şuna ayırdığın vakti xbox topiğinde millet birbirine hakaret ederken ''OBJEKTİF'' bir şekilde müdahele etmek için harcasaydın ve milleti uyarsaydın gerek kalmayacaktı.
Topik zaten açıkmış. Bir şey yazmak isteyen yazabiliyormuş. 13 marttan sonra yazmaya değer bir şeyler olmadığı için topu topu 10-15 mesaj atılmış.
Sonra sen bir mesaj atmışsın. İnsanlar kendilerince neden haksız olduğunu güzel dille açıklamışlar. Gel gelelim sen nedendir bilinmez agresif bir tavır takınmışsın.
Topik senin yüzünden kapanmış. Yetmemiş. Başka kullanıcıları özel mesajla ya da farklı başlıklarda harraslamaya devam etmişsin.
bak güzel güzel dare ile tartışıyorum, gelip bana attention whore diyip gidiyo öküzün teki. sonra niye liseli ergen üslubuyla konuşuyorsun oluyor.
10 yıllık moda işini öğretmek gibi olmasın AMA ben erken müdahele et böyle tiplere, düzgün tartışılsın.
sipeyskeyk said:
Laurelin said:
Malın teki için 1 saat harcadığının farkında mısın?
Hayret bir şeysin ya
yok birsey harcamadim, ayni post genel moderasyondada var. bir mod biriyle ilgili ceza isterse koyuyor ozet olarak iste. zaten hazirdi publice tasidim arkadas forumun ilgili ilgisiz her konusuna salca olunca
konu kitleme ve mesaj gizleme disinda yetkisi olmayan modluk bu kadar oluyor, adam ana avrat duz gitse bile pasa pasa admin bekliyorsun :D
Öne çıkan mesajlar
_Rave
Sosyal ağlarda paylaş
Saeros
Sosyal ağlarda paylaş
_Rave
BİR DAHA ET!
Sosyal ağlarda paylaş
-Bonesoul-
Sosyal ağlarda paylaş
Fin
Sosyal ağlarda paylaş
Borlach
Sosyal ağlarda paylaş
_Rave
Sosyal ağlarda paylaş
vulga
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
Lopeth
alpha mal
eLink to comment
Sosyal ağlarda paylaş
samaella
Sosyal ağlarda paylaş
Grego
Sosyal ağlarda paylaş
Aceace
Bu arada rave hakkatten çok acayip haksızsın. Öyle böyle değil. Kendini üste çıkarma çabanı da takdir ettim.
Sosyal ağlarda paylaş
_Rave
Sosyal ağlarda paylaş
Aceace
Sonra sen bir mesaj atmışsın. İnsanlar kendilerince neden haksız olduğunu güzel dille açıklamışlar. Gel gelelim sen nedendir bilinmez agresif bir tavır takınmışsın.
Topik senin yüzünden kapanmış. Yetmemiş. Başka kullanıcıları özel mesajla ya da farklı başlıklarda harraslamaya devam etmişsin.
Şimdi de gelmişsin "Topiği açtırdım" diyosun...
Sosyal ağlarda paylaş
sabonis
Sosyal ağlarda paylaş
_Rave
''ekskulusif''
Sosyal ağlarda paylaş
Jeeztro
temsili rave
Sosyal ağlarda paylaş
_Rave
ok abi. benim suratıma en azından 1 saniye temas etmiş sosis.
Sosyal ağlarda paylaş
Jeeztro
Sosyal ağlarda paylaş
_Rave
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Malın teki için 1 saat harcadığının farkında mısın?
Hayret bir şeysin ya
Sosyal ağlarda paylaş
Laurelin
yok birsey harcamadim, ayni post genel moderasyondada var. bir mod biriyle ilgili ceza isterse koyuyor ozet olarak iste. zaten hazirdi publice tasidim arkadas forumun ilgili ilgisiz her konusuna salca olunca
konu kitleme ve mesaj gizleme disinda yetkisi olmayan modluk bu kadar oluyor, adam ana avrat duz gitse bile pasa pasa admin bekliyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Avrupa görmüş ama, bu önemli.
Sosyal ağlarda paylaş