goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/046/480/de8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 gercek dram bu degil, full retard gidiyosaniz biraz hakkini verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Hem başlıkta hem içerikte gelenekelsel yazmışsın kız remusa mı özendin sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 kimseye küsküyle vurduğun yok bu arada ya. boş duvara sallıyorsun şap şap. bütün gün buradaydın. okuyacak emailin falan yok mu, morhipodan falan da mı gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Üzüldüm ha okullar açılınca annesi kapattırır bilgisayarı çok şeyetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 feverfeverray said: kimseye küsküyle vurduğun yok bu arada ya. boş duvara sallıyorsun şap şap. bütün gün buradaydın. okuyacak emailin falan yok mu, morhipodan falan da mı gelmiyor? wordde tez yazıyorum diğer yandan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Senin yazdığın teze çakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sen maydanoz olma. bak ben senin gibi ağlamıyorum linç yerken en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ne üzerine yazıyorsun, "nasıl daha primitif davranışlar sergilenebilir" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 valla şuan elimde yeterince done oluştu aslında. uğraşsam yazarım onu da sayenizde. sürü kültürü ve türkiyenin çakma solcuları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Senin derdin ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 yok ki, canı sıkılıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 abi inanılmaz paradigmalara sahip bir topluluksunuz. ve size bu bence mallık diyince o konuda fikriniz olsun, olmasın o sürekli küfrettiğiniz insanlara öyle çarpıcı şekilde benziyorsunuz ki bunu yüzünüze vurunca durup abi napıyoruz değil daha da hınçlanarak birbirinizi gazlıyorsunuz. ama anlamadığınız şu. bana ettiğiniz şu küfürler, banlayın şunular bilmem neler, benim tezimi destekliyor. belki lafla söylemiyorsunuz kabul etmiyorsunuz ama hareketlerinizle beni onaylıyorsunuz. ve ben bu iki yüzlülüğünüzü izlemekten keyif alıyorum. çünkü küfürlerinizin altındaki metinde tek okuduğum şey haklısın, haklısın , çok haklısın oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Ya hep çöpe gidiyor postlarımız sayenizde Dünya gözüyle madalya takamıycakmıyız biz ha!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 fever'ı ayrı koyuyorum bu arada.kızın topiğini hakkaten piç ettim, o bana kızmakta baya haklı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 az önce döşediğin wotta da ben, ben, ben, beeen ve ben yazıyor bu arada. aşırı toxic bir mizacın var. yapacak hiçbir şeyin olmadığı o kadar belli ki. aşşşırı sıkılıyorsun ve seni çok iyi anlıyorum. guess what, forum trollüğü 2005te bitti. bu arada xbox’a el*mi bile değdirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 olsa bi denersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 belki de var???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 valla şurdaki çoğu adamdan daha büyük ç*kün olduğu konusunda şüphem yok. en azından bire bir tartışacak kadar ç*kün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ona çük demiyolar ya yunan başbakanı gibi ismi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 çük ve kliptoris muhabbetini ben açmadım bu arada. kayıtlara geçilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 klitoris* şimdi dangalağın teki EHEHE KLİPTORİS DEDİ BİLMİYO diye gelecek. ben biliyorum koyunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 abi (facepalm) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 millet 22 cmlik penislerinden bahsediyor abi topikte. klitoris mi vowowow noktaası oldu topiğin. bırakın bari seksist olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Forumda bi kliptoris uzmanı vardı kimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar