Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Dota nin yeni sezonu, en erken yil sonunda gelir. Dota 2 icin bu sene icerisinde bir battle pass daha planlaniyormus, buyuk ihtimal ona denk getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Netflix'in Tomb Raider animesinde Lara Croft'u Hayley Atwell seslendirecekmiş. Kaynak: Deadline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Bright'ın anime prequel'i duyurulmuş. İngilizce dublaj kadrosunda Simu Liu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 baki'nin yeni sezonu gelmiş. meh biraz ama yoklukta gene de izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 izledim gene maksimum cheese ama eğlendirmiyor değil yer yer. gerçi sonu bayağı patatesti. Spoiler sen o kadar açıklamalı mantık mekanik kas 10 bölüm, sonra püskevit oliva 2 slaytşov eşliğinde kaba kuvvetle dövülsün lmao. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 pokemon journeys gelmiş. benim korsan izliyordu 2 dk bakim dedim eski hikayenin üzerinden devam ediyor, ilk sezona baya atıf yapılmış. eskileri görünce direk ıslandım. bi çırpıda 15 episode falan izlemişim çocukla. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Aaa pokemon tr regionda yayinlanmamasi lazim hemen cimere sikayet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 (düzenlendi) Şimdi de one piece'i mi butcherlayacakmış bu namussuzlar? Kasım 10, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Knights of Sidonia ve Your Lie In April'in süresi sona ermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 (düzenlendi) Kadro şampiyonlar ligi olmuş: Verdiğim tepki direkt buydu. Fragmanı vermeden size kadroyu vereyim. Yönetmen: Tetsuro Araki Senaryo: Gen Urobuchi Karakter Tasarımı: Takeshi Obata Müzik: Hiroyuki Sawano Stüdyo: WIT Kaldı ki bunun Mamoru Miyano’su var, Shnichiro Miki’si var, Yuuki Kaji’si var, Marina Inoue’si var, fragmanda bir an Saori Hayami’yi duyar gibi oldum, o da olsaydı e yuh artık yuh yani diyecektim. Spoiler Çıktığı an izlenesi bir film olmuş. Mart 2, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Alıntı Yuuki Kaji’si var yorumu okumadan önce fragmanı izledim aha bu eren'in bağırması diil mi lan diye durdurdum bi sonra yorumu okuyunca haa dedim ksdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 çok güzel sürpriz oldu bu, 10 yıl sonra yeni sezon geleceğini hiç ummazdım. çok keyifliydi ilki, boku no hero academia öncesi iyi bir setting ve sempatik karakterler yapmışlardı. cuma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Sevdiğim tarz, Mushisi , 7 Seeds.. Galiba bu tarz çok yok netflixte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 On 02.07.2021 at 04:59, Bone dedi ki: Dota, Dorohedo, Kengan Ashura yeni sezonları ne zaman gelecek ya? Witcher ve Cowboy Bebop da bekliyorum, kısmetse gelsin onlar da. Cowboy Bebop'u gördük de keşke görmez olaydık. Dorohedehödöro ve Kengan Ashura hala içimde kalan yara gibi ısıtıp ısıtıp önüme getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 (düzenlendi) Bubble production value olarak üzerine çok yatırım yapıldığından özellikle animasyon ve müzik anlamında çok iyi bir iş olmuş. Öte yandan film aynı başarıyı karakterler, konu, kurgu vs gibi alanlarda gösteremiyor. Jin-Roh: Wolf Brigade yada King of Thorn benzeri bir anlatım tarzı hedefledikleri daha ilk dakikalardan belli oluyor ama konu anlatımı o kadar yetersiz, izleyicilerin soru işaretlerini gidermek konusunda o kadar ilgisiz, suspense of disbelief o kadar bariz ki bu saydığım iki örneğin aksine filmin yarısına gelmeden tüm merak hissinizi kaybediyorsunuz. Sadece animasyonlara yada müziklere odaklanıp gerisine kafa yormazsanız güzel film. Temmuz 11, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 komik görünüyor, bir denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 mangası çok popülerdi bunun, bg3 oynarken aklıma geldi bugün iş güç yemek toplayıp pişirmek çünkü iki adımda bir lol. kesin izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 çok tatlı duruyo, ben bunu izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 toshiro mifune iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 onimusha izledim fena değildi gerçi sonunu pek sevmedim de sıkmadan izletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Terminator anime müthiş haber, nihayet yapılıyor olması ve prod ig’nin yapması şahane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar