Celtics Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Celtics said: https://www.youtube.com/watch?v=8jKIGk1kTcA Yamyam tayfa hazır, bugünü çok beklediler... Yayıncı hala belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 loko alır 3 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=I21TKbXBfXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 daha hala kimin yayınlayacağı belli diilmiş lan yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 bu niye moda oldu birdenbire? para mi bitti hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 yayıncı belli değilse internetten izlemekte yasal engel olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 niye olmasın abi satılmayan mal ortalığn mı olucak. Para verip almıyosanız hiçbirinize izletmem der uefa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 MrLevie said: yayıncı belli değilse internetten izlemekte yasal engel olmaz herhalde? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 yasal izlemek için yol göstermeli o zaman UEFA ? ne bileyim gidip ingiltere yayıncısından maçı izlemek istediğimde ip filter yapıp beni uefa sitesine yönlendirmemeli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 UEFA yol göstermiş işte, parasını verip alman gerekiyor. almıyorsan izlemeyeceksin. uefa'ya değil 3.dünya ülkesi yöneticilerine kızacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ya UEFA'nın türkiye'deki temsilcisi/karar uygulatıcısı TFF değil midir? hiç bir kanal almıyorsa (alamıyorsa), TFF'de buna karşılık karar uygulamıyorsa, devlet nezdinde neyin yasallığından bahsediyoruz? atladığım bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 maçı s sport yayınlicak pardon uefa maçları s sport şl maçları bein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 telif, imaj ve yayın hakları gibi ufak bir konuyu atlıyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 applev0dka said: telif, imaj ve yayın hakları gibi ufak bir konuyu atlıyorsun sanırım tamam ben de tam olarak bundan bahsediyorum. telif hakkı uefa'da, ama yayın hakkını ülkede alan çıkmamış. bu durumda T.C. kanunu ne diyor bilen biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 yayin haklari alinmis degil mi zaten bunun? mac mac mi aliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 MrLevie said: applev0dka said: telif, imaj ve yayın hakları gibi ufak bir konuyu atlıyorsun sanırım tamam ben de tam olarak bundan bahsediyorum. telif hakkı uefa'da, ama yayın hakkını ülkede alan çıkmamış. bu durumda T.C. kanunu ne diyor bilen biri açıklayabilir mi? yayın hakları alınmamış bir şeyin yayınını yapamazsın tabi ki.. o zaman hiçbir kitap evi hiçbir kitabın telifini ödeyip basım haklarını almasın, tüm korsan kitaplar yasal olsun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 MrLevie said: ya UEFA'nın türkiye'deki temsilcisi/karar uygulatıcısı TFF değil midir? hiç bir kanal almıyorsa (alamıyorsa), TFF'de buna karşılık karar uygulamıyorsa, devlet nezdinde neyin yasallığından bahsediyoruz? atladığım bir şey mi var? Turnuvayı düzenleyen uefa. Yayın hakkı dediğin şeyin sahibi uefa. Ülkede alan çıkmadıysa kimse izleyemez. Internetten izlemen de yasal olmaz. Belki uefa engellemeye kasmayacağı için izlersin ama yasal olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Netspor diyin gecin abi kime ne ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Ülkede resmi yayıncısı yoksa telif işine girmez, netten vs. izlemenin bir suç unsuru yok. Yerel sınırlar içerisinde ticari olmayan faaliyetlerde de istediğin gibi izlettirirsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 (facepalm) beyler, sanırım ben yeterince açık anlatamıyorum. ben bunun hukuki uygulanışını merak ediyorum. dizilerden gidelim. tamam telif hakkı uyduruyorum game of thrones'un amerika'da yayıncısı kendisi. ben gittim, amerika'dan değil de almanya'da yayın hakkı olan bir siteden VPN yaptım, izledim. bu anlattığım senaryoda bu da sizin anlattığınıza göre illegal. Çünkü türkiye'de yayın hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Daha öncede yazmıştım Gs ligde yine şampiyon olur ama avrupa tırt 1-3 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 abartmayin lan sikko bi takim lokomotiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 bein sports almış https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-galatasaray-lokomotiv-moskova-maci-hangi-kanalda-yayinci-belli-oldu-2011130 azerbeycan dan izleniyor muydu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ilk mesaja anket ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 2-1 ya da 1-1 Ilk 20dk iyi oynar gol yeriz. Sonra 70dk saldir9 cimbom okey letsgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar