pontipati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Selam, çift kişilik karyola için yatak almayı düşünüyorum. Yakın zamanda alan var mı, uygun fiyata kaliteli yatak nereden alabilirim? Teşekkürler =)
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Gidip dene güzel yatakları vardı https://www.altinyatak.com.tr/
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 prestige prime aldım yeni, beton gibi yatak ama bel ağrımı felan geçirdi 3 4 günde
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Abi uygun fiyata kaliteli zor. Yatakta en az 7-8 saat geçiriyorsun. Paraya kıy alırken.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 abi yatakta pek bir indirim yaptirman zor ama diyelim ki yatagin altindaki zimbirtiyi alacaksin. Onlar falanda cok pahali. Ama soyle bir tiyo vereyim maltepe cezaevinde yapiyorlar o onlardan. Cok uyguna ozel yaptirmistim ben (2m boy olunca yatagida ozel yaptirmistim) edik: baslik ve bazaymis o nanenin ismi
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Karyola ikea dan almayı düşünüyorum da yataklar ateş pahasıymış ya
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ama olene kadar kullaniliyolar genelde, buyuk tasinma veya baska bisey olmazsa.
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 yataş pahalı ama güzel. para sıkıntısı yoksa alınır ancak fiyat performans ürünü yok pek hatırladığım kadarıyla.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Yatasa pahali diyorsanız gidip dandik 1000lira civarı bişey alın. Paraya kıyarım diyorsanız da yataş değil yatsan, tempur falan bakın
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Dandik yatak 1000 lira mi lan yuh Ben 6 sene kanepede yattim, simdi de sacma sapan sunger gibi bisiyin ustunde yatiyorum. Hiç pahali yatak eksikliğini crkmedim. Bel rahatsizligi vs olanlar haric oyle yatas fln gereksiz.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Selam, Ikea. Pahalı dediğin yataklardaki malzemeler doğal oluyor. Bizim üreticiler daha içerik yazmak yerine yeni iphone tanıtımı gibi lanse ediyorlar yataklarını. Zerre de güven vermiyorlar! Saygılar.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 pontipati said: Karyola ikea dan almayı düşünüyorum da yataklar ateş pahasıymış ya pişmanlıktır. 2 karyola eskittim ikea`dan, çok çabuk gevşiyor eklem yerleri, gacır gucur bir şeye dönüşüyor. taş gibi birbirine kenetleyip, sağa sola çekmemek lazım heralde. üstünde kesinlikle sevişilmez, senkofibik bir bağlamda kullanılacak diyorsan al tabi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Grego said: pontipati said: Karyola ikea dan almayı düşünüyorum da yataklar ateş pahasıymış ya pişmanlıktır. 2 karyola eskittim ikea`dan, çok çabuk gevşiyor eklem yerleri, gacır gucur bir şeye dönüşüyor. taş gibi birbirine kenetleyip, sağa sola çekmemek lazım heralde. üstünde kesinlikle sevişilmez, senkofibik bir bağlamda kullanılacak diyorsan al tabi. Montaj kılavuzunda birkaç ayda bir vidaları sıkın diye belirtiyor. Arada bir sıkınca gacırdıyacak duruma gelmiyor hiç, yıllarca seviştim. Geçenlerde şundan aldık. Yumuşak ama rahat. Bel ağrılarım bayagı azaldı. Dezavantajı yatağın en kenarına yatılmıyor, yumuşaklıktan dolayı, aşağı kayıyosun :p
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Uclu koltugunu 4-5 yil kullandim ikea nin. Oyle yavsama yapmadi ama hif ustunde sevismedim belki onun etkisi vardir.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 abi 3 ayda bir vida mı sıkıcaz, oo ho
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 adamlarin vida gevsettirecek aktivitesi varmis ..anlasilmasi gereken o bence..
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 istiklalden aldım enson 1300 full ergonomik sert bi yataktı modelini hatırlamıyorum, 100 lira da yün yastıga verdim o da sert 10 numara uyuyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 yataş duchess aldık biz yazın başında, inanılmaz memnunuz. biz aldığımızda 1700 liraydı tabi asdfhsgdf
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 xaty said: Yatasa pahali diyorsanız gidip dandik 1000lira civarı bişey alın. Paraya kıyarım diyorsanız da yataş değil yatsan, tempur falan bakın Pahalıdan kastım benim güncel fiyatlarını bilmiyorum da zamanında bakarken baza+yatak kombinasyonları 3k+ idi. büyük ihtimal ben yanılıyorum pahalılık konusunda. karyola yataklar hep daha şık ama iyisini almayınca eziyete dönüşebilir. yatağa gönül rahatlığıyla atlayabilmek lazım abi, karyola varken hep bi temkin var bende dsfg
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 2000 civarı bahsettiğim yataklar, çok yüksek değil bence o kalite için uzun yıllar kullanılcak bir şey sonuçta 2000 tek kişilik olanmış karyola/baza seçimi de önemli gerçekten. özellikle bir süre sonra ek yerlerinden gevşememesi lazım, yere iyi oturması lazım bir de altı tamamen kapalı olsun, altına erişemezseniz deli gibi tozun üstünde yatıyor olursunuz, çok boşluk olursa da saçma duruyor zaten
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 bu yatak olayının cheat sheet gibi bir şeysi yok mu ya? yaylısından viscosuna kadar bir sürü çeşidi çıkmış. visco en pahalı çok süper harika teknoloji denilirken yorumlarda aşırı sevenin yanında baya giydirenler de var vs. bilemedim hangisini almak lazım.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 (düzenlendi) Selam, Visco denen şey vücut ısısını tutuyor ve hava geçirme olayı pek yok; kapalı hücre yapısındaydı yanılmıyorsam. Pocket yaylı bir yatak daha fazla hava trafiği sunabiliyor. Kişisel tercihim pocket yaylı tipler. Saygılar. Nisan 12, 2022 paramecium tarafından düzenlendi
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 (düzenlendi) Ben de yakın zamanda yatak aldım, adam %100 visco olmaz dedi, hava almayıp terlettiği için, visco diye satılanlar farklı malzemelerle karışımmış. Bir de hangi yatağı alırsan al, yatak yeniyken çok rahat, 1 sene sonra ne olacağı önemli, tavsiyeyi yeni yatak almış olanlardan almamak lazım. Nisan 12, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar