Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 (düzenlendi) Alıntı Spellbreak is a new "battle royale RPG featuring epic magic combat", a nice departure from the run and gun of most other BR games. Players combine a variety of spells that can upend an opponent while making agile leaps in the air to avoid damage. Spellbreak is currently in pre-alpha testing, with one Founder's Pack currently available, and four more coming soon. Interested parties are invited to sign up for a chance at an alpha key. https://playspellbreak.com Mayıs 16, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 tut maz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 tutası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 tutamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 tutskiyançek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 avatar bu ALDIM BILE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 macika gibi suyla ateşi birleştirip buhar basma gibi olaylar olursa bakarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Fortnite with spellz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 alpha test keyi gelmiş. indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Cokomantis said: macika gibi suyla ateşi birleştirip buhar basma gibi olaylar olursa bakarım :P Oluyor galiba öyle bir şey. https://youtu.be/wl4cUyE_dj4?t=17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 oynadım 1-2 el baya iyi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Cokomantis said: macika gibi suyla ateşi birleştirip buhar basma gibi olaylar olursa bakarım :P şimdi oyunda gauntlet lootluyorsun ana silah olarak. elementlere ayrılmış gauntletler. sol ele ateş sağ ele buz takabiliyorsun mesela. Q ve E butonunda taktığın eldivenlerin ultileri var. Bide rünler var lootlanabilen uçma ışınlanma vb. bulduğun aykkabı kemer kask zırh falanda ek özellikler sağlıyor hızlı koşma double jump gibi. bide ek olarak o dediğin olayı yaptım az önce. fire ın ultisi alevden duvar örüyor. onun üzerine poison ultisi atınca ateşin rengi yeşile döndü hem zehirleyip hem yakıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=4CYotl9uju4?feature=oembed Mayıs 16, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 karmaşık gözüküyor. skillim yetmek benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ya güzel gözüküyor da oynayanlar fazla mı pro yoksa o uzaktan attığı spellerin belli bi aoe range'i var da, yakınında patlayınca da mı damage veriyor? baya imkansız aimler yapıyorlar gibi bi hal var her videoda. gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 başım döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Videoda zor gozuktugune bakmayin asiri basit oyun. Ama optimizasyonu kotu baya fps drop aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 bu konu bozulmus sanirim. neyse 3 adet closed beta key ulasti, 2'sini verebilirim. ilgilenenler varsa yazsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 1 tane kaldi, ilk yazana yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 düzelttim konuyu, yarım migrate edilmiş video taglarden kaynaklanıyo. buldukca beni pingleyin düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 1 saat önce, Goering dedi ki: 1 tane kaldi, ilk yazana yolluyorum. Alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 hepsi gitti. ama siteden kayit olursaniz 1-2 haftada key gelir, wave wave aciyorlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 alpha yı oynayan varsa aşşağıdaki link üzerinden epic games deki beta için key alabilirler. https://playspellbreak.com/resend-key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar