Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı GG?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

chipset değiştirttim, uğraşmak istemedim fırınlama vs...

400TL tuttu kdv ile birlikte. serviste değiştirttim.

şuan bariz şekilde eski halinden daha iyi performans veriyor. benchmark testleri de bayağı iyi. wow'u ultra'da kastırırdı şuan temiz çalıştırıyor falan jsadhfsda (müthiş kıyaslama)

Pahalıya patladı ama şuan aşırı memnunum. garantide verdiler tekrarlarsa gelin bizde o iş diye bakalım.

6 aya işe kapak atabilirsem zaten sağlam gaming laptoplardan birini alırım yatılarda falan kullanmak içinde bakalım. şimdilik idare etsin yeterli :(
Sosyal ağlarda paylaş

olabilirdi o aslında 500'e jkhsdfsad

elemanlar güvenilir ya, o açıdan sıkıntım yok onlara karşı da düşününce aslında biraz pazarlık ve araştırma ile bir tık dahi olsa iyi kart alınabilirdi belki harbiden kjhfsd

ama işte benchmarklara falan tekrar baktım, 660ti halen sağlam kart. elimde zaten güzel bir kart varken yenisini almak yerine yaptırmak da mantıklı geldi. zaten dediğim gibi maks 6-7 ay sonra sağlam bir gaming laptop toplamayı planlıyorum.

bu şimdilik wow ve fsx açsın bana yeter jkshfs
Sosyal ağlarda paylaş

çok da öyle fark yokmuş ya asdf

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-680-vs-GeForce-GTX-660-Ti/41vs88

ama iyi olabilirdi evet.

babama kitledim bir de o götürdü, yaptıralım uğraşma sağda solda diyince tamam sen de dedim asdkjfhsd

yine kendime kalsa tahminen 2 gün falan araştırırdım lol
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptılar o işi zaten ya, parça aldıklarını bile kanıtladılar. Babamda zaten alırken özellikle eskisini vs. de görmek istemiş. Ondan yana sıkıntı yok daha önce çalıştığımız yer zaten asdfsd

Bu arada babam bugün dedi, peşin vermiş KDV almamışlar. Oradan da ufak bir kar var. 340'a falan geldi işte.

Fırınlama için 340 vermiş yorumlarını görür gibiyim kjasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Benim de eski laptop'un gpu'yu değiştirmem gerekmişti. Fırınlama yapıp yapmadıklarını anlamak için eski gpu'nun fotoğrafını çekip, tamir sonrası da vermelerini istemiştim sdf.

Dedikleri gibi serviste fırınlamış olabilirler.

foto ile nasıl anlıyacaksınki fırınlama yapıldıgını ?

benim kart fırından gıcır gıcır çıkmıştı valla , metal yüzeyler pırıl pırıl parlıyordu temizlikten.
sıfır kart gibi olmuştu

https://imgur.com/a/Py34w?s=fbm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yine patladı

garip bir sorun bu sefer, neyse ki elemanların garantisi var paşa paşa yapacaklar da bütün günümü yedim kendim yapmak için yarın götürürüm olmazsa diye, yarında kapalılarmış ptesi ye kaldı o sorun.

ekran kartı çalışıyor sıkıntısız ama sürücü devreye girdiğinde gg, windows çökmüş gibi.

ben sabah kalktım pc'yi açtım işte windows açılmıyor. çökmüş galiba dedim. en son 5 sene önceydi yanılmıyorsam formatlamıştım halen aynı alet. neyse win7 home bulduk, kurdum güzel çalışıyor. dedim hiç birşey kurmadan netten win10 bulayım çekeyim işte usb'ye atmaktı vs. aldı bi 3 saat.

tekrar format, kurdum, win10 yükselttim falan derken güzel güzel her şey otomatik olarak sürücüyü çekince win10 gg patladı.

1 saat sürdü tabii sürücüden olduğunu anlamam. tkerar format attım 7'de sorun yok. sürücü kurdum yine oldu falan.

sürücü yokken ekran kartını da görüyor ve çalışıyor ama kurduğun anda patlıyor.

nette arattım işte benzer sorunu yaşayna çok adam varmış. hotfix'lerle düzeltenler olmuş radeon'larda. nvidia için önce güvenli modda devre dışı bırak, sonra aç normal işte açtıktan sonra denetim masasına git nvidia denetim aracından aç, çözünürlük ayarlamasını ekran kartı yapsın ayarla düzeliyor demişler.

sıkıntı bende de oldu, bir çok insanda yazmış. denetim masası açılmıyor nvidia'nın. ve bununda çözümü yok.

çoğu kişi servisine vermiş düzelttirmiş vs. taktıkları chipsetle alakalı mı bilmiyorum da saçma sapan bir sorun yine. 2 haftadır tertemiz çalışıyordu tak diye gitti.

yani şey çok garip işte ekran kartı çalışıyor ama sürücü kurulduğunda devre dışı kalıyor. bariz bir şekilde bir sıkıntı var çözünürlük kaynaklı cidden de işte nasıl çözerim bulamadım.

tamir ettirmek garanti açısından iyi oldu en azından aldığım kartta böyle birşey çıksa yine bana kaçardı da sokim bir yandan da saçma sapan yeni sorunlar çıkıyor.

bu hardware işleirnin içine sıçayım ya, nefret ediyorum artık bunlarla ilgilenmekten. birkaç ay daha sabredip bu pc'yi çöpe atacağım artık yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...