Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Arkadaşlar kaçırdığınız bir nokta var. Figürün 2 tane kafası var. Yani istediğiniz zaman istediğiniz kafa ile oynayabiliyorsunuz. 6k eder. asdfgvn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 DarKRideR said: ben türkiye'de totalde 5 tane olmayan, belki hadi 6-7 tane vardır olanlardan 3 tanesini de zamanında benim sattığım 2 tane one piece figürü ebay kapalı diye 500 dolar yerine 400TL'ye vermek zorunda kaldım ya daha 3 ay önce adksjfds bu fiyatlandırma müthişmiş cidden. Figür satan yerlere versen daha iyi fiyata verirdin ya, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ticaret bilmemek boyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Bunu sanayiye götür, abi al sana 6k USD bana bundan kaç tane yaparsın de ordaki ustalar sana bunun ordusunu yapar ordusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 orjinal satış fiyatı ne bunun? merak ettim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 1200 USD'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Liebe said: DarKRideR said: ben türkiye'de totalde 5 tane olmayan, belki hadi 6-7 tane vardır olanlardan 3 tanesini de zamanında benim sattığım 2 tane one piece figürü ebay kapalı diye 500 dolar yerine 400TL'ye vermek zorunda kaldım ya daha 3 ay önce adksjfds bu fiyatlandırma müthişmiş cidden. 6 7 tane vardır olan asdfadsf Türkçe akmış resmen asdfsad kör oldum ben de şimdi okurken, uykulu uykulu gg olmuşum. eldar said: Figür satan yerlere versen daha iyi fiyata verirdin ya, yazık olmuş. Ben firmayi ilk kapattığımda bütün sitelere fiyat verdim, elimde 20 parça falan ürün kalmıştı uygunda fiyattan vermiştim hiç kimse ilgilenmedi anime ürünleri çokça var diye. Hepsini 3 yılda istek oldukça sattım, gelip sordular eski müşteriler bir şey var mı vs. diye öyle öyle işte isteyene uygun fiyattan çekip verdim. Şu aralar TR'de de figür piyasası aşırı ölü zaten. JBC falan yayıncılığa girmese zamanında batardı yüksek ihtimal. Hepsi farklı işlerden kazandıkları ile garantiye alıyor kendini. Figürde kar iyi olsa da eskiye göre satış bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Naruto kaldi mi elinde lan, bi tane kakashi sensem var, bi tane daha dallama almayi dusunuyorum yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 https://www.amazon.com/Good-Smile-Kill-Satsuki-Kamui-Junketsu/dp/B00L0VKGQQ hiçbir şey kalmadı ya elimde bir tek şu var, onu da ucuza vermeye kıyamadığım için sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Oo hentailerin de mi figurleri var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Abi cidden varmis, google dolu lan, super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Figh said: adam düğün parasını bizi s**** kazanmayı kafaya koymuş, baya düşünmüş, gerçekçi ve ciddi bir şekilde öncelikle kendisi inanıp, gelmiş buraya konu açmış, adam planlı programlı çalışmış SANKİ ESKİ BİR ÜYE GİBİ! görün gerçekleri, bu ülkenin "haydi uyuyalım sabah hallederiz" demeye tahammülü yok artık. bir değişim isteniyorsa, bunu şuan, "bizler" yapacağız, ya da bir daha bir değişim istenemeyecek bu ülkede, "değişik" bir şeyin varlığından habersiz nesiller yetişecek, e değiştiriyoruz ya herşeyi, Tiran koyarız ülkenin adını geçer gider. nutella'da palm yağı varmış arkadaşlar, hayat zor. yıldızları saymayın :/ Abi günaydın öncelikle. Bu ülkeyi hala çözemediysen açıklayayım S.ken S.kene hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 selcuk s..en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Dh konu acsana kardesim, seni anandan dogduguna pisman etsinler. Yine pati iliman mesajlarini atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Esh said: Oo hentailerin de mi figurleri var lan neler var neler de bu kill la kill :( çok kral animeydi ama dönemlik animelerin en büyük olayı o dönem sattın sattın bu tip şeyleri, yoksa gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Ben bible black figurlerine tavim ya, yeterli. 250$ olmasalardi diycem de aliexpresste cakmalari dokuymus 20-30$ bandinda sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 DarKRideR said: https://www.amazon.com/Good-Smile-Kill-Satsuki-Kamui-Junketsu/dp/B00L0VKGQQ hiçbir şey kalmadı ya elimde bir tek şu var, onu da ucuza vermeye kıyamadığım için sdfsdf Ustunu cikarabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ^ bakın bu dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 cthulu figuru arıyorum ben de su kabilelerin taptıgı cinsten ama nedense yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Borastus said: cthulu figuru arıyorum ben de su kabilelerin taptıgı cinsten ama nedense yok hiç baya güzel büst ler var onlara bak bence full body olanlar oyuncak gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 ad3m said: şunun orijinalini bi buldursana be dayı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 5380 dolara anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Cokomantis said: ad3m said: şunun orijinalini bi buldursana be dayı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar