Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 1-4-5 sinemada izledim. 2-3'ü de korsanlamıştım. şahan baba yapmışsa yine gidilecek, yapıcak bişi yok. adalate fener yak diyen cem yılmaz kazanmasın diye bok çekse giderim şahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Çünkü Şahan izleyerek Cem Yılmaz'ın kazanmasına engel oluyorsun. Sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 şahanın izlediğim tek yapıtı youtubeda içinde cenk ve erdemin bulunduğu 5 dklık bir açık oturum skeciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 dikkat şahan çıkabilir'in tv8 ve early atv dönemi bu ülkede yayınlanan en iyi mizah programıydı. (film vs. demiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 degildi ergen ve kekoyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 yoo baya komik olanları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 2018 recep ivedik uzerinden prim kasmam rezaleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Recep izlemiyorum diye prim kasmanın modası geçmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 İzleyen köylüler olduğu sürece hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Celtics said: dikkat şahan çıkabilir'in tv8 ve early atv dönemi bu ülkede yayınlanan en iyi mizah programıydı. (film vs. demiyorum) gözüne dondurma saplanan adam baş yapıttı bir de nezihin iti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=g2LpMCn7kAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=EtaC2x57OC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 abi bariz iyiydi ya dikkat şahan çıkabilir https://www.youtube.com/watch?v=WEvLuvJmWTg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Arada tek tuk iyi skec olsa da baya kotu ya. Su koyduklariniz da kotu yani. Olay elitislik degil fakat espri gozlem isidir. Bir de espride isi uzatmamak/ayni seyi abartmamak lazim. Sahan duzgun bir skec yakalasa bile onu sacma ve abartili mimiklerle sundugundan bana cok itici geliyor. Yoksa gozlemledigi komik seyler var mi var. Ama bu kadar el kol vucut kafa hareketine gerek var mi bence yok acikcasi. Recep Ivedik karakteri de aslinda daha az okuzluk daha fazla sakarlik tarzi sunulsaydi belki daha komik olabilirdi. Ama sunulan sey okuzlugun boostlanarak komik hale getirilmesi. Yoksa oyle bir karakter yaparsin ki cidden gozlem yetenegini konusturur. Ama bu tarz bir karakter yapmak icin illa heryerinden kil fiskirmasi saga sola bagirmasi veya anlamsiz hareketlerde bulunmasi da gerekmiyor yani. Toplumda sokakta gorupte yolumuzu degistirdigimiz/rahatsiz oldugumuz adam profilinin kamera onunde daha da abartarak yaptigi seyler nasil komik oluyor acikcasi anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 abi adamin bu mizahi, gozlemleri 2005-2006 yilina gore gayet iyiydi bence. sorun bunun uzerine cikacagina geri gitmesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 en iyi serisi bu https://www.youtube.com/watch?v=ziTbec_dWzQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Yalnız şimdi şu koyduğunuz videoların görüntülere baktım da ne kadar zayıfmış Şahan eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 şahan eskiden komikti geyiği ne zaman biticek acaba eskiden de komik değil miş ki b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Tamam değildi. Yav tamam değildi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar