows çökmüş gibi. ben sabah kalktım pc'yi açtım işte windows açılmıyor. çökmüş galiba dedim. en son 5 sene önceydi yanılmıyorsam formatlamıştım halen aynı alet. neyse win7 home bulduk, kurdum güzel çalışıyor. dedim hiç birşey kurmadan netten win10 bulayım çekeyim işte usb'ye atmaktı vs. aldı bi 3 saat. tekrar format, kurdum, win10 yükselttim falan derken güzel güzel her şey otomatik olarak sürücüyü çekince win10 gg patladı. 1 saat sürdü tabii sürücüden olduğunu anlamam. tkerar format attım 7'de sorun yok. sürücü kurdum yine oldu falan. sürücü yokken ekran kartını da görüyor ve çalışıyor ama kurduğun anda patlıyor. nette arattım işte benzer sorunu yaşayna çok adam varmış. hotfix'lerle düzeltenler olmuş radeon'larda. nvidia için önce güvenli modda devre dışı bırak, sonra aç normal işte açtıktan sonra denetim masasına git nvidia denetim aracından aç, çözünürlük ayarlamasını ekran kartı yapsın ayarla düzeliyor demişler. sıkıntı bende de oldu, bir çok insanda yazmış. denetim masası açılmıyor nvidia'nın. ve bununda çözümü yok. çoğu kişi servisine vermiş düzelttirmiş vs. taktıkları chipsetle alakalı mı bilmiyorum da saçma sapan bir sorun yine. 2 haftadır tertemiz çalışıyordu tak diye gitti. yani şey çok garip işte ekran kartı çalışıyor ama sürücü kurulduğunda devre dışı kalıyor. bariz bir şekilde bir sıkıntı var çözünürlük kaynaklı cidden de işte nasıl çözerim bulamadım. tamir ettirmek garanti açısından iyi oldu en azından aldığım kartta böyle birşey çıksa yine bana kaçardı da sokim bir yandan da saçma sapan yeni sorunlar çıkıyor. bu hardware işleirnin içine sıçayım ya, nefret ediyorum artık bunlarla ilgilenmekten. birkaç ay daha sabredip bu pc'yi çöpe atacağım artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Dedik sana adamin 680i al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 SUFFER MOAR KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 abi... 2.el değerinden fazlaca tamir parasi vermissin yani. olacak is mi o yaptigin. sahibindeni falan birak burda bile o paraya bir seviye ust kart onermisler alip gecseydin. bozuk kartini da nette okuyup kendin firinlamayi denerdin. olursa win/win di zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Self rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar