fizban Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 7 wonders satma lan, cok iyi oyun. tasinirken sattigima pismanim fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Oynayacak arkadaşlarımın hepsi beyinsiz galiba ya, ne zaman oturun oynayalım desem "amaaaan bunu mu öğrencez, boşver catan getir" diyorlar, ondan satıcam ben de. Oynayamadım bir kere bile ya, gameplay izleyip ekrana ekmek banıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 7 wonders satilmaz ben sana onu soyleyeyim. Zorla bir kere oynat, zaten 30dk suruyor. Ondan sonra gelirler tekrardan geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 admin yetiş fiyata bindirim yapıyorlar. kaça bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Valla iknaya uğraşayım en azından biraz oynayalım bence de :) Sonra sevmezsek satarım 175'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 abi 7 wonders cok iyi gateway oyun. 5-6 kisi eglenebilecegin tek oyun bence cosmic encounter disinda. cosmic encounter da ingilizce gerektirdigi icin millet cok begenmiyor. bu arada 7 wonders videolarina ekmek baniyosan 7 wonders duel al holyciim. esinle oynarsin. net favori oyunumuz. pantheon expansion'iyla daha da guzel oluyo ustune ustluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Satılık: Game of Thrones Kutu Oyunu 2. baskı 150TL *Türkçe. Aldıktan sonra 3 veya 4 defa oynandı ve rafa kaldırıldı. Bütün kutu içeriği ile beraber çok temiz durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Su oyunun turkcesi resmen paramparca etti piyasasini ya :) Benim ingilizce de elde kaldi. Ama 6 kisi toplayabildiginiz surece baya saglam oyundur tavsiye ederim. 150 lira da para degil yani; oyun arayan yapistirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 fizban said: abi 7 wonders cok iyi gateway oyun. 5-6 kisi eglenebilecegin tek oyun bence cosmic encounter disinda. cosmic encounter da ingilizce gerektirdigi icin millet cok begenmiyor. bu arada 7 wonders videolarina ekmek baniyosan 7 wonders duel al holyciim. esinle oynarsin. net favori oyunumuz. pantheon expansion'iyla daha da guzel oluyo ustune ustluk. Ben duel'ini oynayıp beğenmiştim gerçekten. Bu oyun için en az kaç kişi lazım? 5-6 kişi toplamak zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 7 Wonders Duel, 2 kisilik oyun arayanlar icin birebir. Normal 7 wonders, 2-7 players. Ama ben en az 3 kisi, optimal olarak 5 kisi olarak tavsiye ederim. 3 kisilik oyunlarda herkes birbirine komsu oldugu icin interaksiyonun daha farkli oluyor. 7 kisilik oyunlarda daha cok kendi yaptiklarina odaklaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Amerika'dan aldığım Firefly kutu oyununu satıyorum. İçeriği incelemek için kutuyu açtım fakat oyun bir kere bile oynanmadı. Hiçbir eksik parçası yok doğal olarak. Fiyat: 200 TL Kadıköy merkezde elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Aiko said: Satılık: Game of Thrones Kutu Oyunu 2. baskı 150TL *Türkçe. Aldıktan sonra 3 veya 4 defa oynandı ve rafa kaldırıldı. Bütün kutu içeriği ile beraber çok temiz durumda. Sen CS dışında oyun biliyon mu lan tirrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 MÖD said: Amerika'dan aldığım Firefly kutu oyununu satıyorum. İçeriği incelemek için kutuyu açtım fakat oyun bir kere bile oynanmadı. Hiçbir eksik parçası yok doğal olarak. Fiyat: 200 TL Kadıköy merkezde elden teslim edebilirim. selamlar ben alabilirim bunu eger satilmadiysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 MÖD said: Amerika'dan aldığım Firefly kutu oyununu satıyorum. İçeriği incelemek için kutuyu açtım fakat oyun bir kere bile oynanmadı. Hiçbir eksik parçası yok doğal olarak. Fiyat: 200 TL Kadıköy merkezde elden teslim edebilirim. Satılmıştır. Spyro'ya hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 soldaki adam kim cok feyzli bir amca gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 okey takımı satıyorum. ahşap ıstakaları var. 100 TL kargo sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 kermit said: Merhabalar. -Sadece mesaj atmak icin yazilan, Örn: "psp satiyorum" topigine 10 ytl filan yazan kisileri istemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 lafmı sokuyosun 100 TLye ahşap ıstakalı okey satılmıyormu nedir anlamadım ? yasakmı 100 TLye satmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bende de temiz KEM 2016 destesi var, tek joker eksik. kaca gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Satilik: Star Wars: Imperial Assault 500TRY Board Game Geek genel siralamasinda 31, tematik oyunlar siralamasinda 13. olan Star Wars temali dungeon crawler oyunu. Descent 2E oynamis ya da duymus olanlariniz varsa; ayni sistemin iyilestirilmis hali diyebiliriz. Gaza gelip aldim ama masaya gelecegini hic sanmiyorum, oyunu kargodan teslim aldim, tokenlari cikardim, kutuyu duzenledim ve oylece duruyor; oynanmadi. Oyun haybeden degil gercekten hic oynanmadi bu arada :). Normalde oyunu oynamadan once kartlarin hepsini sleevelerim. Bunda sleeveleme isini de tamamlayamadim, oylece duruyor. Alin oynayin, guzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ucunbiri said: Satilik: Star Wars: Imperial Assault 500TRY Board Game Geek genel siralamasinda 31, tematik oyunlar siralamasinda 13. olan Star Wars temali dungeon crawler oyunu. Descent 2E oynamis ya da duymus olanlariniz varsa; ayni sistemin iyilestirilmis hali diyebiliriz. Gaza gelip aldim ama masaya gelecegini hic sanmiyorum, oyunu kargodan teslim aldim, tokenlari cikardim, kutuyu duzenledim ve oylece duruyor; oynanmadi. Oyun haybeden degil gercekten hic oynanmadi bu arada :). Normalde oyunu oynamadan once kartlarin hepsini sleevelerim. Bunda sleeveleme isini de tamamlayamadim, oylece duruyor. Alin oynayin, guzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Aiko said: Satılık: Game of Thrones Kutu Oyunu 2. baskı 150TL *Türkçe. Aldıktan sonra 3 veya 4 defa oynandı ve rafa kaldırıldı. Bütün kutu içeriği ile beraber çok temiz durumda. bu satıldı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar