dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Annemlere yardimci olmasi icin supurge robotlarindan alayim diyorum. Hepsini inceledim bir suredir. Xiaomi Roborock s50 oldukca makul bir cozum ancak tr'de satilan xiaomi 1. jenerasyon. Yurtdisindan tr'ye soylediginizde (500euro fiyati var) gumruk olaylari vs nasil hallediliyor? amazon vs ustunden alirim sanirim.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 ben 2017 blackfriday'de sunu aldım anneme; https://www.amazon.com/gp/product/B06XVXRYTM/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1 hos biraz gelis sureci uzamıstı ama fiyat filan uygundu. gayette başarılı çıktı. kargo dahil 232$'a aldım, o zamanın kuruyla fiyat çok iyiydi.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Selam, Ben amazon'dan Neato D5 almıştım. O koca kutu teslim edildikten sonra bir de baktım amazon gümrük ücretinin tamamını iade etti :P Saygılar.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 soyledim bakalim. fiyat performans orani iyi bir urun gibi duruyor.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Ben xiaomi mi robot vacuum patlattim bir tane. 3 tane kedimiz var zaten. Ev bu kadar temiz olmamisti hic.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 cicibeybe said: Ben xiaomi mi robot vacuum patlattim bir tane. 3 tane kedimiz var zaten. Ev bu kadar temiz olmamisti hic. Ne kadardır kullanıyorsun ?
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben de merak ettim detaylandırsana tecrübelerini beybi.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Abi yaklasik 2 ay oldu. Oncelikle sunu soyleyeyim, detaya girdiginde senin temizledigin kadar kose bucak olmayabiliyor. Sarji 2 saat falan gidiyor sanirim, benim evi yapmasi 45 dk falan suruyor. Guzel yani su, bitirdikten sonra bir daha basiyorsun tusuna basliyor hemen. 2 kere supurunce baya oo ev tertemiz diyorsun. Belki koseleri yuzde 100 alamiyor ama yine de baya etkili. Asil fark surafa ortaya cikiyor, normalde evi biz 3 gunde bir falan supuruyoruz. 3 kedi var cunku :D Ilk gun supurdugumuzde oh be temiz diyoruz, aksamina tuyler gene hafif hafif belirmeye basliyor. Ikinci gun zaten moral bozmaya basliyor (ozellikle esimin). Bu meret ile her gun tertemiz duruyor ev gunde 1-2 calistirinca. Kanepenin yatagin vs altini rahatca gidip almasi da extra guzelligi, artik kanepe altinda biriken tuy problemimiz yok :) Tabi kanepenin altinda bosluk olmasi da bizim sansimiz. Cikardigi gurultu de supurgeden daha az. Pubg, for honor falan oynuyorum ben. Discorddaki arkadaslara sordum gurultu geliyor mu diye, rahatsiz olacak kadar gelmiyor dediler. Baya sevindim ona. Ben oyun atarken arkada geziniyo haha. Gunde bir icini temizliyorum. 3 gunde bir falan da alttaki tekerlerine ve fircasina takilmis pislikleri bi temizliyorum. Sandalyelerin vs altini supurmesi de cok iyi. Eger bir seye carparsa, 45 derece falan donup circular bir hareket ile cevresini dolanmaya calisiyor. Hicbir sey birakmiyor sandalyelerin altinda. Tek dikkat etmeniz gereken sey kablolar falan. Oyle iste, varsa baska sorunuz yazin cevaplayayim.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 güzelmiş. nereden aldın, maliyeti kaça geldi. köşe bucağı almasa da olur ama genel olarak evin tüylülük ve tozluluk seviyesini aşağıda tutması bile süper zaten amaç bu. illa ki arada evi dolapları falan overhaul ediyorsun. şmdi benim kediler aşırı tırsak, evlerinde peşlerinden gelen üçüncü bir canavarla yaşayamayabilirler, akılları çıkabilir. en büyük sorun bu denemeden de bilemem :) naptı seninkiler?
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Benimki parçalar muhtemelen robot süpürgeleri. Adam bekçi köpeği sanıyor kendini, gelmemem gereken bir vakitte eve gelirsem bacağıma atlıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 bugun istanbul'a gelmis gorunuyor. 7 17/07/2018 14:23:28 Arrived in the Post Office International Arrival Registry was performed İSTANBUL UKİM İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR) 8 17/07/2018 16:35:36 Waiting in the Post Office İSTANBUL UKİM İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR) Waiting in post office icin bir sey yapmam gerekiyor mu? Wtf is ukim?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 paketlerin tek tek açılıp kontrol edildiği yer.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 herhangi bir sey yapmam gerekiyor mu?
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Uluslararası koli inceleme merkezi zaten eğer gümrükte kalırsa orda yazıyor ya da mektup geliyor. Orda gözünün önünde açıp faturasıyla gidersen faturasından, gitmessen nette bulduğu en yüsek fiyattan vergisini kösüp ödetiyor sana. Bi tripler afralar tafralar da cabası
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Rotweiler said: Uluslararası koli inceleme merkezi - kargodur abi o
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Ben de öyle düşünmüştüm de, adamlar telefonu da öyle acti =)))
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 goldbären said: güzelmiş. nereden aldın, maliyeti kaça geldi. köşe bucağı almasa da olur ama genel olarak evin tüylülük ve tozluluk seviyesini aşağıda tutması bile süper zaten amaç bu. illa ki arada evi dolapları falan overhaul ediyorsun. şmdi benim kediler aşırı tırsak, evlerinde peşlerinden gelen üçüncü bir canavarla yaşayamayabilirler, akılları çıkabilir. en büyük sorun bu denemeden de bilemem :) naptı seninkiler? Abi supurge kadar tirsmiyorlar. Ses daha az oldugu icin muhtemelen.ilk 1 hafta biraz tirstilar simdi sallamiyor benimkiler.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 eyvallah eni konu araştırıp ben de alacağım bir tane artık.
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 dasaaa said: Annemlere yardimci olmasi icin supurge robotlarindan alayim diyorum. Hepsini inceledim bir suredir. Xiaomi Roborock s50 oldukca makul bir cozum ancak tr'de satilan xiaomi 1. jenerasyon. Yurtdisindan tr'ye soylediginizde (500euro fiyati var) gumruk olaylari vs nasil hallediliyor? amazon vs ustunden alirim sanirim. beko robot süpürge vereyim sana. 1700tl. sensör var çarpmıyor eşyalara, navigasyon var bu da en kısa sürede en çok yeri temizlemesini sağlıyor. 80dk pil ömrüyle 360m2 ye kadar temizlik yapabiliyor. 6 saatte şarjı doluyor. özel bantı sayesinde belirli alanlarda kalmasını ya da belirli alanlara girmesini de engelleyebiliyorsunuz
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Var mı Roborock S5/S50 veya S6/S60 kullanan? Viomi V2 ile bunlar arasında kaldım
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Yeri gelmişken ben de şeyi sorayım, bu iRobot'un paspas atan makinası var, onu kullanan var mı?
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Neato var bende yaklaşık 4 yıl falan oldu heralde. Halı püskülleri dışında çok kullanışlı ama uzun püsküllü halılarda bazen dolanıyor halıya.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 12 saat önce, roket adam dedi ki: Yeri gelmişken ben de şeyi sorayım, bu iRobot'un paspas atan makinası var, onu kullanan var mı? braava 390t var bende, buyurun
Öne çıkan mesajlar