fresia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 biraz html biliyorum, ingilizcem var, format c: den anlıyorum mühendislik mezunuyum, mevcut işimde baya boş vaktim var, hobiden çok iş bulabileceğim para kazanacağım bir alan arıyorum nereden başlamak gerekir, bilgeadam filan kalmadı sanırım iş arayan mezunlar fazla mı, iş imkanları yeterince var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 html oyunları sitesi yapabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Python öğren gerisini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Bicok alanda yurtdisina inanilmaz goc oldugu icin sektorde buyuk bi kalifiye yazilimci acigi var. Ozellikle front-end, Node.js, Scala gibi konularda buyuk gucluk cekiyoruz adam bulurken. Bunun yanisira emerging diyebilecegimiz is kollari var, data science, big data, ML/AI gibi. Eger web'den devam edeyim dersen JavaScript ogrenip front-end ve Node.js arasinda gezinmeni tavsiye ederim. Yok bana data science da olur dersen is biraz daha cetrefilli, Python, Java, Scala gibi dillere kayman gerek. PS: Ben olsam front-end + Node.js secerdim Edit: Mobil tarafi unuttum, iOS developer olurum dersen ulke sartlari geregi malesf Objective-C hala sart ama Swift de gelecege yonelik onemli bi asset. Android tarafinda da benzer bi durum var, hayaller Kotlin maaslar Java seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 +1 front end, javascript vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 https://forum.paticik.com/list.php?97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bende frontend'e +1 diyorum. hem giriş açısından daha kolay, hem yaptıkların elle tutulur görülebilir. teknoloji olarak da javascript/jquery basit başlayıp, daha sonra framework'lere kayabilirsin. vue/react/angular olabilir. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Şu konu ilgimi çekti. Bu front end + Java vs için bir kaynak ; veya eğitim kurs. vs var mı ? Basitinden olsun lütfen. Türkçe, Rusça, İngilizce Farkmaz. Anlaşılır olsun yeter. 22 sene turizmden sonra, Turizm den artık kusma durumuna geldiğimden. Farklı alanlarda kendimi bir deneyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kitliktan cikmis birinin acaba manti mi yesem yoksa adana durum mu yesem diye dusunmesine benziyor "iyi kurs" bulma caban, google'a yaz ilk cikani ye gitsin haftaya dusunursun iyisini. bence python 101 diye arat ve temelleri ogren, degisken, basit matematik islemleri, if statements ve fonksiyonlar, sonra her yerde isine yarayacak bunlar. kesinlikle Java'yla baslama, herhalde insanlarin dunyanin en basit isi olan programlamayi ogrenmesin de isler bitmesin diye promote ettikleri bisey, sacmalik. gozlerinle sahit olmak istiyorsan java hello world yazip cikana bak bi de python hello world yazip cikana google images'ta. javascript ve java'nin birbiriyle alakasi yok, frontendde kullanilan javascript ama python'la basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Programlama konusunda o kadar cahil değiliz, Java ve Javascript farklı şeyler olduğunu biliyorum. Basit derken anlaşılır olması ve kaynak bol olması kastıdır, yoksa bazıları ustalık gösterecem diye bokunu çıkarıyor. Yine de Python kas diyon yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 python görece daha kolay, anlaşılır ama tabii uzmanlaşması para kazanması çok daha uzun sürer. Python ile bir dünya dal var tabi ne yapacaksın o da önemli. Şu sıralar big data'ya yöneliyor insanlar. Yani bu da çok kolay öğrenilecek bir şey değil mutlaka matematik, analitik bir temel olması lazımdır diye düşünüyorum. html+css+javascript udemy de colt steele web developer bootcamp var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 işte bizim ülkenin sorunu ‘hobiden çok iş bulabileceğim para kazanacağım bir alan arıyorum’ yaptığın iş hoşuna gitmeli ki başkalarından ayrılıp en iyisi olmalısın, zaten o zaman para kazanırsın. ‘there is always a room on the top’ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Front-end tutorial tavsiyesi isteyen olmuş: Udemy - Maximilian Shwarzmüller aratın arkadaşlar bu alman abi bana çok şey öğretmiştir tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Maximilian abiye +1 Diğerlerine (hintlilere) tahammül edemiyorum, bu adamın aksanı fena değil ve ilginçtir uyutmuyor. ReactJS, ReactNative, VueJS videoları başarılı. Diğerleride iyidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Faydali topic olmus, tavsiyeler guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Web yönelecek iseniz fullstack backend vs ve ilk defa dil öğreniyorsanız Javascript öğrenin iyice. frontend'de zaten javascript'in kendisi + vue.js, backend'de node.js, desktop app olarak da electron.js i öğrenir, tek dil ile hem front end hem back end hem de desktop app tasarlayabilirsiniz. sonradan backend için python django vs de öğrenilebilir, ama sıfırdan web'e girişte javascript başlangıç aşamasında one language to rule them all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar