praymydear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 - legendary sayısı : 100 (64 standart, 36 wild) (grommash golden), - adventure ve expansionların hepsi açık, - 56 card back (legend card back de var), - isim değişikliği hakkı duruyor, - battle.net in bağlı olduğu mail adresini vereceğim, hesapta sc2 wol, hots, lotv de var. - fiyat : 500, - iletisim : pm ya da whatsapp (0555 721 68 12). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 500 kuruş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 said: - battle.net in bağlı olduğu mail adresini vereceğim, hesapta sc2 wol, hots, lotv de var. bunlar free zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 AMA ÖYLE DEME ENAYİLERİ UYANDIRIYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 - onların bedava olduğunu bilmiyordum, üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 sc2 wol free mi bilmiyorum ama (yanlış olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 80 euro guzel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 mokoko said: AMA ÖYLE DEME ENAYİLERİ UYANDIRIYOSUN - biraz yargısız infaz gibi olmadı mı? gerçekten de bilinemeyecek bir şey olamaz mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Yazılanlar (sc2 wol, hots, lotv) ücretsiz değil, bilmeden konuşulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 lotv ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 hots Heroes of the Storm değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 - wol : wings of liberty, - hots: heart of the swarm, - lotv: legacy of the void. ama keşke sc2 den bahsetmeseydim, niyetim hs hesabını satmaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 mokoko yine boşa sıkmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 mokoko iddiaya girelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 wol olana hots bedava mi ne oyle bisey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Legacy of the void bedava diil. Wol olana hots bedavaydı, hiçbişi olmayana Wol bedava verdiler sanırım. Ama Wol + hots olana lotv vermediler. Gıcığım bu yüzden adamlara Ayrıca bi ara bedava vermiş olmaları şu an bu oyunu almak isteyen birinin para vermesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 - multide lotv olup olmaması farketmiyordu galiba, ladder ın ortak olması lazım. ama uzun zamandır oynamıyorum, bu bilginin doğruluğundan emin değilim. eğer böyle ise, campaign i de çok iyi olmadığından, lotv almanın pek bir esprisi olmayabilir. - ilanı oluştururken sağdan soldan örnek ilanlara baktım, en düşük olanından daha düşük olmasına özen gösterdim. sc2 den bahsetmemin çok da lüzumu yoktu belki de. muhtemelen çok uzun süre oynadığım için blizz diyince aklıma diğerlerinden çok sc2 geldiği için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 hs de tüm kartların ve heroların açık olduğu hesap kaç para ediyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 https://www.g2g.com/hearthstone-global/account-20740-21548?sorting=price%40desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ninlempis said: https://www.g2g.com/hearthstone-global/account-20740-21548?sorting=price%40desc - eyvallah, burada karşılaştırmak için güzel referanslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 aslında adam fena fiyat vermemiş basit mantıkla sıfır baslıcak birisi için piyasayı bilmiyorum ama rastakhan alıp 300 tl vermek yerine adamın accountu alıp en kotu wild legendaryleri dustlayıp rastayı preorder etmiş gibi takılabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 vay anasını ne fiyatlar çekmişler. alanlar oluyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 BonePART said: aslında adam fena fiyat vermemiş basit mantıkla sıfır baslıcak birisi için piyasayı bilmiyorum ama rastakhan alıp 300 tl vermek yerine adamın accountu alıp en kotu wild legendaryleri dustlayıp rastayı preorder etmiş gibi takılabilirsin - halihazırda metalık desteler var zaten, eğer ihtiyaç duysaydım ben de dustlardım wild legendaryleri, ki dustlamışlığım da var. stalag & feugonu direk patlatmıştım (bir fiyatına iki legendary :) ). ama tabi oyun tarzına göre çok iyi durumda olan ve o kadar iyi durumda olmayan desteler yapılabilir. ben şahsen kontrol destelerini sevdiğim için ona yönelik kartlar çok. - fiyat olarak da gerçekten araba satan galerici mantığında değilim, steamden birkaç oyun aldım, onların parasını çıkarsa yeter diye düşünüyorum. aynı ayardaki gördüğüm en düşük fiyatlı desteden daha düşük fiyat yazdım. - eğer biri çıkıp bak kardeşim ben böyle bir satılık hesap buldum, bu hesap senin hesabının muadili ve daha ucuz derse ben de seve seve fiyatı daha da düşürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 82 legendary var hepsi standart 3’ü golden 1000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 112 legendary 6 golden, 69k dust 720 tl (adv expler hall of fame alayı duruyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar