Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar: The Last Airbender (Netflix - Live Action)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 14.08.2020 at 12:57, progamer dedi ki:

tam tersi netflix beyaz aktörde olsun demiş de orjinal elemanlar beyaz istemiyoruz dizide demiş sdf Bide netflix darker ton istiyormuş.

https://fandomwire.com/exclusive-why-avatar-the-last-airbenders-creators-really-left-netflix/

Netflix currently wants to age up Aang, Zuko, Katara and Sokka. They also want to separate the live-action series from the animated one by creating a darker, mature tone with more romance, sex, and blood.

ne alaka abi bu seride sex and blood. yine olmicak şeylere kasıyor netflix

• 11 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Şu veledizina şamalayan öyle kötü bir uyarlama yaptı ki, betini bereketini kesti avatarın. Uzun süre kimse yanaşmak bile istemedi o yıkım yüzünden diye tahmin ediyorum. Netflix de düzgün bir şey yapmadiysa bir daha da kimse uyarlama falan yapmaz. 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 03.09.2023 10:56 tarihinde dedi ki:

Şu veledizina şamalayan öyle kötü bir uyarlama yaptı ki, betini bereketini kesti avatarın. Uzun süre kimse yanaşmak bile istemedi o yıkım yüzünden diye tahmin ediyorum. Netflix de düzgün bir şey yapmadiysa bir daha da kimse uyarlama falan yapmaz. 

live actiona gerek yok zaten daha fazla cartoon bassınlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

zenci olmamasi bana irkcilik yapildigi gibi bi hissiyat yaratti.

sanki tum avatar evrenini sadece cinlilere endekslemisler gibi oldu. bu konun uzerine egilinmesi lazim.

• Haha 2
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...