photographer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Böyle içimi yumuşak ağzımı burmayacak bir sofra şarabı tavsiyeniz var mı kızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ne ile tuketecegine bagli degisen bir kavram o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 kizlar demis olm adam, siz niye baitleniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sava en ucuz, güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ouuu sava ilgimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 bütçene göre bi merlot yada öküzgözü bütçe sorun değilse git pinot noir kovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 yarı tatlı beyaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 photographer said: ouuu sava ilgimi çekti karfur da var sadece https://twitter.com/pamukkalesever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ben baya sevmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 shiraz bence, yemeğe göre değişir ama soslu ağır yemeklerin yanına kalecikkarası veya öküzgözü gibi üzümler yerine de tercih edilebilir, sade içimi de bence iyi şu anda satışı var mı bilmiyorum ama aklıma ilk gelen sunrise shiraz oldu, bir zamanlar en ucuz shiraz buydu hatta, https://cdn.ct-static.com/labels/189337.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Sevilen 900 2015'i seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Herhangi bir merlot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 bu arada vidalı kapak dolucalarda baya iyiydi en son içtiğimde, en azından taze şarap :) ya zaten alt kalite şarap için mantar boşuna meşgale yaratıyor, zaten kalitesiz mantarlar... ayrıca aklıma geldi, bulgar bütün avrupaya sofra şarabı satıyor ama bizim pazarda yoklar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Herhangi bir Cotes du Rhone derim ben. Fiyat olarak da uygunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Cabarneut Sauvignon dedi bir arkadaşım. Sava'ya bakacağım Cotes du Rhone şişesi pahalı bişeye benziyor trollenmiyorumdur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Mc_Lovin said: Sevilen 900 2015'i seviyorum ben. Bu iyi de 100 kagit falandi sisesi en son. Sofrada icilmez skdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ağzımı burmasın derken tanen'Den bahsediyorsun sanırım, kabarnet savinyonlar en tanenli şaraplardan sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 burmasın = dry olmasın benim bildiğim. ama aşçı olan ben deyilim tabi dogmit'te ekstra bilgi olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 estafurul ben çok kötü bi öğrenciydim, bala göte mezun oldum şarap terminolojisi beni benden alıyo , ama tatlı şarap istiyorsak port ,zinfandel üzümleri fln kovalamak gerek mantıken hem "tatlı" hemde "kekremsi olmayan" bi şarap istiyorsak merlot'a yönelicez, tam ikisininde ortası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 http://kadehtekilezzetinpesinde.com/wp-content/uploads/2012/11/foto%C4%9Fraf-e1354180691742-225x300.jpg Fiyat uygun, tat güzel. https://images.vivino.com/thumbs/Z5Vy6awqRJO0cmTwzWsXRw_375x500.jpg Bu da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 photographer said: Cabarneut Sauvignon dedi bir arkadaşım. sofrasını bilmem de, fiyat performans olarak tatmin edici buluyorum ben bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Shiraz ve cabernet sauvignon seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Bi de mumkun oldugunca farkli uzum karisimlarindan yapilmis saraplardan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 böyle akıl verilmez la tabi zevk işi ama , anfora trio bence bu ülkede üretilen en güzel şaraplardan biri,3 üzüm karışımı en snob italyan-fransız şarap sevicisine içirdiğimde olalaa tepkisi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar