µh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 kasadan çalar istediğin kadar verme xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 O iş yaş abi. 1 tane daha şahit bulur yanına, yakınlarda çalışan vs., uyanık avukatın birinden önce ihtar gelir sonra uzlaşma masasında bulursun kendini. SGK primini de alır üstüne bir ton para alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 biz yapsak ertesi gün müfettiş gelir kapıya da. millet böyle takılıyor. calısan niye calısıyor hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 konuyu okumadım ama şunu söyliyim. bu tarz işletmelerde asıl para yiyecek içecekten geliyo. o kısmı iyi kotarmaya bak eğer açacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 o zaman yapistir 2 suriyeli..dukkani da onlarin ustune goster..butun mali mulku de alacaklarina karsi hacizli diye senet imzalat.. onlara da ver gunde 20 ser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Herkes esnafliktan bu kadar iyi anliyoraa bir crowd-sourced atari salano falan acalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Açtığında kapıya şunlardan koy, http://www.segaturk.com/images/products/00/39/16/3916_buyuk.jpg http://www.segaturk.com/?urun-3916-radyo-frekans-urun-koruma-anteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sanssizsansli said: konuyu okumadım ama şunu söyliyim. bu tarz işletmelerde asıl para yiyecek içecekten geliyo. o kısmı iyi kotarmaya bak eğer açacaksan. asıl para oradan gelmiyor ama iyi yaparsan %50'ye falan yaklaşır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 nasıl yaptığına bağlı. çok net sıcak para getiriyo yiyecek içecek. oturana bi kahve bi kola değil de menü dayamalı, patates yaslamalı vs vs. ben bi ara adeksin sahibiyle muhabbetim olmuştu mesleki şeyler. o da direkt asıl paranın yiyecek içecekten geldiğini söylerdi. koskoca adeks cafe bile ana kaynak olarak orayı görüyosa vardır bişey demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 aslında hemen bi ekleme yapayım. ana para derken kafeyi geçindiren kaynak olarak değil. cafenin mahlası gereği kar payını işçi payını falan her şeyin elektronik kısmından geldiğini düşünmemek lazım. net kar, sıcak para, löp et gibi düşün. ben pek rakama vurmuyorum da %50den fazladır iyi bi sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 adeks yeni mutfağı açtığında regular adamlardandım. o çökertmeye verdiğim paralarla araba falan alırdım heralde o zaman ama çok güzel lan çökertmesi safdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 adeks filan ekstreme ornek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 saati 9-12liralik olan kisimlarda yer bulamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 exclusive oyunlar için pscafe açmak neymiş, xbox kafe açmak varken. hav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ah be zamanında kadıköy de var dı xbox cafe cahil cühela bilmediğinden kapattı adamlar. bizimkilere ver pes-fifa takılsınlar. xbox kolu rahat değilmiş bahaneleri de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Benim elim alismadi xbox kumandasina yalniz. Rahat olmasina rahat da, boyle ps sistemine alisan icin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 fps ler çok daha rahat oynanıyor bence xbox ta bende ikisi de olduğundan kıyas yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Fps yi pc’de oynaman lazim illa kiyaslama yapacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 fps'yi en iyi fpscide yiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 khalad said: fps ler çok daha rahat oynanıyor bence xbox ta bende ikisi de olduğundan kıyas yapıyorum. ps4'e göre evet. tetiklerde titresim falan olabilir nedeni sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Yer Emek civarı mı? Eğer öyleyse direk vazgeç bence. Farklı iyi bir yer ise bu aralar vr cafeler güzel tutuyor gibi geldi bana ama maliyeti feci yüksek olur ekran kartıydı vive ıydı. Bence hiç bulaşma. Ps cafe açınca da çoluk çocukla uğraşıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 gel bizim altınşehir taraflarında aç burda yok her gün gelir oynarım nba 2k9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 nilüfer tarafına açıcam reyis, beklerim. xbox kolu net daha iyi de biz 20 yıldır ps4'e alıştığımız için bazen hala x y a b'ye tepki sürem uzayabiliyor hangisiydi lan diye. zamanla alışırım herhalde. ama ele alınca net daha iyi controller'ı, xbox'ın tartışmasız üstünlüğü dualshock'a karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 İzmir buca bornova gibi üniversite yerlerinde düşünüyorum bende. Uplayalımda buralarda durumlar nasıl bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 konuyu açan arkadaş naptı acaba merak ettim ben de okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar