GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Selam, benim steam hesabında biraz para var, nakite çevirim diyorum, deneme amaçlı bir konu açim dedim talep olursa daha çok satış yaparım, steamdeki itemleri satıp. olay şöyle oluyor, misal steam yaz indirimi var şu an, oyun 100 liradan 60 liraya düştü, 60 liralık oyunu %80 fiyatına satıyorum kısacası. 60 tl x 0.8 = 48 tl indirim üstüne indirim. finansbank kullanıyorum, havale sonrası oyunu gift olark yolluyorum, saygılar. Not: Vac banlı hesaplara satmıyore, gift banı vs oluyomuş. Özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 buralar değerlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Ne kadar var hesabinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 iban vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 var mı alan satıcı güvenilir mi? asdf öm attım satıcıya bakalım dönüş hızı nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Tim le Totemic almazsa ben de talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 GONDARCENGIZ said: Selam, benim steam hesabında biraz para var, nakite çevirim diyorum, deneme amaçlı bir konu açim dedim talep olursa daha çok satış yaparım, steamdeki itemleri satıp. olay şöyle oluyor, misal steam yaz indirimi var şu an, oyun 100 liradan 60 liraya düştü, 60 liralık oyunu %80 fiyatına satıyorum kısacası. 60 tl x 0.8 = 48 tl indirim üstüne indirim. finansbank kullanıyorum, havale sonrası oyunu gift olark yolluyorum, saygılar. Not: Vac banlı hesaplara satmıyore, gift banı vs oluyomuş. Özel mesajdan ulaşabilirsiniz. ABİ NEDEN BENİM İMZAMI ÇALDIĞINI SORABİLİR MİYİM??????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 kafası iyiymiş 420 kere güncellemiş, aynı diil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Eski kulağı kesik trader'lardandır. yatakta da performansı iyi. muhtemelen opskins'teki bakiyesini çekti böyle değerlendiriliyor. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ben %75e satarım ne isterseniz asd, şaka şaka öldürmeyelim cengizin işini bu bitirirse walletı bana gelebilirrsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 @deno ; abi bayadır var bu, senden çalmadım diye hatırlıyorum yamulmuyorsam az kaldı benim wallet ericek, slip-kun satar size fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 hızlı kargo, baloncuklu poşete de sarmış (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 gondar bana bi uclu sarsana ordan iki frp bi de moba tskler cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 ne kaldıysa tarafımdan alınmıştır teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Silphatos said: ben %75e satarım ne isterseniz asd, şaka şaka öldürmeyelim cengizin işini bu bitirirse walletı bana gelebilirrsiniz Satışın dewam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 pubg kaça para olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bende de 200 tl bakiye var ilgilenen olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben 200 e yakın bir alım yapmak üzereyim :) AMA SANA NASIL GÜVENEBİLİRİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 gamesatis.com burada %20 ekstra indirim var. ben aldım sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Selam var mı bu tarz satan hala? Bi 75 liralık talibim gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 90 liralık bakiyem var, yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Var mi hala bakiyesi olan? 40 50tllik bisi var alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mosquito said: Var mi hala bakiyesi olan? 40 50tllik bisi var alacagim. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar