k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 infantino da o kadar davet etti, yetiştirsinler bari çocukları finale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 oo..o kadar dramaya hazir degil bunyem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 elon musk giymis mi iron man suit'i simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Yavas giysin sdf Gercek hayatta oyle islemiyor o olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Aa nasil oyle islemiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 finale yetismezse olurler zaten muhtemelen. yarin tamami cikmis olur tahminimce. tek yildiz daliciyim ben de, iki yildiz alacak kadar dalis yapmama az kaldi. ama tabi turistik dalis ve profesyonelligi karsilastirmak sacma olur. yine de dalis tecrubesi yasadigimdan o camur icinde, sifir gorus mesafesinde, su altinda islerinin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. tuplu dalista da cok iyi seviyede olup, 30m altinda magaralarda isigin azalmasi ve yol kaybedilmesi ile olen cokca insanimiz mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Elde cok guclu fener falan olmasi falan da farketmiyo di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Yolu işaretlerin pek bir sorun kalmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 fener sadece digerlerinin seni farketmesine yarar, yine bi sey goremezsin. ama zaten coktan celik halatla kilavuz cekmislerdir. yine de cok sikinti ya. balcik diyoarlar bi de, saplanir kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Esh said: Elde cok guclu fener falan olmasi falan da farketmiyo di mi berrak suda bile birkaç metreden ötesi için pek işe yaramıyor fener. leş gibi suda hiçbir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 ortam bu: https://www.youtube.com/watch?v=aiXrOUNrxKQ odaciklara girislerin hemen hepsi su altinda, suda baya camurlu hani kocaman fenerle onundeki kendi elini zor seciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Bunlr da içeriden görüntüler. Off diyorum. https://www.instagram.com/p/Bk45mnNlMwd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Izleyemedim bile daraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 öff tam descent izlemelik şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 baya achievement kasıyolar lan kurtarma ekipleri xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Instagram ile YouTube videosu pek uyuşmuyor. Dalgıç gearları falan da yok instagramda. Muhtemelen başka bir footage o diye düşünüyorum. Bir sürü aşırı dar yer var bir de instagramda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Abi instagram olanda ki videoya göre, ben zaten sığamıyorum oraya, direk o kadar dar. Normal insan ebatlarında birisi bile o kadar zorlanıyorsa benim bi yere kadar girer sonra sıkışırım. O kadarda değildir heralde ya... değildir dimi...değildir değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 e nası cıkarmıslar dalgıc ekıpmanıylamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 hayır cocukalrda nasıl kacabılmısler o delıklerden, onlarada helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 çocukların geçtiği yerlerden daha sonra su altında kalıyor. o görüntülerdeki yerlerden geçmemişler yani anladığım kadarıyla ayrıca o ekipmansız kişilerin nedeni de bazı geçiş noktalarının çok dar olması ve dolayısı ile ekipman ile geçememeleri. belirli noktalarda ekipmanları bırakıp aletsiz geçiyorlar ve bir sonraki checkpointteki gereçleri alıp devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 geçtiklerinde oralardan kuruymuş zaten. anladığım kadarıyla zaten su yükseldikçe ilerlemişler. ilerledikçe de bu son noktaya gelmişler. normal oralardan geçmeleri ki hepsi incecik tipler zaten, çocuk futbol takımı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 bi de onlarda isik falan da yoktur muhtemelen, kabus gibi. karanlikta su doluyor bi de 15 kisisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 elon musk'in yaptigi suymus, biraz buyuk sanki ama mevcut bilgilere gore her yerden gececek sekilde yaptik demisler: https://www.youtube.com/watch?v=d3qySXPJ2WE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Şu haberi gördüğüm her an dua ediyorum iyi ki mağaracılık hobisini erkenden bırakmışım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Magaracilik diye hobi mi olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar