Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta | Galatasaray-Lokomotiv (18.09.18 22.00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yasal izlemek için yol göstermeli o zaman UEFA ? ne bileyim gidip ingiltere yayıncısından maçı izlemek istediğimde ip filter yapıp beni uefa sitesine yönlendirmemeli yani.
Mesaj tarihi:
ya UEFA'nın türkiye'deki temsilcisi/karar uygulatıcısı TFF değil midir? hiç bir kanal almıyorsa (alamıyorsa), TFF'de buna karşılık karar uygulamıyorsa, devlet nezdinde neyin yasallığından bahsediyoruz?

atladığım bir şey mi var?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

telif, imaj ve yayın hakları gibi ufak bir konuyu atlıyorsun sanırım

tamam ben de tam olarak bundan bahsediyorum.

telif hakkı uefa'da, ama yayın hakkını ülkede alan çıkmamış. bu durumda T.C. kanunu ne diyor bilen biri açıklayabilir mi?
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

applev0dka said:

telif, imaj ve yayın hakları gibi ufak bir konuyu atlıyorsun sanırım

tamam ben de tam olarak bundan bahsediyorum.

telif hakkı uefa'da, ama yayın hakkını ülkede alan çıkmamış. bu durumda T.C. kanunu ne diyor bilen biri açıklayabilir mi?

yayın hakları alınmamış bir şeyin yayınını yapamazsın tabi ki..

o zaman hiçbir kitap evi hiçbir kitabın telifini ödeyip basım haklarını almasın, tüm korsan kitaplar yasal olsun ??

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

ya UEFA'nın türkiye'deki temsilcisi/karar uygulatıcısı TFF değil midir? hiç bir kanal almıyorsa (alamıyorsa), TFF'de buna karşılık karar uygulamıyorsa, devlet nezdinde neyin yasallığından bahsediyoruz?

atladığım bir şey mi var?

Turnuvayı düzenleyen uefa. Yayın hakkı dediğin şeyin sahibi uefa. Ülkede alan çıkmadıysa kimse izleyemez. Internetten izlemen de yasal olmaz. Belki uefa engellemeye kasmayacağı için izlersin ama yasal olmaz.
Mesaj tarihi:
Ülkede resmi yayıncısı yoksa telif işine girmez, netten vs. izlemenin bir suç unsuru yok. Yerel sınırlar içerisinde ticari olmayan faaliyetlerde de istediğin gibi izlettirirsin de
Mesaj tarihi:
(facepalm)

beyler, sanırım ben yeterince açık anlatamıyorum. ben bunun hukuki uygulanışını merak ediyorum.

dizilerden gidelim. tamam telif hakkı uyduruyorum game of thrones'un amerika'da yayıncısı kendisi. ben gittim, amerika'dan değil de almanya'da yayın hakkı olan bir siteden VPN yaptım, izledim. bu anlattığım senaryoda bu da sizin anlattığınıza göre illegal. Çünkü türkiye'de yayın hakkı yok.
Mesaj tarihi:
bein sports almış
https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-galatasaray-lokomotiv-moskova-maci-hangi-kanalda-yayinci-belli-oldu-2011130

azerbeycan dan izleniyor muydu sdf
  • Yeni Oluştur...