Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim aklıma ilk gelen millet ufak ufak kazanıp daha sonradan kazançlarını unutuyor çünkü 20 TL üzeri olduğunda çekilebiliyor. Yakında ufak tefek reklam almaya başlayacaklarını düşünüyorum :)
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dünkü mevzuda hile oldu mu bilemem ama grup halinde 1. Olmak imkansız değil. Bi kafede bile hadi saatinde yan yana oynayan 3 5 masa oluyor işbirliği yapıon. Ofiste falan grupça kazanmak dhaa kolaydır.
Mesaj tarihi:
Oyunda bot yok ekibin spesifik koyduğu, bildiğin o sırada ne kadar kişi görüyorsan hepsi oynuyor (turkcell'den tanıdıklar var).

Dün akşam da hile falan yoktu. Millet cidden 15-20 kişilik gruplarla oynuyor artık, sona kalamayanlar da kalanlara bildikleriyle ya da google-power'la yardım ediyor. Dün akşam da 14. ve 15. sorular google'da 2 saniyede bulunabilen şeylerdi (ki 13. soru hızlı bir şekilde google'da arama şansı vermediği için nerdeyse uniform şekilde adam eledi).
Mesaj tarihi:
KehKeh said:

referans a denoran yazarak kayıt oldum.

beni referans göstermek isterseniz bireyselemekli yazabilirsiniz.

sildim ilk girişimden sonra bilgi yarışması sanmıştım.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
herkes kullanıcı adını yazsın, uygulamada arkaadaş ekleme gibi bir şey var oraya yazınca joker kazanırız.

benim kullanıcı adım: coys

bu arada Türk Telekom'un da uygulaması var, az kişi oynadığı için şu an 4-5 tl veriyor. Eleq.
  • Yeni Oluştur...