tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Kisisel GOTY. Begenmediginiz oyunu sirf populer diye secmeyin. Unuttuklarimi modlar ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Just Cause 4 çıkmadı bile? Frostpunk bence. Uzun süredir böyle unique oyun atmsoferi ile, hikayesi ile vs görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Path of Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 acik ara fallout 76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Yo ho yo ho! Sea of Thieves :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 https://i.imgur.com/BpBtAKK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Yılın oyunu bana göre Return of the Obra Dinn. Tabii, şu listelediklerinin çoğunu oynamadım ama hepsinin ne olduğu da üç aşağı beş yukarı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Daesu said: https://i.imgur.com/BpBtAKK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ne kötü bir seneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 paradoksalkedi said: Just Cause 4 çıkmadı bile? Frostpunk bence. Uzun süredir böyle unique oyun atmsoferi ile, hikayesi ile vs görmedim ben. cikinca isaretlenir iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Oy, liste üzdü ya... O kadar kötü müydü bu sene... Liste o kadar feci ki Fifa'nın bile kazanma şansı var şu seçenekler arasında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bu sene fena degildi. goty'da rimworld obur oyunlara sans birakmaz. yakin bile degil. subnautica honorable mention. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Valkyria Chronicles 4 e haksizlik olmus o kotuluk bok cukurunda ona attim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konsol (Ps4) goty listesinden sonra pc uzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ac odyssey Çünkü listede oynadığım tek oyun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Odyssey acik ara, konsol isin icine girdimi rdr2 kimseye birakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 god of war var zor biraz o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bu fallout 76 kotu oyun diil mi ya daha oynamadim ama herkes bokluyor, saka olsun diye mi en fazla oy ona gitmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 sam ve alt hesaplari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 lol sam'i fallout 4 konusundan hatirliyorum, 76'a bakmadim daha oynamadigim icin ama adam oyun icin yapilan her sikayeti quotelayip oyunu savunuyodu en sonunda bethesda'nin sizin begenmenize ihtiyaci yok gibi bisey diyip gitmisti baya ilginc bisey bi firmayi bu kadar sevmek viral marketingci falan saniyodum bi ara adami ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 fallout 76. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 fallout 76ers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Sam viralci değil ya. Sam bildiğin bethesda fanı o kadar. Kizillelma viralci olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Aceace said: Kizillelma viralci bot olan. Fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 üstünü çizmesen de olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar