Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Tam bir tinerci muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 koyun koyun devam edin.. her sayfaya koyun videoyu isimlerinizi alıyorum tek tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Bir tane daha demiş abi adam. Yani bir defa tiner esprisine gülmüş. İkincisini soruyor. Bu arada ben 25 dolarınıza talibim. Ay sonu geldi. FM alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 sen sus for honor a gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 O bombayı oraya kuran kimdi acaba, adam süper akilliymis (elmaya laf etmiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 mokoko haksız, demagoji yapıyor. Başlık açıp bir de belirtmedin demiş ama adam koskoca bundan başka 1 tane daha ve bu adama diye belirtmiş, kötü faillemiş, 2 0 kayıp şu an. Parayı göndermezse de 3 0 olur bu iş. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 oynamayarak hukmen yeniliyor gene 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Dragonfire said: sen sus for honor a gel. Ben updatei bitirdim. 2 el oynayayım dedim. Elime verdiler.... Klavyeyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 değişmiş oyun ya çözeriz illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Todesengel said: Tam bir tinerci muhabbeti. Ahahahaha tinere guldum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 miyaw33 said: O bombayı oraya kuran kimdi acaba, adam süper akilliymis (elmaya laf etmiyim) bir süre oyunlarda zaten "bombayı apple'a kuruyoruz" şeklinde söylenerek kuruldu sonra o spota sdasf voice chat ile birlikte olsa video neden çözemediğim anlaşılırdı zaten, ben nereye dönersem döneyim arkanda falan diye bağırış çağırış. bir de sağ kulağımda işitme kaybı var tek taraftan gelen sesleri duyuyorum falan sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 biz halen apple'a kurdum diyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Doğrudur da siz artık benle oynamıyorsunz ama :( En son kafa güzelken tartışmıştık sonra çağırmadınız zaten :( :( en azından anım yaşatılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 şimdilik mokoko haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mokoko saglam patlamis, adamin postundan "1 kere dalga gectim, ikinci ornegi ver" dedigi net anlasiliyor, moko olene kadar mokokolanmamak icin saglam R'lemis dfggsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Parayı göndermediği sürece gg. Ben öyle demedim böyle dedim şöyle anladım ondan böyle yaptımlarla kaçılacak bir konu da değil maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mokoko haksiz, sure belirlensin ve iddaa baslasin uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 fifa alsın yeter dedi ztn duvar. 500$ vermekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mokoko kendine saplamis, yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Sonra sözelcilere laf ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 itiraf.com "başka bir tane" yazdığını görmedim en başta. görseydim başlığı açmaz mesaja cevap verirdim ztn. sonuçta bir insan kaç defa tinerci esprisine gülebilir. iddaa'nın direk olarak tek bir kanıt üzerine olduğunu sandım. greatwall nasıl kendini ifade edememişse oradaki postta, ben de okuduğumu anlamamışım. kabul ediyorum yaptığım hatayı. fifa çok pahalı geldiyse indirim beklemen lazımdan başka bir tavsiyem yok. kendi adıma başlığı açmaktaki amacım 500 dolarına çökmek değil seni rezil etmekti. kendim rezil oldum. tüm eleştirileri kabul ediyorum. olaysız dağılıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 mokoko said: itiraf.com greatwall nasıl kendini ifade edememişse oradaki postta, ben de okuduğumu anlamamışım. cks cks cks... dostum, full sorumluluk al ve onurunla ayrıl. hepimiz anladık adamın ikinci örnek istediğini, etmiş ifade işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Üstteki mesaja katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar