Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 deadwoll said: Aynen düşük ışıkta pozlamayı yeterli tutmak için tripod falan lazım dslr'a, yoksa ISO basayım aydınlık çıksın diyince felaket grain oluyor. Telefonda post processing kendi hallediyor her şeyi. Akşam koyarım üşenmezsem bir tane örnek. Telefonun olayı boyutu, dslr'ın gövde zaten ağır ve büyük; yanına tripod, lens, filtre falan derken bir sırt çantasını sırf ona ayırmak gerekiyor. Ben artık dslr'ı yanıma almıyorum arabayla seyahat etmeyeceksem. Telefon + gopro her işimi görüyor. hacım çarpılırsın ya hiç f1,2 hızlı lens kullanmadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 öyle gelirsen işin ucu yok abi ama :) F/1.2 prime lens 300€ zaten. Bir de yanında taşıyacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Ben de onu demeye geldim, telefon fiyatina o lensler. Her fotograf cekenin erisebilecegi seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Hanım Ekimde Chicago 'ya gidecek. Pixel 3XL aldırayım diyorum. 9 Ekimde lansmanı yapılacak cihazı 12 Ekimden itibaren bulmak mümkün olur mu? Nerelere bakmak lazım. ABD de önereceğiniz elektro market var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Eğer XL'ın çentik aşağıya kadar sarkıksa leaklerdeki gibi. Nasıl miden kaldıracak o ekrana bakmayı bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ne midesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 görselliğe önem vermiyorum, mühim olan ruh güzelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Note 9 Black Friday'de girer mi indirime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Geçen sene falan ne kadar indirime girmişti telefonlar hatırlıyor musunuz? O dönem alan oldu mu telefon? Şu an benim S6'yı verip 6 taksit ile 4.920 TL'ye alabiliyorum Samsung'dan Note 9. 4'e yakın bişi görür mü acaba Kasım'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 aynen black friday'de ne kadar indirim yapıyorlardı geçen sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 SÖYLESENİZE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 görmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 huawei mate 20 pro'yu çok övüyorlar ya huawei p20 pro alcaktım da, almışken mate 20 daha mantıklı sanki. Bu telefondan daha iyi foto çeken yok sanırsam şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 en iyisi o şu anda. geçen gidip tekrar bir bakayım dedim, bir ucuz duruyor elde. o premium hissiyatını vermiyor. ha bu durum şu anda alınacak en iyi telefon olduğunu değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 aypon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Samsung kills headphone jack in the new Galaxy A8 https://www.tomsguide.com/us/galaxy-a8-specs-price-headphone-jack,news-28801.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 p20 lite vs j8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 P20 Lite derim ben o kıyaslamada ama geç söylüyor olabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 1000 lira altı en iyi telefon hangisi? Xiaomi al geç mi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 2 saat önce, axedice söyledi: 1000 lira altı en iyi telefon hangisi? Xiaomi al geç mi olay? Xiaomi ya da Nokia 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 On 25.10.2018 at 17:17, senko söyledi: huawei mate 20 pro'yu çok övüyorlar ya huawei p20 pro alcaktım da, almışken mate 20 daha mantıklı sanki. Bu telefondan daha iyi foto çeken yok sanırsam şimdilik. mate 20 lite aldım hanıma. telefon hız olarak falan iyi güzel ama kamerası gerçekten çok kötü ya. renkler cartlak bulanık çekiyor falan. gerçekten daraltıyor onunla çekilen fotoğraflar. mate 20 pro farklı tabi ama lite baya sınıfta kalır iphone'lar yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 pocophone f1 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 LG V30 2 aydır kullanıyorum herşeyi olan bir telefon. Gerçek manada wireless şarjdan nfc'ye kadar herşeyi var. tek sorun ön kamera... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 hala iphone öneren var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar