Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Arkadaşlar selam. Mesela Oculus Rift fiyatları için büyük marj var (yurtdışında çok daha ucuz). Bunun gibi bariz fark tespit ettiğiniz hangi ürünler var mesela? Bir şey deneyeceğim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 müzik enstrümanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 outdoor ürünler 100 dolarlık ürün burda 1000+ tl tam da sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 laptoplar özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 use'de mid-tier olup burda "oo iyi marka" denen kılık kıyafet şeysilerinin hepsi. hele indirim falan yakalarsan özbek teyzeler gibi 7 valizle dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 2018 biterken bu basligi acabilmek icin 30 yil boyunca dost yogurt mu yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 açık ara PC bileşenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 paradoksalkedi said: laptoplar özellikle. bakiyorum macbooklarda durum boyle degil yurtdisi=usa mi yoksa baska markalarda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 sardalya said: paradoksalkedi said: laptoplar özellikle. bakiyorum macbooklarda durum boyle degil yurtdisi=usa mi yoksa baska markalarda mi? MacBook lar dışında çoğu laptop daha ucuz. Vivobooklar mesela asus Acer falan net 1-2k daha ucuza geliyor. Üstelik burada kötü specli satıyorlar. Amazon.com u referans alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 playstation 4 aldıracagım kabin memuru arkadaşa uae'ye gidiyor bi hafta sonra falan bekleyip amerikanyadan aldırtmak daha mı mantıklı nerden alınır ps en makul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Japonya'dan Ps4 Pro 1TB 1900'e geldi. Avrupa'dan ucuz ama UAE ile karşılaştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 bu nasıl başlık lan mail mi atıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Quel-Thul said: playstation 4 aldıracagım kabin memuru arkadaşa uae'ye gidiyor bi hafta sonra falan bekleyip amerikanyadan aldırtmak daha mı mantıklı nerden alınır ps en makul? https://uae.souq.com/ae-en/ps4-pro/s/?as=1 uae fiyatı holy'nin dediği fiyattan yüksek buradakine göre. ki sanmıyorum souq'tan daha iyi bi fiyata alsın herhangi bir mağazadan, özel bi indirim falan olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Holy said: Japonya'dan Ps4 Pro 1TB 1900'e geldi. Avrupa'dan ucuz ama UAE ile karşılaştırmadım. black friday falan indirimi bişey mi? epey iyi fiyat pro için 1900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Yok baya düz fiyat :) 43k yen sanırım vergili fiyatı, direkt kasada düşüyorlar vergiyi 39k yen'e geldi. edit: hatta şu an 1800 TL'ye geliyor, 1 ay önce 1900'dü. edit2: tam olarak bu hatta, sitenin ingilizce versiyonu yok ama fiyat ve ürün anlaşılıyor. https://www.yodobashi.com/product/100000001004074008/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 X ve O ters mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Malesef menülerde ters :( Zor olmadı ama 1 haftada falan alıştım, oyunlarda aynı zaten sadece menüler değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 hani japonyada teknoloji cok pahaliydi, bu nasil is? tr fiyatini bilmiyorum gerci bedava versen almam o atariyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 japonyada neden pahalı olsun ki teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 alim gucu cok yuksek, 2 katina da satsan alirlar diye orada 5 yildir yasayan birinin dedigi biseydi zaten ama ilginc yukardaki bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Genel olarak pahalı bu arada. Bilgisayar parçaları, elektronik falan Avrupa'dan pahalı. Oyun konsolu ve Apple ürünleri genel olarak ucuz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 oyun konsolları en ucuz japonyada ama nintendo ve sony zaten, bir zahmet yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 nintendo ve preystayson harici konsol yok ki zaten? lelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar