paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Selam, Sabah çocukları okula bırakmak için kenarda beklerken bir Megane geri geri gelip 90° açıyla sol ön kapıya tamponunu ortalayıp vurdu. Kapının bombesi içeri doğru artık. Araç çamur içinde ve boyanın durumunu göremiyorum. Çamurluk ve arka kapıda vukuat yok gibi. Bu kadar geniş bir göçük vakumlanır mı? İstanbul Anadolu yakası'nda nerede düzgün yaptırılır? Tutanak tutturuldu, karşı tarafın sigortasından yapılacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 bi yanlışlık var, bu soruları genelde biz sana soruyoruz ya. hesap hacklendi mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 vakumlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 1 kova su döküp resim çeksen belli olur o. bazılarında tam içerden güvenlik barı geçiyor(muş) tam orayı çekemiyorlar(dı). başıma bikaç yıl önce geldi. arabada dandik renault brodway di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Vakumlatmayla uğraşma hiç; https://m.youtube.com/watch?v=g30EjsjZrBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 ama olmadı ki hala yamuk. biraz daha büyük bi dildo lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 sen iyi anlıyosun sanırım bu işlerden mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 ben de diyordum ki bu basit ve sığ espriyi kim yapacak bakalım. basit ve sığ şeylere nasılda kefal gibi atlıyorsun sen böyle ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 sdfsdf adam instant rave_ skill spama başladı ban açıldığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 ben kaporta vakumlamaktan bahsediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 aynen ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 xboxla vurunca düzeliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 tamam da sigortadan yaptırılıyorsa kapı değişecektir. servis değiştirir kapıyı direk vakumlama falan yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 sigortadan yaptırılır ama sanayide yaptırır belki. o zaman vakumlanır, değişmesi gerekmez. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Selam, Vakumlama tercihim olur, araç yatmaz. Karşı taraf tamir süresi boyunca araç ayarlarız diyerek ısrar etti ama lüzum yok. Vakumlatayım olsun bitsin. AutoKing için iyi ve kötü kelimeleri çok kullanıldığı için başka yapan var mı merak ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Geçmiş olsun. 4 yıl benzer bir olay başıma geldi. Aracın penceresi açılmıyordu. Servis kapının değişmesi gerekli dedi. Ben de tavsiye üzerine aşağıdaki yere gittim. Gayet memnun kaldım. Boyasız düzelttiler, vakum yapmadılar. Kaportacı Facebook https://www.facebook.com/OzlemOtoKaportaBoyaServisi/ Kaportacı Google Maps Google Street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Selam, Tam da istediğim şekilde iş yapıyorlarmış :) Buraya yaptırıp sonra faturası ile sigortaya mı başvurmak gerek? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Geçmiş olsun, Caco'nun yaptırdığı yer iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 yaptırmaya götüreceğin yere götürüp onlar kaza tutanagını falan sunacaksın eksper gelecek bakacak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar