Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 12 Dev Adam şuan Karadağ'ın karşısında mücadele ediyor. Maçı kazanırsa gruptan çıkarak Ağustos'ta Çin'de başlayacak Dünya Kupası'na gitmeyi garantileyecek. Geçtiğimiz gün Ankara'da İspanya'yı yenmişlerdi. 9 maçta 7 galibiyetle şimdilik iyi gidiyorlar sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Tolga delirtti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 ne kadar dandik bir maçtı ya. sertaç, tolga, göksenin... takıma bak. bir tane şut atabilen yok takımda. geçen turnuvada melihe az söylenmemiştik, melih'i mumla aradım resmen. bi tek doğuşu izlemek zevkliydi, adam zenci gibi zıplıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Pazar günü Japonya ile başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Samuraylari kolay gectik, bugun 15:30'da Amerika ile oynuyoruz. Adamlar b takimi ile gelmis, cok eksikleri var ama hala iyiler. Kazanma ihtimalimiz %10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 şaka gibi maç sonu ya, rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 abiiiii oha napiyorsunuz ya. 4 de sifir serbest atis bir sayiyla ondeyiz uzatmada.. olamaz su. son 2 saniye hadi bari serbest atamiyorsunuz dolu atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Şaka cidden ya, maç sonu batırdılar yoksa alıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 amerika gereginden fazla kotu, biz de gereginden fazla iyidik. serbest atis ve 3luk ortalamamiz normalin cok altinda gecti, atamadilar bi turlu ama takimdan cok umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Amerika’ya farklı yenilsek 3. Mactan daha umutlu olurdum ben. Böyle yenilmek psikolojik olarak çok daha zor. Çekya macı daha zor geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Abi su is olacak is degil yalniz. Bu tarz firsatlar tarihte cok ender gelir sana. Hem basketbol kulturun acisindan hem bircok acidan ne olursa olsun firsati kacirmayacaksin. Amerika'yi basketbolda yenmek tarihte parmakla sayilan bir olay adamlar 70-80 mactir yenilmiyor B/C tier NBA takimlari bile cok ust seviyede. O kadar iyi oynamisken olacak is degil. Dogusu gectim, Cedi sen NBA oyuncususun. Su aptal faul nedir adama dogru sicramak nedir. Sonrasinda 0/2 filan. Yani inanilmaz is inanilmaz. Bu maci zor kaybettin diye Yunani Brezilyayi yeneceksin diye birsey yok. Hayatta firsati tepmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 kim serbest atis calisacak olm, gider errrrkek gibi mac yapar bizim oyuncular. serbest atis calismak icin ciddiyet, disiplin falan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Ya Doğuş ve Cedi'nin 0/2'leri beni çok rahatsız etmedi. Olur abi. İnsanız sonuçta, denk gelir atamaz, heyecan yapar atamaz, ne biliyim o arada bi güzel kız görür gözü kayar, sinek uçar rahatsız eder vs. vs... Ama allaşkına Cedi'nin faul neydi? Yani amaç neydi? O anda yapılabilecek en kötü ve en zor şeydi rakibi 3 defa serbest atış çizgisine göndermek. Cedi bunu başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Bu seviyede oyuncuların hele NBA'deki Cedi'nin serbest atış çalışmadığını sanmıyorum, orada psikolojik bir durum söz konusu oldu. İzlediğim en sinirbozucu maçlardan biriydi, eğer ki baştan ümitsiz olmasaydım kafayı yerdim bu maç sonucuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 bidakka bidakka, simdi us en son 2004 te mi kaybetmis lan? what da cedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) O bile mucize. Arada cok ciddi fark var abi. Kolej takimi bile kolay mac kaybetmiyordu eskiden - artik fark bir tik daha azalsada hala ciddi fark var. Su anki takim C tier NBA takimi 1-2 isim haric. Ha ama Sirbistan pis tokatlayacak o ayri. Gerci o mantikla onlar da full NBA neredeyse. Eylül 3, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 ekmek yediğimiz yere ihanet etmeyek demiş, hem faul hem atış ondan kaçıyor. derhal ipi çekilmeli...,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Şimdi bu maç sonrası ABD maçına iyice hayıflandım, bugün Cedi hariç iyi oynayan yoktu. Hadi Ersan yoruldu diyelim, kalan oyunculardan bir enerji göremedik. Başarısız bir şekilde bitirmiş olduk turnuvayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 usa out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar