Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 şu mezun olayım da raidlere gelmek istiyorum ben de bakalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 2 gun arda arda yaptık, bi kac gun soluklanalım. hafta sonu ayarlarız belki bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 carsamba: https://www.guilded.gg/Paticik/games/WorldOfWarcraft/calendar/event/1619006 persembe: https://www.guilded.gg/Paticik/games/WorldOfWarcraft/calendar/event/1619007 event'leri actim, kaydolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 yeni 120 oldum biraz item kasayım bende geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 haftasonu sabah aktivite yok mu keyjullar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 RGB filan yapabiliriz hafta sonu yeterli katılım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Ben bu akşam biraz geç gelebilirim. Eğer devam ediyor olursanız ve yer olursa gelince katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 NM 7/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Heroic çıkar mı akşam? Zul'a kadar rahat keseriz, Zul biraz zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Ben bu akşam yokum belki geç saatlerde gelirim ama o da meçhul. Çıkarsa adam toplarsınız siz. Bonela konuştuk bundan sonra haftaya sadece HC runlara dönecez muhtemelen, normal drop kalmadı gibi bişey hem az raid yapabilioruz bari rewarding olan contenti yapalım yapabildiğimiz kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Bu hafta temiz ilerlediniz heralde. Ben dün gelemedim ya kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 ghuuna gelmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 ya ghuunda da %5 te wipe yedik, orb carrierların yarısı pugla gelen adamlardı oturmadı o iş bizde olmayacak diye bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 hc mi nm mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 normal canım keşke HC olsa da hem sayımız hem gearımız yetersiz buff arttıkça insanlar gearlanıp fightlara iyice adapte oldukça ileride o da olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 bu aksam malasef ben de yokum son dakika golu sebebiyle, gelirsem de gec gelirim. online olacak arkadaslar toparlayabilirse toparlarsın, olmadı duruma gore cuma / cumartesi yapariz HC'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Heroic raid işini pazar akşamların fiksleyip, gerekirse extend ederek pati ahalisi olarak curve almayanimiz kalmayacak şekilde ilerlesin mi? Çok sıkıldım ilk wipeta dağılan puglardan eh bizim de gearladiktan belli bir seviyeye gelmiştir artık. Ne dersiniz haftaya pazar saat 8 gibi başlayıp mythrax + ghuun seklinde bir raid çıkarabiliriz sanki. Önceki bosslar pug ile rahat kesildiğinden organize raid saatini son boss lar için harcamak daha mantıklı geliyor bana. Ha baktınız erken kestik, geri döner baştaki boşları da temizleriz icabinda. Buyrun, discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Bana uyar. Bir iki haftaya baslar curvesuz almayan puglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Başka gün kararı çıkmazsa elimden geldiğince katılmaya çalışırım ama benim için Pazar günleri zor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 heroicte 3 boss kaldı benim. zekvozu zaten dün en az 30 40 try yaptık kesemedik. %1de wipe falan yedik. mythrax bide ghun var bunlarada gruba almıyolar zaten shaman olduğum için. pazar gelebilirim uygun bi saat ayarlarsanız akşam 7den sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 sizde almayız diyin tam olsun...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 7-8 kişi bi core oluştursak gerisi puglardan falan da olur en azından full grup doldurmayız. 3.5 kişi oldu haydi gençler curve almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Pazar günleri Tunch biliyor guildimizde alt run oluyor. AŞırı verimli olmayabiliyor ancak sizlerin mainleriniz gearlıdır. O günler bizimle iletişime geçerseniz Curve olmasada ilerleyecek bir grup olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Komüne de yazmıştım buraya da yazayım. Bizim de kucuk bir guild var. Çok hardcore da degil. Haftada 2 gün toplasip progress yapıyoruz. Sayı cok olmadigi icin disardan 3-5 adam cagiriyoruz mecburen. Dps+healer lazım daha cok su an icin. Boşta olan varsa buyursun gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 kermit said: heroicte 3 boss kaldı benim. zekvozu zaten dün en az 30 40 try yaptık kesemedik. %1de wipe falan yedik. mythrax bide ghun var bunlarada gruba almıyolar zaten shaman olduğum için. pazar gelebilirim uygun bi saat ayarlarsanız akşam 7den sonra falan performansın nasıl ki? biraz önce g'huun kestik heroic, enha shaman vardı 13.4k dps'i koydu adam. RL blue/purple performansa bakıyorum vs yazmıştı grup başlığına. hani önceki bosslarda en azından performansını yükseltirsen sana da faydası olur. edik: gerçi herifin üstüne başına baktım da hayvan gibiymiş sdf. 376ilvl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar