Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 1 tane zenci var diye hemen hiphop rap koymuslr araya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 daha trailerı izlemeden kusmuştuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 abv rdiley scott Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 pedro pascal "acaba?" dedirtti ama fragman çok kötü ya güzel makyajlı ama içi boş bir film olucak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 pedro pascal "acaba?" dedirtti ama fragman çok kötü ya güzel makyajlı ama içi boş bir film olucak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 (düzenlendi) Kulaklar Hans Zimmer in muziklerini aradi. Denzel in oyunculugunun settingle alakasi yok, klasik Denzel'e Romali kiyafeti giydirmisler, Colosseum un onunde turistlerle 5 eur ya foto cektiren adamlarin bir tik ustu goruntusu var. Ilk filmde Proximo yu oynayan adamin oyunculugu cok daha uygundu. Ilkinin yonetmeni de Ridley Scott ama adam Gladiator 2 degil Creed 2 cekiyor sanmis kendini. Temmuz 9, 2024 Gallant tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Gladiator ilk çekildiği dönem için popüler bir gişe filmiydi. Şu traileri izleyince o film Fransız sanat filmi gibi gözüküyor insanın gözüne. Cidden geriye gidiyor sinema popüler filmlerde özellikle. Z kuşağına bir şeyler satalım derdinde herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 (düzenlendi) Sadece populer bir gise filmi degildi. 12 dalda oscar adayi, 5 dalda oscar sahibi film. Ozellikle 90 yillar ve 2000 li yillarin basindaki yapimlar hem seyirciyi hemde sinema elestirmenlerini memnun ediyordu. Simdi tekrar izleyince bugunku yapimlarla aralarinda daglar kadar fark var. Sinematografi, kurgu, muzik, oyunculuklar, hikaye hepsi akiyor. O kadar alismistik ki uzumun sapi armudun copu seviyesinde elestirmeye baslamistik. Mesela bana gore Russell Crowe un A Beautiful Mind taki oyunculugu Gladyator den daha iyi, ama o sene akademi birazda people of color a oscar verelim diye Denzel e oscar verdi. Vaktiyle aday filmler aciklandiginda bir kac tanesini sinemada izlemis oluyorduk. Simdi adaylara bakiyorsun, hicbirini tanimiyorsun. Temmuz 9, 2024 Gallant tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 nerden nereye. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Akilda kalici bir replik ya da sahne yoktu. Ayrica filmin konusunu da anlamadim. Muzik rezalet. Karakterler settingin icinde kaybolmus. Eski filmlerde on plana cikiyordu karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 aynen. dur bakalım çıksın da öyle gömeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Nigger_of_the_sand, 10.07.2024 00:31 tarihinde dedi ki: Akilda kalici bir replik ya da sahne yoktu. Ayrica filmin konusunu da anlamadim. Muzik rezalet. Karakterler settingin icinde kaybolmus. Eski filmlerde on plana cikiyordu karakterler. Pedro iyi adam mı kötü mü tam anlamayadım ben, kötü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 benim fragmandan anladığım kötünün hizmetinde, ilk filmdeki quintus gibi. ama onun gibi son anda saf değiştirecekmiş hissi veriyor. ikizleri de tam harkonnen yapmışlar yani biraz abartı duruyor ilk filmdeki dozunda commodus'a nazaran. fragmanı bu kadar kötü yapmasalar aslında hypelanabilecek sahneler var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Off buralar hep Testesteron kokmuş. Biraz hype lendim ben ama sound olmamış harbi. Esas oğlan dışında c@st çok iyi abi her türlü gideri var. Connie Nielson önceden de hayrandım, hala duruşu var patates olmamış. Üstün ırktan olduğu belli danish ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 kirk yilin basinda bi sinemaya gidelim dedik, sakin gitmeyin rezalet 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Google filmlere düşer yakında izleriz evde rahat rahat. Sinemaya gitmeye değer film kalmadı pek. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 tabiki kötü lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 şu Ridley Scott'a para vermeyin hep siz şımartıyosunuz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 bişey diyim mi. hiçbir beklentim olmadan izledim. ya bazı yerler çok tepeden inme olmuş falan da film tam 7'lik olmuş bence. ha nerde o eski gladiator nerde bu. o direkt 9 zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Filmin adı gladyatör değil de başka şey yapıp konuyu biraz değiştirseler daha iyi olabilir. Ama bu aralar Hollywood yazacak orjinal senaryo bulamadığı için eski filmlere reboot,sequel, prequel çekip güzelim filmlere leke sürmeye devam ediyorlar. Hiç tasvip etmiyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar