Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü Oyun Alım/Satım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynayacak arkadaşlarımın hepsi beyinsiz galiba ya, ne zaman oturun oynayalım desem "amaaaan bunu mu öğrencez, boşver catan getir" diyorlar, ondan satıcam ben de.

Oynayamadım bir kere bile ya, gameplay izleyip ekrana ekmek banıyorum.
Mesaj tarihi:
abi 7 wonders cok iyi gateway oyun. 5-6 kisi eglenebilecegin tek oyun bence cosmic encounter disinda. cosmic encounter da ingilizce gerektirdigi icin millet cok begenmiyor.

bu arada 7 wonders videolarina ekmek baniyosan 7 wonders duel al holyciim. esinle oynarsin. net favori oyunumuz. pantheon expansion'iyla daha da guzel oluyo ustune ustluk.
Mesaj tarihi:
Su oyunun turkcesi resmen paramparca etti piyasasini ya :)
Benim ingilizce de elde kaldi. Ama 6 kisi toplayabildiginiz surece baya saglam oyundur tavsiye ederim. 150 lira da para degil yani; oyun arayan yapistirsin.
Mesaj tarihi:
fizban said:

abi 7 wonders cok iyi gateway oyun. 5-6 kisi eglenebilecegin tek oyun bence cosmic encounter disinda. cosmic encounter da ingilizce gerektirdigi icin millet cok begenmiyor.

bu arada 7 wonders videolarina ekmek baniyosan 7 wonders duel al holyciim. esinle oynarsin. net favori oyunumuz. pantheon expansion'iyla daha da guzel oluyo ustune ustluk.

Ben duel'ini oynayıp beğenmiştim gerçekten. Bu oyun için en az kaç kişi lazım? 5-6 kişi toplamak zor olabilir.
Mesaj tarihi:
7 Wonders Duel, 2 kisilik oyun arayanlar icin birebir. Normal 7 wonders, 2-7 players. Ama ben en az 3 kisi, optimal olarak 5 kisi olarak tavsiye ederim.

3 kisilik oyunlarda herkes birbirine komsu oldugu icin interaksiyonun daha farkli oluyor. 7 kisilik oyunlarda daha cok kendi yaptiklarina odaklaniyorsun.
Mesaj tarihi:

Amerika'dan aldığım Firefly kutu oyununu satıyorum. İçeriği incelemek için kutuyu açtım fakat oyun bir kere bile oynanmadı. Hiçbir eksik parçası yok doğal olarak.

Fiyat: 200 TL

Kadıköy merkezde elden teslim edebilirim.
Mesaj tarihi:
MÖD said:

Amerika'dan aldığım Firefly kutu oyununu satıyorum. İçeriği incelemek için kutuyu açtım fakat oyun bir kere bile oynanmadı. Hiçbir eksik parçası yok doğal olarak.

selamlar

ben alabilirim bunu eger satilmadiysa..
Mesaj tarihi:
MÖD said:

Satılmıştır. Spyro'ya hayırlı olsun.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Satilik: Star Wars: Imperial Assault 500TRY

Board Game Geek genel siralamasinda 31, tematik oyunlar siralamasinda 13. olan Star Wars temali dungeon crawler oyunu. Descent 2E oynamis ya da duymus olanlariniz varsa; ayni sistemin iyilestirilmis hali diyebiliriz.

Gaza gelip aldim ama masaya gelecegini hic sanmiyorum, oyunu kargodan teslim aldim, tokenlari cikardim, kutuyu duzenledim ve oylece duruyor; oynanmadi. Oyun haybeden degil gercekten hic oynanmadi bu arada :). Normalde oyunu oynamadan once kartlarin hepsini sleevelerim. Bunda sleeveleme isini de tamamlayamadim, oylece duruyor.

Alin oynayin, guzel oyun.
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

Satilik: Star Wars: Imperial Assault 500TRY

Board Game Geek genel siralamasinda 31, tematik oyunlar siralamasinda 13. olan Star Wars temali dungeon crawler oyunu. Descent 2E oynamis ya da duymus olanlariniz varsa; ayni sistemin iyilestirilmis hali diyebiliriz.

Gaza gelip aldim ama masaya gelecegini hic sanmiyorum, oyunu kargodan teslim aldim, tokenlari cikardim, kutuyu duzenledim ve oylece duruyor; oynanmadi. Oyun haybeden degil gercekten hic oynanmadi bu arada :). Normalde oyunu oynamadan once kartlarin hepsini sleevelerim. Bunda sleeveleme isini de tamamlayamadim, oylece duruyor.

Alin oynayin, guzel oyun.
  • Yeni Oluştur...