applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 o zamana kadar fatih paketlenir hasan falan gider taraftar yatışır. olaylı fb-bjk derbisinden sonra aykut ve aziz gitti ben sıkıntı beklemiyorum vodafone'daki maçta mesela
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Beşiktaş ayrı ya, zaten ilk maçta Ali Koç hoparlör konusunda sesi kıstırmıştı, Çarşı teşekkür etti vs orada da yumuşadı konular. Ama gs ile öyle olmaz. O hasan şaşa bir depar attırırlar Saraçoğlu'nda helalinden...
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ali koç takımı ligde tutsun gs'ye kafa yoracağına.
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 applev0dka said: topic çok acayip ilerliyor. 10 sayfa önce takım ruhu arkadaşı için kavgaya girmek falandı. şimdi en suçlu kişi arkadaşı için kavgaya giren oldu https://media.giphy.com/media/tFK8urY6XHj2w/giphy.gif tespit gibi tespit
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 escape said: yok birader olur mu onlar istiyor ki içinden geçsinler galatasaray'ın tüm takım ceza alsın sahası 200 maç kapatılsın hocası tribünde oynasın 600 maç u19 oyuncuları ile çıkmak zorunda kalsınlar uefa kupası elinden alınsın yıldızları alınıp bize(bjk, fb) takılsın bütün bunlar gerçekleşse tartışmalar da son bulur. gene sampiyon oluruz (:P)
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 SDAFDSAFSD kadın kameramana bile sarmış t*rim schalke maçında https://twitter.com/bulent_uslu/status/1060283444008288264
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Stringray said: SDAFDSAFSD kadın kameramana bile sarmış t*rim schalke maçında https://twitter.com/bulent_uslu/status/1060283444008288264 bu kadar fanatiklik valla zararli adam takim yonetiyor CEK GORUNTU ALACAM diyosun yemisim senin 3 kurusluk goruntunu adam cizgilerin icinde mi? sinirlerine iyi hakim olmus ki turk futbolundaki aktif en pislik adamdir ilk defa savundugum bir olayini buluyorum
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 dediğim gibi çok yakında onu çekme bunu çek sezonu başlıyor. hele ki cezalar açıklansın.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuşma neymiş bilmeden yorum yapmak hatalı burada. Adam kendi sınırları içinde takım yönetirken "çekil görüntü alacam" dediyse kameraman kızması gayet normal olur mesela. Adam sınır dışına çıktıysa yine ilk aşamada uyarmak yardımcı hakemin görevi, kadın kibarca hatırlatmış Terim aşırı tepki göstermiş de olabilir o ayrı falan, belirsiz yani. Ne dedikleri anlaşılmıyor, en azından ben anlamadım görüntülerden. Bi tek arkada Alman seyircinin Terim'e "Sie sind in Deutschland" (Almanya'dasınız) diye bağırması anlaşılıyor, "Burası Almanya burada böyle davranamazsın" bağlamında seslenmiş heralde. Ama bu olaydan bağımsız olarak daha önce de Holy'nin yazdığı gibi sanırım en antipatik futbol takımı ünvanını FB'den almak üzereyiz.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ne kadar itici bir heriftir şu ya. Her seferinde kendini aşıyor.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kameraman bacısına felan küfretmediği sürece tepki fazlasıyla abartılı ve saçma, çizginin içinde olman öküz olmanı gerektirmiyor, kabadayılık sizin standardınız olmuş artık yapacak bir şey yok. t*rim tam oturmuş bu taraftar kafasına valla burak ve arda da gelsin 10 numara olur takım.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 empati yoksunluguna ilacimiz yok, basiniza gelmeden anlamazsiniz maalesef futbolcuya da desin o zaman “taci burdan kullanma git 2 metre oteden at, goruntu alamiyorum” daha basit nasil anlatilir bilmiyorum o kadini pataklasa gene hakli bulurum bu da benim magandaligim illa kafasina dikis mi attirsin bu adam hakli cikmak icin
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kameranin onunden cekil mi diyo acaba kadin assdfa.
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 o fırat'ın bu sene hakemliği bırakması lazım. bırakmazsa gs yönetimi bıraksın.
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Stringray said: SDAFDSAFSD kadın kameramana bile sarmış t*rim schalke maçında https://twitter.com/bulent_uslu/status/1060283444008288264 Az bile yapmış
yusema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Celtics said: o fırat'ın bu sene hakemliği bırakması lazım. bırakmazsa gs yönetimi bıraksın. Penaltıyı doğru verdiği için mi ? Yan hakemin tacı yanlış verdiği için mi ? Yoksa belhanda/soldado yu atmadığı için mi ?
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Stringray said: kameraman bacısına felan küfretmediği sürece tepki fazlasıyla abartılı ve saçma, çizginin içinde olman öküz olmanı gerektirmiyor, kabadayılık sizin standardınız olmuş artık yapacak bir şey yok. t*rim tam oturmuş bu taraftar kafasına valla burak ve arda da gelsin 10 numara olur takım. e arkasında böyle bir güruh olunca adam coştukça coşuyor. oyuncu linç etmeye çalışmayı takım ruhu diye savunuluyor. akp gibi gücünü kitlesinden oluyor, yapmadıkları rantçılık kalmadı ama oylar sabit haliyle onlar da peşkeş çekmeye arsızlığa devam ediyorlar.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 abi q7ye neler yapildi ya belhanda nasil atilmaz caner'i hele antrenmandan aldilar, ndiaye'yi de alsalar ya soyle, adam bogazlamak o kadar ucuz mu
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ne var abi görüntü de iyice saçmalıyorsunuz.görende kadının boğazına yapıştı sanacak
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Aynen bi o kalmış, görüntüde bişey yok. Boğazına sarılsa hadi konuşalım.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Onu çekme bunu cek diyip cikarip gösterse haber olurmus.. Su tavir klasik terim iste. Haber degeri bile yok
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Bana da garip bir şeymiş gibi gelmedi. Bazı insanların mizacı serttir. Deal with it haters.
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Cezalar Fatih Terim 7 müsabaka Hasan Şaş 8 müsabaka Donk. 6 Ndiaye 5 Rodrigues 3 Soldado 6 Jailson 8
Öne çıkan mesajlar