LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Mayıs sonuna doğru başvurdum, bu ay sonuna verdiler görüşmeyi... Herneyse, gidip evrakları teslim ettikten sonra belli bir süre içinde evine yolluyorlarmış çipli nüfus cuzdanını. Son zamanlarda alan var mı? kaç günde elinizde oluyor? Web'de bakındım biraz da son dönemde alan yok sanırım. İlk çıktığında 1 ay falan beklemiş insanlar, sonra süreyi azalttılar diye haber çıkmış o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 bana 10 gün içinde geldi bi arkadaşıma 3 hafta içinde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 1 haftada gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 bana postadan gelmesi 2 aya yakın sürdü ama 2017 mayıs gibiydi bu dediğim. şimdi hızlanmıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 küçük il ilçelerde 2-3 gün istanbulda 1-2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 randevu için girdim bu başlık ile aklıma gelince. eylül sonuna kadar randevu alabiliyorsunuz ve bütün randevular full. nası alıcaz bu yeni kimlikleri lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 mokoko said: randevu için girdim bu başlık ile aklıma gelince. eylül sonuna kadar randevu alabiliyorsunuz ve bütün randevular full. nası alıcaz bu yeni kimlikleri lan? abi değişik semtleri dene illa bir yere takılma birde ara ara bak bana da 3 4 ay sonraya veriyordu bigün bi denedim bi baktım yarın hemen boş iptal eden oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ya bakıyım ama ben sadece cuma günleri türkiye'deyim. o yüzden cuma günü dışında alternatifim yok asla. almazsak noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Bazı yerlere randevusuz başvurabiliyorsun, ben Bursa'dan aldım, Mudanya'da öyleydi, Karacabey'de öyleymiş. Sabah erken gidip sıra almıştım, öğleden sonra gel dediler, gittim hem ehliyet hem kimlik için başvurdum, ehliyet 5 günde geldi, kimlik 10 günde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ehliyette mi değişiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Ben ehliyet için başvurmamıştım, acaba araya sıkıştırırlar mı gittiğimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 alip napacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 cüzdana sığıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Para verioz mu ya buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 10-20 lira mı ney öyle birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ben de alayım ama telefon veriyor muyuz devlete, ona göre almayım kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 LathspeLL said: Mayıs sonuna doğru başvurdum, bu ay sonuna verdiler görüşmeyi... Herneyse, gidip evrakları teslim ettikten sonra belli bir süre içinde evine yolluyorlarmış çipli nüfus cuzdanını. Son zamanlarda alan var mı? kaç günde elinizde oluyor? Web'de bakındım biraz da son dönemde alan yok sanırım. İlk çıktığında 1 ay falan beklemiş insanlar, sonra süreyi azalttılar diye haber çıkmış o kadar. Eskişehir / 8-9 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Grego said: ben de alayım ama telefon veriyor muyuz devlete, ona göre almayım kehkehkeh printerdan bas janti olsun ama foto kagidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Ehliyet için başka randevu almam gerekiyormuşmuş. Halihazırda olan randevuya ekletmiyor. Gittiğim zaman denesem mi "aaa ayrı randevu mu gereeeek" diyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 alemin bi akıllısı sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Sam said: cüzdana sığıyor. Bu zamana kadar nerede taşıyordunuz? Şahsen ben cüzdan alırken hem kimlik sığsın hemde bozuk paraları koyayım dedim ve yıllardır mutluyum. Eski kimliği geçersiz kılıp yenisini mecbur etmedikçe başvurmayı düşünmüyorum. Gidişat güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Annem, babam ve ben beraber gittik. Anneminki ve benimki bir hafta içinde geldi. Babamınki ise birbuçuk ay sonra geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 erzurum pasinler'den basvurdum 2 gun icinde ulasti istanbul'da kaybettim 2 ay falan surdu gelmesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 arabanız falan varsa tekirdağ falan gidip alın günübirlik daha kolay yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 tam sığmıyordu benimkine, ayrıca sadece kredi kartlarıyla taşımak da mümkün nakit gerekmiyorsa. zaten buna geçiş olacak yani nasılsa, daha önce olması daha rahatlık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar