Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 http://image.anichart.net/i/5b8ec4286913b.jpg sequeller yeter AoT JOJO tokyo ghoul;re golden kamuy baki index s3: bitirmem lazım bunu sao: alicization zokuowarimonogatari yenilerden ilgimi çekenler. goblin slayer karakuri circus SSSS.Gridman: trigger animesi double decker: doug & krill'in ilk bölümü çıkmış. klişe başladı ama karakterler iyi gibi. tiger & bunny evreninde geçiyormuş. bungou stray dogs havasında bişi gibi. bu arada onun da yeni ovası çıktı. bungou stray dogs: dead apple. ingress'in animesini yapıyorlarmış bu saatten sonra ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Jojo ve SAO sevindirdi. monogatari de varmış arada. diğerlerini bilmiyorum RE:Zero keşke ova değilde seri olsaydı. yaz sezonunda baya güzel komediler vardı da. sonbaharda pek yok gibi. bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 index 3 te ww3 olması lazım akar feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bayağı iyi sequeller geliyor. JOJO Golden Kamuy Tokyo Ghoul Fairy Tail SAO (GGO2 yapsalar ya bunun yerine) Index (Bunun yerine de Railgun yapsınlar pls) Monogatarileri seviyorum ama bir noktada koptum, nerede koptuğumu da hatırlamıyorum. Timeline konusunda da zaten rastgele çıkıyor animeler, iyice karıştı :p Bir de Goblin Slayer ı bekliyordum. Mangasını okumadım animesi duyuruldu diye, ama manga bayağı iyi diyorlardı. HYPEHYPEHYPE Gridman Trigger Original animesi ama asıl Trigger kadrosu başka anime üzerinde çalışıyor diye biliyorum Promare diye, o yüzden çok hype yapmamak lazım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 aot tonegawa sao index dahaoverıgelmedihalagatari goburin sureiya jeanne d’arc eğer dendiği gibi tiger&bunny evreninde geçiyorsa doug&kirill de olabilir. belki ingress’e de bakarım. fena değil sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Bu sezon Tensei Shitara Slime Datta Ken varmış. İlk bölümü de çıkmış. Mangasını sevmiştim bunun, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 shougeki souma yok mu bu sene pefff catgirl bi animeye basliim bari tokyo ghoul2 yi izlerim jeannue juliet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 JOJO Hinomaru Zumou Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudoubu Kaze ga Tsuyoku Fuite Iru - İlk bölümü çok iyiydi.IG Production + Sports Karakuri Circus Goblin Slayer Zombieland Saga Tensei shitara Slime Datta Ken - Henüz izlemedim ilk bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Kaze ga Tsuyoku Fuite Iru kendi başlığını hak edecek gibi. ilk bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Bunny Girl Senpai bayağı güzeldi (tu) Synopsisten nonsense ecchi comedy filan sanmıştım da ilgimi çekti konusu, ilk bölümden sevdim. *monogatarilerin wall of text spamlemeyeni gibi bi giriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Karakuri Circus, çok eski bir manga, zamanında okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 kaze ga tsuyoku, bunny girl senpai, slime datta ken, zombieland saga baya güzel başladı. jojoyu da dayanamayıp camrip izledim dsdfg. sequeller baya dolu geçicek gibi sezon. akanesasu shoujo ile bakumatsu pırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Zombieland Saga: wtf did i just watch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ShadowFury said: Zombieland Saga: wtf did i just watch? AHAHAHAHSBDBASDBJASJKBNNJKXCNJKASILDSAN aynı tepkiyi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 JOJO başlamış yaw (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Irozuku Sekai no Ashita kara, sezonun feels tripli eyegasm drama serisi olacak gibi. Hinomaru Zumou, haikyuu tarzı gaz bişi olacak deyyolar. ilk bölümü beğendim. Kishuku Gakkou no Juliet, buna zaman kalır mı bilemedim. kötü de değil, iyi de. Uchi no Maid ga Uzasugiru!, sezonun komedisi. baya güldürdü. Tonari no Kyuuketsuki-san, uchi no maid varken buna gerek yok gibi. mc kızı da beğenmedim pek. Yagate Kimi ni Naru, high quality yuri şu son üçlüyle yuri friday olmuş dsdfg yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Irozuku Sekai no Ashita kara: Sezonun eyegasm animesi cidden. Sasuga P.A. Works. Yagate Kimi ni Naru: Bu güzel gibi. Diğerleri de eğlenceli gerçi. Yuri friday (tu) SAO ve Goblin Slayer da çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Goblin Slayer olmuş. Mangası iyi baya animeside başarılı başladı. priestes: Gee, Goblin-Slayer. What are we going to do tonight? The Goblin-Slayer: The same thing we do every night, Priestes. Killing Goblins. En iyi goblin ölü goblin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Aynen, mükemmel. Mangayı okuyanlar yorumlarda hayvan gibi sansürlecek kesin diyorlardı da gore rape filan hiç acımadan vermişler hepsini. İlk bölüm yorumlarında neredeyse eksiksiz aktarmışlar demişler. Atmosferi filan da mükemmel. AotS adayı. https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/350/470/cd8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 goblin sağlam girdi cidden. sao ve fairy tail de başlamış. sao ilginç başladı yalnız baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 SSSS.Gridman hayal kırıklığı ya. bu temayı zaten sevmiyorum. trigger olmasına rağmen, animasyon falan da rezalet. radiant sezonun shounen'i gibi. fransız mangasıymış, ankama'da çizeri. fena gözükmedi animasyon, setting falan. bi kaç bölüm izleyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 gurazeni başlamış. ed tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 2. bölümler geldi golden kamuy başlamış, ghoul biraz ağır girdi unutmuşum zorlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 heyo sao ve index 3 :D, railgun da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 geliyomuş railgun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar