Birtutamkedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Umarım doğru yere yazıyorumdur. :d Öncelikle herkese iyi günler dilerim,Yaklaşık 1 ay kadar önce sokaktan neredeyse ölümle burun buruna gelmiş bir yavru kedi aldık.Adı Çirkin ama pekte bi tatlı :) Kedi almamızın ilk amacı kediyi toparlayıp eski yuvasına bırakmaktı.Yaz tatilim boyunca bakacaktım fakat 1 ayın ardından kediye ciddi bir şekilde bağlandım,Annem ve abim kedi bakmam da bir sakınca olmadığını düşünüyorlar ama babam bu konuya öyle bakmıyor.Aslında açılsa o da onu sevicek arada çaktırmadan ounuyo onunla ama kedi hoşuna gitmicek bi davranışta 'Atın bu kediyo dışarıya' diyor. Kediyi bırakırsam ölücek çünkü kış ayına denk geliyo, bir sonraki yaza kadar kedi'nin kalmasını sağlarsam o zaman işi çözmüş olucağım.Yani bir şekilde ikna etmem gerekiyor. İlk defa forum'a üye oldum neyi nereye yapacağımı tam biomiyorum,dediğim gibi umarım doğru yere yazıyorumdur.Fikirlerinizi ve önerilerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 yanlis yere yaziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Aile'de remus diye biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 said: Mesaj: 1 awwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 pis bir kedi için babaya karşı gelinmez at gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Cocuk olabileceginden ötürü editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 babalar öyledir atın matın der ama bişey yapmaz bak zaten oynuyomuş kediyle bişey olmaz raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 babana kedi videoları izlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 marksman said: Aile'de remus diye biri var mi? Ben değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Burcu hanım aileniz kediyi sevecektir. Isterseniz sahiplenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 google.com > en yakın huzurevleri > bavul hazırlama > bye bye daddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Bir lazer pointer al ve babana ver. Problem fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 baban biraz muhafazakar dinci bir tipse resullah peygamber efendimiz de kedileri severmişti,namaz kılarken bile önüne geçmiş ses çıkarmamış falan anlat/hatırlat.zamanında işe yaramışlığı var bu tarz nabza göre şerbet verme olaylarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Lopeth said: pis bir kedi için babaya karşı gelinmez at gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 kediyle birlikte yeni ev tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 kediyi sev babana pis bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paticik domainin hakkini verin olm bu nasil cevaplar nicc nicc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Frostbite said: baban biraz muhafazakar dinci bir tipse resullah peygamber efendimiz de kedileri severmişti,namaz kılarken bile önüne geçmiş ses çıkarmamış falan anlat/hatırlat.zamanında işe yaramışlığı var bu tarz nabza göre şerbet verme olaylarının İç anadolunun hankı şehrindensin gardaş? tahmin Kırşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 hahaha bu şehir şakalarına gülmicem diyodum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 kapının önünde beslersen kışı atlatır, ama kolay iş değil. (tabi gene ölebilir diğer hayvanlar arabalar falan) kasaplarda kırıntı etler olur ucuza, her gün onlardan alıp verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 vaperon said: Bir lazer pointer al ve babana ver. Problem fixed. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 anlattığına göre baban zamanla en az senin kadar sever gibi geldi bana. atılmasını gerçekten isteseydi çoktan halletmişti zaten o işi. şimdilik durumu geçiştiriyor. sen de geçiştir. arada oynamalarını sağla. kış gelirken senden önce hazırlar onun yerini. veya sana emir verir "şunun yerini hazırla, kış geliyor" diye. ama arada yapman gereken şeyler var. evin içinde kum olayını falan halledip kedinin evdeki varlığının 3 kuruş mama ve kum parası dışında eve hiç bir fiziki yük getirmeyeceğini göstermen lazım. kumunun temizlenmesiyle, mamasının verilmesiyle sen ilgileneceksin, evdeki diğerleri kediyle oynamak ve sevmek dışında evde bir kedinin varlığından haberleri bile olmayacak. tabi bunları, tüy müy diye bir dertleri olmadığını varsayarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bi de kumu koyacak balkon varsa olur bu iş üstte dendiği gibi. evin banyosunda falan duracaksa biraz sıkıntı olabilir koku olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Birtutamkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar