Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık hearthstone hesabı


praymydear

Öne çıkan mesajlar

- legendary sayısı : 100 (64 standart, 36 wild) (grommash golden),
- adventure ve expansionların hepsi açık,
- 56 card back (legend card back de var),
- isim değişikliği hakkı duruyor,
- battle.net in bağlı olduğu mail adresini vereceğim, hesapta sc2 wol, hots, lotv de var.
- fiyat : 500,
- iletisim : pm ya da whatsapp (0555 721 68 12).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Legacy of the void bedava diil.

Wol olana hots bedavaydı, hiçbişi olmayana Wol bedava verdiler sanırım. Ama Wol + hots olana lotv vermediler. Gıcığım bu yüzden adamlara

Ayrıca bi ara bedava vermiş olmaları şu an bu oyunu almak isteyen birinin para vermesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- multide lotv olup olmaması farketmiyordu galiba, ladder ın ortak olması lazım. ama uzun zamandır oynamıyorum, bu bilginin doğruluğundan emin değilim. eğer böyle ise, campaign i de çok iyi olmadığından, lotv almanın pek bir esprisi olmayabilir.

- ilanı oluştururken sağdan soldan örnek ilanlara baktım, en düşük olanından daha düşük olmasına özen gösterdim. sc2 den bahsetmemin çok da lüzumu yoktu belki de. muhtemelen çok uzun süre oynadığım için blizz diyince aklıma diğerlerinden çok sc2 geldiği için yazdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

aslında adam fena fiyat vermemiş
basit mantıkla sıfır baslıcak birisi için
piyasayı bilmiyorum ama rastakhan alıp 300 tl vermek yerine adamın accountu alıp en kotu wild legendaryleri dustlayıp rastayı preorder etmiş gibi takılabilirsin


- halihazırda metalık desteler var zaten, eğer ihtiyaç duysaydım ben de dustlardım wild legendaryleri, ki dustlamışlığım da var. stalag & feugonu direk patlatmıştım (bir fiyatına iki legendary :) ). ama tabi oyun tarzına göre çok iyi durumda olan ve o kadar iyi durumda olmayan desteler yapılabilir. ben şahsen kontrol destelerini sevdiğim için ona yönelik kartlar çok.

- fiyat olarak da gerçekten araba satan galerici mantığında değilim, steamden birkaç oyun aldım, onların parasını çıkarsa yeter diye düşünüyorum. aynı ayardaki gördüğüm en düşük fiyatlı desteden daha düşük fiyat yazdım.

- eğer biri çıkıp bak kardeşim ben böyle bir satılık hesap buldum, bu hesap senin hesabının muadili ve daha ucuz derse ben de seve seve fiyatı daha da düşürürüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...