dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000002BV8E?magaza=Hepsiburada Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bende var aynısı fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bende de var bundan cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 böyle şeylerde ucuza kaçmamak lazım literally elinde patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 xiaomi ucuz, dandik değil. en iyi ve en çok satılan markalardan biri powerbank olarak. ilk versiyonu var bende kalın olanlarından taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Lopeth said: böyle şeylerde ucuza kaçmamak lazım literally elinde patlayabilir xiaomi'yi bir google'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Lopeth said: böyle şeylerde ucuza kaçmamak lazım literally elinde patlayabilir şayomi batarya konusunda en iyi marka abi naptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 en iyisini yapan niye bu kadar ucuza satıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 çünkü en iyisi en pahalısı olmak zorunda değil çünkü bataryaların ham maddesi çinde üretiliyor. büyük çoğunluğu ise şincan eyaletinde hani şu meşhur uygur türklerinin olduğu yer. çünkü bu model en yenilerinden değil bir kaç senelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Lopeth said: en iyisini yapan niye bu kadar ucuza satıyor acaba? ucuz değil normal fiyat. bazı mağazaların 200 300 liraya powerbank satması yüzünden piyasa fiyatlarını yüksek sanıyorsunuz ama değil sadece, onlar sizi kazıklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 powerbankın kerameti 20 dolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 200 300 tl olmasına gerek yok tabi iyi olması için ama 80 lira aşırı ucuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ilk versiyonunu 45 liraya aldım. o zaman dolar daha ucuzdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 20000liğini aldım 1 yıl filan oluyo heralde gayet memnum sıkıntısı yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Zaten yeterince yazılmış ama cidden yani, ne demek ucuz ya ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bana da lazımdı valla, çaktım bi tane adama iyi kazandırdık elhamdül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 böyle açılan başlıkta görüp tdk 360 almıştım en son. aynı performansı bekleyerek alıyorum. daha az beğenirsem dağatırım forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Mesala bu mantıkla Volkswagen BMW'den ucuz olduğu için alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 20k'sini 119 tl'ye aldıydım. süper bi alet. Harcadiğim en iyi 119 TL şu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bunun içinden kablo çıkıyor mu la? gidip bi tane daha type c almak zorunda kalmayayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 sadece kendi şarj şeysi çıkmıştı 20k'sinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 said: Yüksek Performanslı Cihazın Kutu İçeriği Ürünün kutusunda Xiaomi 10000 mAh ile birlikte, bir adet micro USB kablo ve garanti belgesi bulunur. Yüksek kapasitesi ve işlevsel özelliklerine karşın sadece 250 gram ağırlığında olan Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) taşınabilir şarj cihazı siyah (ince ve hafif kasa) fiyatları, yüksek performansına rağmen makul düzeyde seyreder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Xenocide said: bunun içinden kablo çıkıyor mu la? gidip bi tane daha type c almak zorunda kalmayayım :( TYPE C kablo cikani olsa zaten parasini kurtarir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ben geçen ay aldım bundan. o zaman 100tl vermiştim. hızlı şarj falan ediyor çok iyi halet, tek olumsuz yönü büyüklüğü diyebilirim. telefondan büyük nerdeyse ama performansı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar